De vanzare

De vânzare voucher profitshare in valoare de 549 lei, îl dau cu 450 lei, nenegociabil.

Legat de asta, oare câți din cei care chițăie că vor plăti impozit pe veniturile din profitshare comentau aleganți la faze gen bloggerii sunt niște nemernici, nu plătesc impozite.

Acum aflați și voi cum e să se rețină impozit la sursă.
Iar despre aia că vreți procent câștigat și din tva…

S-A DAT

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  intrebare semi off-topic: ce impozite se retin din suma totala daca vrei sa scoti banii de iti convine sa-l dai cu -18%?

  • #2

   Practic converteste un voucher din care poate sa ia doar chestii de la emag in bani cu care poate lua orice de oriunde. Ca sa merite pentru cel care da banii trebuie sa fie o diferenta, 18% e destul de corect.

 2. #3

  Vlad iti spun eu. O data 24% tva-ul si inca o data 3.5% impozit (in cazul meu ca sunt microintreprintere) altfel e 16%. (desi parca nu mai exista SRL-uri cu 16% sau vor acum sa le aplice si lor legea asta cu 3.5%.

  • #4

   Impozitul pe venit nu e 3.5%, e 3%.

  • #5

   Si doar pentru firmele cu cifra de afaceri de pana in 65.000 euro.

 3. #6

  Si pentru persoana fizica fara contract de munca cat este impozitul retinut?

  • #7

   16 minim. daca retin si cass-ul, 22:))

 4. #8

  Am si eu de vanzare un GPS Vortex, 3.5″ , nou, neatins, soft IGO 8.3.2 cu ultimele harti din 2012 cu toata Europa + Turcia . Are incarcator, suport solid de parbriz, S-Pen de la notedoiu lu freigedank, cd cu manual de utilizare, etc. Nu este codat, se pot adauga orice harti doriti foarte usor, direct pe cardul SD. 160 lei . Livrez in Bucuresti . Are procesor Samsung de 226 hz si 64 MB parca, se misca foarte bine cu acest soft de igo.

 5. #9

  Adjudecat. Te rog trimite pe mail detaliile. Mersi

 6. #10

  Daca mai rezista pana pe 28 il iau eu :D

 7. #11

  Vreau eu voucherul, daca e valabil pentru orice articol de la Emag :-)

 8. #12

  Pentru TVA să negocieze cu statul, poate le face lor un discount că-s cetăţeni europeni şi au drepturi. :lol:

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]