Vasluiul e în sărbătoare

De ieri, o mare parte a infracțiunilor sexuale din Vaslui s-au transformat în acte de iubire pură.

Totodata, potrivit noilor prevederi, relatia incestuoasa liber consimtita intre doua persoane majore nu va mai fi pedepsita prin lege. Problematica incestului a fost abordata in aces caz ca fiind de natura sociala patologica si nu de incriminare penala.

Love conquers all!

38 comentarii

 1. #1

  Nu vor mai fi trimisi la inchisoare ci la Balaceanca.

  0

 2. #4

  Eu cand ma gandesc la Vaslui asociez cu Stefan. In rest nu ma intereseaza ce zic altii.

  0

  • crezi ca stefan se ducea in vaslui daca nu trebuia? :)))

   0

  • #6

   „de multe ori, la ospete, omora fara giudetu”. Adica se imbata ca un porc si hacuia pe cine avea chef. Dupa care mai turna vreo suta de copii nelegitimi.
   Cred ca era la origini neamt, viking sau ceva..

   0

  • #7

   Corbane, in vremea aia stii ce democratie era prin Europa? Pfff, extraordinar, pe-aici pe la noi ce mai erau barbari, sangerosi si rai, sa vezi vesticii ce bine-i tratau pe-ai lor; sa vezi vrajitoarele cum erau de bine vazute. Sa vezi pe-alde Borgia nene, sa vezi papii, regii … exemple de civilizatie. Stefan era rau, despot, barbar. O rusine de istorie ne sta in spate, prezentul e la fel de barbar, iaca viitorul. Tre sa ne luptam bine sa-i lase vesticii pe-ai nostri la cules de cartofi si facut curatenie prin case.

   0

  • #8

   De acord, in toata lumea se intamplau atrocitati. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l ridicam pe Stefan pe un piedestal si sa ne inchinam la el ca la sfant.
   Doar biserica ortodoxa romana poate sa faca asta.
   A fost un depravat si un criminal? Check!
   A construit biserici si manastiri cu duium? CHECK!
   Pai atunci sa-l facem sfant, evident. Stefan cel Mare si Sfant!

   0

  • #9

   Stefan The Motherfucker zici? Traditii, traditii

   0

  • #10

   @Corban Mintea nostra romaneasca ce ne spune: ori e sfant, ori e vai de el. Cum tu ai adus argumente irefutabile ca nu e sfant, inseamna ca trebuie hulit, depreciat si luat in ras. E bina asa Corbane, nu?

   0

 3. #11

  Dreptate pentru Lavinia!

  0

 4. #15

  Stefan fiind un verisor de-al tau mai dulcic asa…

  0

 5. #19

  biserica ce zice?

  0

  • #20

   Pai daca se opune dau faliment bisericile din Vaslui. 🙂 Asa mai bine sustine cauza si zice ca e in numele domnului.

   0

  • „cristos a inviat”, de cele mai multe ori

   0

  • #22

   Biserica zice ca pana si la biserica se va studia religia…deocamdata religia se preda in scoli si dupa cum vezi rezultatul e cel al noilor prevederi.

   0

 6. #23

  I’m Josef Fritzl and no windows was my idea.

  0

 7. #24

  deci cu casatoria gay cum e? aia nu o putem legaliza, dar asa ceva da?

  0

  • #25

   casatoria gay e subiect tabu printre crestini. incestul,violul,sclavia,discriminarea,misoginismul,homofobia,rasismul, sustinute de biblie sunt valori nationale ce trebuiesc promovate in constitutie.

   iata ce porunci dadea dumnezeu insusi:

   deuteronom 20-22

   20. Iar daca cele spuse vor fi adevarate si nu se va gasi feciorie la fata,
   21. Atunci fata sa fie adusa la usa casei tatalui ei si locuitorii cetatii ei sa o ucida cu pietre si sa o omoare, pentru ca a facut lucru de rusine in Israel, desfranandu-se in casa tatalui sau. Si asa sa starpesti raul din mijlocul tau.
   22. De se va gasi cineva dormind cu femeie maritata, pe amandoi sa-i dati mortii: si barbatul, care a dormit cu femeia si femeia. Si asa sa starpesti raul din Israel.
   23. De va fi vreo fata tanara, logodita cu barbat si cineva o va intalni in cetate si se va culca cu dansa,
   24. Sa-i aduceti pe amandoi la poarta cetatii aceleia si sa-i ucideti cu pietre: pe fata pentru ca n-a tipat in cetate, iar pe barbat pentru ca a necinstit pe femeia aproapelui sau. Si asa sa starpesti raul din mijlocul tau.

   deuteronom 20:10

   10. Cand te vei apropia de cetate ca s-o cuprinzi, fa-i indemnare de pace.
   11. De se va invoi sa primeasca pacea cu tine si-ti va deschide portile, atunci tot poporul ce se va gasi in ea iti va plati bir si-ti va sluji.
   12. Iar de nu se va invoi cu tine la pace si va duce razboi cu tine, atunci s-o inconjuri.
   13. Si cand Domnul Dumnezeul tau o va da in mainile tale, sa lovesti cu ascutisul sabiei pe toti cei de parte barbateasca din ea.
   14. Numai femeile si copiii, vitele si tot ce este in cetate, toata prada ei sa o iei pentru tine si sa te folosesti de prada vrajmasilor tai, pe care ti i-a dat Domnul Dumnezeul tau in mana.

   marit fie bunul dumnezeu acum si in pururea si in vecii vecilor amin

   0

  • #26

   pai acum incestul are acelasi statut legl cu relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex: nu e incriminat penal. iar casatoriile gay nu sunt permise, la fel cum nu sunt permise nici casatoriile intre frati. deci nu e diferenta legala acum, desi pt gay ar putea legaliza un partenerial social sau ceva de genul.

   0

 8. #27

  Lavinia, te iubesc!!!

  0

 9. #28

  Am o vaga banuiala ca in curand, Ahi va fi declarat persoana non grata in Vaslui.

  0

 10. #31

  Dupa prevederile privitoare la alcoolul la volan mai bine îi ziceau”Codul Criminal”.

  0

 11. #32

  Mi se pare normal. Deci pot freca in cur un barbat, eu fiind barbat de asemeni dar nu pot sa i-o trag lu sor-mea desi ea e de acord.

  0

 12. #33

  Nu-i nimic, cam asa e si pe la olandezi si belgieni

  0

 13. #34

  Bravo , celor care au strigat , scris si sustinut sloganul ” jos Basescu” . Nu neg ca n-ar fi hot , insa e un hot mai mic decat ceilalti , adica actualii .Acesti actuali carora Basescu le-a dat puterea tocmai pentru a opri criza politica , imagine ce dadea f nasol la UE .Justitia a facut pasi mari impotriva coruptiei si asta s-a vazut in Statisticile UE , si asta se datoreaza in mare parte lui Base .Acum USL -ul ,acesti conducatori cu gene comuniste fac jocurile pt ei.Pe cei care i-au mancat in cur sa isi doresca schimbarea conducerii in ianuarie 2012 si au iesit scandand pe strai , pe la TV sau scriind pe bloguri , facilitand schimbarea ….sper adanc sa va scarpinati rau…..

  0

 14. #36

  @flaimuc: traitear mata!…cu fratetu.

  0

 15. #37

  „Domnul a dat, doamna a luat / Fie numele Domnului neincriminat” – cam asta se va spune la stiri dupa un viol….

  0

 16. #38

  „Domnul a dat, doamna a luat / Fie numele Domnului neincriminat” – cam asta se va spune la stiri dupa un viol…

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]