De vânzare

Sistem de transport pentru bebeluși, cărucior, landou și scaun de mașină, de culoare bleumarin. Sunt cumpărate de mine acum 6 luni, cu 2400 lei, au sistem trio, adica toate accesoriile, cos si landou, pot fi puse in locul scaunului de carut, printr-un sistem simplu cu click. Arată și se comportă ca noi, le dau cu 800 lei sau, desigur, cea mai mare sumă oferită.

12 comentarii

 1. #1

  Ce frumos!…Nu vreau sa licitez sau ceva, doar iti fac un compliment :o3!

  0

 2. #2

  800, domnul in gri! Cine ofera 850, 850, 850..!?

  0

 3. #3

  Uite Andrei la cumpara cu 800.

  0

  • #4

   uita-te la avatar, eu-s in negru toata ziua.
   am iesit de pe felie cand a sarit de 690 :<

   0

 4. #5

  Se devalorizeaza mai rau decat masinile! :-)

  Dar caruciorul sport de ce nu-l mai folositi?!

  0

 5. #9

  Uite ce se poate intampla cu caruciorul daca ajunge pe maini nepotrivite. Doar caruciorul, scaunul de masina cred ca ar fi in siguranta.

  0

 6. #10

  Am exact la fel. Pot sa adaug ca atunci cand se pliaza se face foarte mic si ocupa foarte putin loc in portbagaj.

  Este foarte util pentru cei care stau prost cu spatiul (in masina, acasa, etc)

  0

 7. #11

  Salut,

  as fi interesat de caruciorul pe care il vinzi. Se poate vedea? da-mi te rog un mail cu numarul tau de telefon, ca ar fi mai simplu sa comunicam si eventual sa stabilim o intalnire.

  Multumesc mult!

  Adrian Tabaran

  0

 8. #12

  Salut,
  Mai este valabil anuntul? Se poate vedea? M-ar interesa caruciorul pe care il vinzi. Un mail sau numarul de telefon, ca sa comunicam.

  Multumesc mult!

  0

Citește și...

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]

Văleu, vă spun, s-a declanșat apocalipsa odată cu intrarea în vigoare a legii care spune că nu mai ai voie să atingi telefonul în timpul mersului. Acum ultima durere este că nu mai poți semnaliza probleme pe waze, pentru că nu ai voie să atingi telefonul. În primul rând, nu mai fiți săraci […]