De vânzare

Sistem de transport pentru bebeluși, cărucior, landou și scaun de mașină, de culoare bleumarin. Sunt cumpărate de mine acum 6 luni, cu 2400 lei, au sistem trio, adica toate accesoriile, cos si landou, pot fi puse in locul scaunului de carut, printr-un sistem simplu cu click. Arată și se comportă ca noi, le dau cu 800 lei sau, desigur, cea mai mare sumă oferită.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Ce frumos!…Nu vreau sa licitez sau ceva, doar iti fac un compliment :o3!

  0

  0

 2. #2

  800, domnul in gri! Cine ofera 850, 850, 850..!?

  0

  0

 3. #3

  Uite Andrei la cumpara cu 800.

  0

  0

  • #4

   uita-te la avatar, eu-s in negru toata ziua.
   am iesit de pe felie cand a sarit de 690 :<

   0

   0

 4. #5

  Se devalorizeaza mai rau decat masinile! :-)

  Dar caruciorul sport de ce nu-l mai folositi?!

  0

  0

 5. Uite ce se poate intampla cu caruciorul daca ajunge pe maini nepotrivite. Doar caruciorul, scaunul de masina cred ca ar fi in siguranta.

  0

  0

 6. #10

  Am exact la fel. Pot sa adaug ca atunci cand se pliaza se face foarte mic si ocupa foarte putin loc in portbagaj.

  Este foarte util pentru cei care stau prost cu spatiul (in masina, acasa, etc)

  0

  0

 7. #11

  Salut,

  as fi interesat de caruciorul pe care il vinzi. Se poate vedea? da-mi te rog un mail cu numarul tau de telefon, ca ar fi mai simplu sa comunicam si eventual sa stabilim o intalnire.

  Multumesc mult!

  Adrian Tabaran

  0

  0

 8. #12

  Salut,
  Mai este valabil anuntul? Se poate vedea? M-ar interesa caruciorul pe care il vinzi. Un mail sau numarul de telefon, ca sa comunicam.

  Multumesc mult!

  0

  0

Citește și...

Faptele sunt simple. PSD, prin Marian Oprișan, cumpără spațiu în „presă” ca să laude acțiunile lui Dăncilă, acțiuni care îl transformă pe Marian Oprișan în proprietarul legal și de drept al județului. Digi24 publică articolul, conform normelor, marcându-l cu P și semnalizând că e publicitate cumpărată. G4Media nu îl marchează cu nimic. The […]

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]