Varujean, la șmen

Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, luni, după şedinţa în care a fost respinsă cererea de începere a urmăririi penale împotriva sa, că votul din Senat, care a fost „copleşitor” şi „a întrecut orice aşteptări”, îi demonstrează nevinovăţia.

Mi se pare normal, nu justiția demonstrează vinovăția, ci votul altor șmenari, de aceeași teapă cu el.
Bătaie de joc pe toată linia.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

35 comentarii

 1. trist!
  plm… cred ca iar o sa incep sa nu mai urmaresc stirile… ma umplu de nervi degeaba.

 2. #4

  O sa ajunga si el in situatia lui Videanu pana la urma.

 3. Cred ca guvernantii nostrii traiesc intr-o lume paralela.Tipul pare sa isi fi pierdut contactul cu realitatea ( si cu bunul simt)

  • #6

   Defapt cred ca noi traim intr-o lume paralela. Pe ei ii doare in .. de noi .

 4. #7

  Traiesti periculos in Timisoara: :))))

  Tarzan, membru în gașca lui Udrea, cel care se spune că stăpânește oraşul, a luat bătaie de la Ciprian Dăscălescu, pe care îl amenințase în urmă cu ceva timp cu o bâtă de baseball, ca să nu depună mărturie în procesul șefului său. Firul întâmplării este refăcut chiar de Dăscălescu.
  “Ne-am întâlnit la semafor. Fluierătoru s-a dat jos din maşină. M-am dat şi eu jos că nu eram să stau să mă prindă blocat. A venit spre mine. A vrut să dea cu pumnul. Eu m-am ferit şi m-a apărat. A picat peste maşină. Strigau unii să vină şi Calafeteanu. Nu puteam sta să iau bătaie”, a declarat Dascălu pentru Pressalert. Nimeni nu a deopus o plângere penală, dar localnicii spun că va urma o ”replică” mult mai sângeroasă a acestui scandal.

  via evz. LOL

 5. #13

  Arhi, acum fara gluma.
  De o buna perioada de timp, e clar din posturile tale ca nu-ti place in Timisoara, ba as spune ca realmente ti s-a pus pata.
  Cand te intorci in Bucuresti ?

 6. #18

  corb la corb nu-si scoate ochii! niste jeguri.

 7. totusi omu si-a dat demisia din guvern.
  Intre timp, gigei trimisi la judecata stau bine mersi.

  • #20

   normal, pentru ca este un om cinstit care nu se simte nevinovat. de asta-i ruga pe aia sa nu voteze inceperea urmarii.
   doar nu crezi ca si-a dat demisia de buna voie, nu?

  • Aceeasi manevra ca si Voiculescu. Fiind demisionar e cetatean de rand (sau va fi in curand in urma unei demisii din parlament) si va fi judecat pornind de la cel mai de jos nivel al justitiei avand foarte multe posibilitati de recurs, deci o mare taraganare.

  • Nu are nici o legatura demisia din guvern cu imunitatea

  • Recunosc ca nu cunosc foarte bine Constipatia Tarii, dar cred ca pentru a ancheta un ministru nu ai nevoie de votul parlamentului ci de al Presedintelui, asa, prin demisie, a ajuns la mana parlamentului, iar imunitatea se pierde cand e ridicata sau cand isi pierde calitatea de parlamentar.

  • #24

   cristi, a fost teatru curat. parlamentu respisese deja cererea. putea sa ramana in functie.

  • #25

   ps, si-a dat demisia din guvern, nu din parlament.

 8. #26

  Tine-ti minte vorbele mele ! :)
  Vosganian NU VA FI TRIMIS IN JUDECATA !

  • #27

   Tine-m :D
   In noul context, cine va mai fi trimis oare?

  • #28

   Pai nu e clar ?
   Un pesedist, un liberal, un pesedist, un liberal,…
   Acum a fost Dragnea, deci..

 9. #29

  muie USL :D

 10. #32

  simplu : votul din parlament nu il declara nevinovat ci declara faptul ca ceilalti parlamentari considera ca este vorba despre un proces politic. Mecanism constitutional de protejare a alesilor de procese politice. Daca justitia nu e independenta -da la noi nu e cazul: e 100% independenta- poate fi utilizata ca instrument politic de creare a detinutilor politici.

  • singura problema e ca imunitatea il acopera in cazul declaratiilor politice. textual.

  • #34

   daca e doar in cazul declaratiilor , atunci clar e o problema. Ar trebui extinsa.

 11. #35

  Voi nu intelegeti ca omul si-a dat demisia de ONOARE? Pai daca nici asta nu e cel mai bun guvern pe care l-am avut, atunci care e?

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]