Aventuri în Pantelimon-sat: Vecinii mei

Vecinii mei sunt excesiv de haioși. Când îi mai nimeresc în fața blocului, la câte o discuție despre administrator, cheltuieli de bloc, parcări, dezvoltator, asfalt și altele, râd juma de oră după aia, la propriu.

Asta a apărut recent pe ușa blocului. Umoristic, dar destul de enervant subiectul. Mie mi-au dispărut 3 caucioace de vară aproape noi. Adevărat, a fost vina mea că le-am lăsat aiurea la subsol și mi-a fost lene să le duc în boxă, dar parcă e cam multă pedeapsă pentru așa ceva.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. #1

  Ati revenit in Pantelimon? Ne vedem la Lidl?

 2. Nu pot sa nu apreciez ca e scris corect di-n punct de vedere gramatical 🙂

 3. #13

  Pentru caucioace . Ai incercat pe olx ?

  • #14

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte cinci luni pe an.

  • #15

   Mie nu. Le țin la socru-meu la casă. Intrebarea era pentru Patron .

 4. #16

  mie mi-a disparut un pat cu saltea cu tot, demontate, infoliate, cu numele trecut pe ele si depozitate temporar(pt cateva saptamani, pana rezovasem o masina sa le duc) intr-o uscatorie inchisa cu cheia in scara blocului.
  intreb o vecina: „la uscatorie au cheie doar 2 oameni, care ulterior, mergand pe fir, nu-s 2 si defapt sigur e femeia de servici de vina, o scarba :)) ”
  am ras, m-am enervat si am cazut de bou… n-am nervi sa ma cert cu genu asta de oameni.

 5. #17

  Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte 12 luni pe an.

  • #18

   Mai taie din ele, da-le dracului….http://prntscr.com/n9g6uu

  • #19

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte saispe luni pe an.

  • #20

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte douășpatru luni pe an.

 6. #21

  Pune si tu un afis si zi ca-s blestemate.

 7. #23
  George M

  Intrebarea e de ce aveai doar 3 cauciucuri?

 8. Undeva, exista un ciorditor fericit ca are abonati…

 9. #26

  Eu imi las tot timpul soacra sa coboare inainte cu liftul si sa ma astepte in holul blocului. Pina acum am avut ghinion!

 10. #27

  @cetin @offtopic cumnatu’ are cumva probleme cu siteul?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.