31 comentarii

 1. #1

  Si Ponta e pedelist? Ca si ala-i de o consecventa iesita din comun!

  0

 2. #3

  @offtopic – ai idee de ce iti vad blogul asa in firefox – http://i.imgur.com/PVqvldF.jpg ? Pe chrome merge bine.

  0

 3. #9

  Ca orice politician ce se respecta.
  Fara discriminari va rugam! :)

  0

 4. #11

  M-am cacat.

  0

 5. #13

  nu spune ca s-a razgandit, spune ca nu-i ok proiectul de lege. o mica mare diferenta. dar ce mai conteaza asta, daca avem ocazia sa aruncam cu kkt o folosim.

  0

 6. Vai,să fie oare pentru că el chiar s-a gândit de două ori la altceva înafară de el?Să fie oare pentru că l-au convins protestele?Sigur că da.

  0

 7. Rosia Montana e mai ceva decat Miorita. Pacat ca baniul nu a avut atati bani de investit in advertising.

  0

 8. @Semeketh: cine aruncă cu noroi? Și eu și Cetin doar am relatat faptele. Fiecare înțelege ce vrea de aici. Unii vor înțelege că domnul Blaga și-a schimbat opinia în funcție de cum înclină strada pentru a prinde capital politic, luându-ne de proști dar făcându-se însă de râs. Dar nu am spus acest lucru!

  Tot astfel cum nici dl Blaga nu a spus că el susține în continuare proiectul Roșia Montană. A spus doar că vrea legea retrasă, pentru a da impresia că se opune. Liberul arbitru, fiecare crede ce vrea.

  0

  • #18

   Vasile, fa-te ca lucrezi !

   0

  • #19

   PDL îi cere premierului Victor Ponta să retragă din Parlament proiectul de lege referitor la Roşia Montană. Este adevărat că în România lucrurile nu merg bine în economie: şomajul se apropie de 750.000 de oameni, sunt cu 50.000 de şomeri mai mulţi decât în august anul trecut. Este adevărat că în România, în fiecare zi, intră în insolvenţă 50 de firme. Este adevărat că domnul prim-ministru, încercând să umple găurile în buget, a inventat sau a mărit 28 de noi taxe şi impozite. Noi dorim crearea locurilor de muncă, dar nu în orice condiţii. Suntem pentru prima dată în situaţia de a vedea în Parlament un proiect de lege căruia îi lipsec zece avize. Niciodată, şi am făcut parte din mai multe guverne, nu intra nici în şedinţa pregătitoare de Guvern un proiect de lege care nu avea avizele necesare

   si asa, ca fapt divers, fiind in opozitie are obligatia sa faca asta. ca teoretic asta ar trebui sa faca opozitia.

   0

  • da, pentru ca e foarte usor sa iti schimbi opinia in romania. nu trebuie decat sa treaca putin timp

  • #21

   hai sa fim seriosi, e vorba de politica. politica romaneasca. arata-mi si mie un politician consecvent. in afara de antonescu. ca la ala-i obsesie.

   doar ca aici n-ai dreptate.

   0

  • bineinteles ca nu am dreptate. tu esti pdlist, eu nu si atunci intervine polzarizarea. nu am cum sa am dreptate, pentru ca asa zic ai tai.

  • #23

   *apolitic. de dreapta, dar apolitic.

   0

  • eu sunt mai apolitic decat tine, pentru ca ii detest si resping in mod egal pe toti. tu nu esti apolitic, nici macar de dreapta, esti pdl-ist… pdl-ul nu e partid de dreapta, ci chiar stangel.

 9. S-a politizat intr-atat Rosia Montana, ca oamenii nici nu mai au rabdare sa vada detaliile. Nu am vazut pana acum o prezentare serioasa a avantajelor si dezavantajelor proiectului.

  0

  • #26

   Avantaje:
   – citeva sute de locuri de munca pentru citiva ani (cine se angajeaza la ei acum, daca are virsta de 40 ani mai prinde un somaj inainte de pensie), cele mai multe de calificari medii si joase;
   – ceva bani la buget, pe o perioada limitata si insignifianta la PIB-ul Romaniei;
   – bugete de advertising la televiziuni si in online.
   De observat ca toate aceste avantaje sint pe termen mediu si scurt, pentru o foarte mica parte a populatiei.
   Dezavantaje:
   – lasind bla-bla-ul cu situl arheologic si potentiala zona turistica excavata, apare o ditamai halda de steril ( ca nu vorbim de carbune, pe care-l scoti si in locul lui ramine doar o groapa), de un volum chiar mai mare decit muntele excavat (ia incercati voi sa sapati o groapa si apoi sa o umpleti inapoi si veti vedea ca pamintul rezultat pur si simplu nu incape, datorit afinarii – 30% in medie). Asta plus lacurile cu cianuri sint o chestie pe termen lung. Daca ar fi sa fac o comparatie, la heroina m-as gindi: te face sa te simti bine pe o perioada scurta dar iti fute sanatatea pe termen lung. Asa si exploatarea aurului.
   In plus, am mai zis chestia asta aici, dpdv istoric eploatarile aurifere au adus o gramada de belele: spaniolii au exterminat populatii intregi in America de Sud pentru aur, englezii in Africa de Sud, apoi Goana dupa Aur din secolul XIX i-a imbogatit pe putini si i-a distrus pe multi.
   Sa mai zic ca cine nu cunoaste istoria e condamnat sa o repete?
   Da-l in pula mea de aur, si asa rusii ne-au confiscat echivalentul a 15 milioane de uncii dupa 1945, lasa-l pe asta acolo in pamint, poate copii nostri vor sti sa-l extraga doar pentru ei si fara otravuri!

   0

  • #27

   +1 @mircea pentru ultima fraza.

   0

 10. #28

  ok, daca zici tu. chiar n-am chef sa ma cert pe un subiect pe care nu dau doi bani. blaga urla ca sa-si aduca lumea aminte de el.

  0

  • #29

   the fuck, trebuia sa fie reply.
   referitor la discutia din articolul precedent, m-as baga fara prea multe pretentii. just for fun. daca te intereseaza ai adresa de email.

   0

  • glumeam, incercam sa te impung nitel…:)

 11. #31

  Ponta nu voia ca sa inceapa treaba cu Rosia Montana pe vremea PDL-ului, pentru ca ar fi luat cei de la PDL spaga, iar astia de la PDL nu vor ca sa inceapa mineritul acum, pentru ca nu vor ca sa ia USL spaga. Tind sa cred ca spaga e de dimensiuni googolplexice, ca altfel nu s-ar caca pe ei toti cu Rosia Montana.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]