De vânzare Apple tv 2

De vânzare un apple tv 2. Prețul minim e 100 lei. E jailbreakuit și are instalat pe el Plex. Cine dă mai mult, îl primește manual din mâna mea, nu îl trimit prin țară. Nu are cutie, garanție sau altele, e doar el și telecomanda. Și cablul de alimentare.

s-a dat

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

35 comentarii

 1. #1

  l00 o data :)

  • #2

   bine, bine, tie ti-l trimit:) daca oferi cea mai mare suma:P

 2. #3

  vedem cum decurge licitatia :))

 3. 120?

 4. #13

  130

 5. #14

  Merita mai mult de 500 tinand cont ca ATV3 nu poate fi jailbreaked

 6. #15

  Ok, 240 lei, dar il iau maine.

 7. #16

  are storage pe el?

 8. #18

  Il vreau eu dar sunt din Oradea

 9. #19

  250 cu flori

 10. #21

  Arhi, ai pe mail oferta mea concreta, mai mare decat ce s-a scris pe aici. Semnificativ.

 11. #24

  manarieeee … licitatia era cu strigare nu in plic sigilat

 12. Care-i treaba cu Plex pe ATV ? Ce poate face ? Am si yo ATV 3 si… Nu fac tare multe cu el, bani aruncati pe geam… Multumesc !

 13. #28

  Slab. L-am dat pe al meu rapid pe okazii cu 520 (luat cu un an inainte cu 450). Pe ebay sunt de la 150 de euro in sus. Asta de cand a devenit clar ca ATV3 nu se va sparge.

  Iti recomand cu caldura Raspberry Pi (de-asta am si dat toate ATV-urile din casa). Ai TV cat de cat nou => HDMI-CEC (Anynet la Samsung, VieraLink la Panasonic sau Simplink la LG, nu mai stiu cum ii zice la Sony), adica telecomanda TV-ului controleaza si XBMC-ul din RPi.

  • #29

   urasc xbmc-ul, nu am reusit niciodata sa il fac sa mearga. pe langa asta, televizorul meu citeste HDD-uri pe usb, nu prea am de ce sa imi iau mediacenter, ca sa pun hdd in el, ca sa imi ruoeze filmele pe tv.

  • #30

   Ma gandeam ca te coafeaza storage central in casa, unde iti tii filme, poze, muzica si de acolo play cu thin clients (iar RPi, la 4-5W consum maxim, e foarte thin). Eu asa imi tin de ani de zile, inca de cand eram la apartament.
   Nu sunt un utilizator al player-ului din TV, deoarece am 3 marci diferite in casa, nu sunt 2 la fel si nici macar nu sunt sigur daca au diacritice sau fonturi onorabile. Cu XBMC-urile sunt la acelasi numitor.

  • #31

   m-a scos din sarite xbmc. am reusit sa il instalez prin ssh, setat, gasit server, cand sa pleiez film, pla, acest fisier prezinta eroare.

  • #32

   12 stie mai multe, cat de cat. Dar da, ai dreptate, anumite filme/formate i-o dau in gura. Nu am avut probleme cu cele uzuale, adica .avi (divx, xvid) si mkv (H.264 video + AC3/DTS audio).

 14. #33

  Vinde je RPi la 150RON. Anyone interested?

  • #34

   Pai zi si tu detalii:
   – garantie, fara
   – model 256 sau 512
   – a fost sau nu overclocked (are fuse-ul care anuleaza garantia setat sau nu)?

  • #35

   model B, 256MB
   garantie sau nu, nu stiu. Cumparat de la Farnell UK. Il dau cu toate actele cu care a venit
   nu a fost overclockat. Nici nu stiu despre ce fuse vorbesti.
   a fost folosit fix 15 minute cat dureaza big buck bunny

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex