Aventuri în Pantelimon-sat: Vecinii mei

Vecinii mei sunt excesiv de haioși. Când îi mai nimeresc în fața blocului, la câte o discuție despre administrator, cheltuieli de bloc, parcări, dezvoltator, asfalt și altele, râd juma de oră după aia, la propriu.

Asta a apărut recent pe ușa blocului. Umoristic, dar destul de enervant subiectul. Mie mi-au dispărut 3 caucioace de vară aproape noi. Adevărat, a fost vina mea că le-am lăsat aiurea la subsol și mi-a fost lene să le duc în boxă, dar parcă e cam multă pedeapsă pentru așa ceva.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. #1

  Ati revenit in Pantelimon? Ne vedem la Lidl?

  0

  0

 2. Nu pot sa nu apreciez ca e scris corect di-n punct de vedere gramatical :)

  0

  0

 3. #13

  Pentru caucioace . Ai incercat pe olx ?

  0

  0

  • #14

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte cinci luni pe an.

   0

   0

  • #15

   Mie nu. Le țin la socru-meu la casă. Intrebarea era pentru Patron .

   0

   0

 4. #16

  mie mi-a disparut un pat cu saltea cu tot, demontate, infoliate, cu numele trecut pe ele si depozitate temporar(pt cateva saptamani, pana rezovasem o masina sa le duc) intr-o uscatorie inchisa cu cheia in scara blocului.
  intreb o vecina: „la uscatorie au cheie doar 2 oameni, care ulterior, mergand pe fir, nu-s 2 si defapt sigur e femeia de servici de vina, o scarba :)) ”
  am ras, m-am enervat si am cazut de bou… n-am nervi sa ma cert cu genu asta de oameni.

  0

  0

 5. #17

  Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte 12 luni pe an.

  0

  0

  • #18

   Mai taie din ele, da-le dracului….http://prntscr.com/n9g6uu

   0

   0

  • #19

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte saispe luni pe an.

   0

   0

  • #20

   Ți-au șmanglit cauciucurile? La mine e invers, am un samsar in bloc, mai are puțin și mi le bagă pe ale lui în casă, și tot ce nu mai poate înghesui în bloc și în jurul blocului: mașini,motociclete, rude venite in vizită câte douășpatru luni pe an.

   0

   0

 6. #21

  Pune si tu un afis si zi ca-s blestemate.

  0

  0

 7. #23
  George M

  Intrebarea e de ce aveai doar 3 cauciucuri?

  0

  0

 8. Undeva, exista un ciorditor fericit ca are abonati…

  0

  0

 9. #26

  Eu imi las tot timpul soacra sa coboare inainte cu liftul si sa ma astepte in holul blocului. Pina acum am avut ghinion!

  0

  0

 10. #27

  @cetin @offtopic cumnatu’ are cumva probleme cu siteul?

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]