Cum vede online-ul alegerile

Dacă e ceva ce mă scoate din sărite la maxim, atunci e vorba de cum sunt prezentate rahaturile virale din online, la tv. Internauții au preluat imediat, internauții nu au scăpat ocazia, internauții blabla.

De parcă vorbim de o sectă tâmpită, monocoloră și turpitudionară, care preia orice mizerie, o mai umple cu puțină mizerie și o dă mai departe.

Deși deja un procent bun din veniturile televiziunilor o reprezintă online-ul, de fapt ei tot văd în internet drept locul unde se face pr0n. Și cam atât.

Prin urmare, dragi televiziuni, așa văd internauții alegerile din românia.

CANDIDATI1

CANDIDATI2

CANDIDATI3

32 comentarii

 1. #3

  A zis ăla bine…
  Iohannis – România lucrului bine tăcut.
  Habar n-am dacă să mă deranjez până la ambasadă pentru asemenea circ.

  0

  • stai tu acolo cuminte, ca stai bine. lasa ambasada si stai acolo. fericiti cei ce plecara caci ei vor mosteni mormanul de la petru si pavel !

   0

  • #5

   Si daca nu te deranjezi presmit ca o sa votezi. Pentru ca metoda „baconschi”

   0

  • #6

   @Mihnea — dacă te duci la vot au ce să măsluiască, dacă nu te duci, nu! Și îți explică meșterul Arhirel ce și cum.

   0

  • nea ilie, tu esti din ala cu ‘crede si nu cerceta?’

   0

 2. Publicul ţintă al televiziunilor din România sunt oamenii săraci, în principal cu duhul dar şi financiar.
  Noi, internauţii, avem toată informaţia la un click distanţă faţă de cei de mai sus care iau de bună ce zice la TV.
  Normal că suntem o sectă aparte pentru ei. Normal că televiziunile nu ne suferă pentru că le dăm peste bot când mănâncă la rahat (şi nu de ăla turcesc).
  Ei au nevoie de prostime pentru a-şi vinde jegul, nu de oameni informaţi.

  În cazul în care câştigă Iohanis ar trebui să i se dea din prima mandat dublu pentru a avea timp să citească tot jurământul.

  0

  • Asa-i ca pe internet nu exista manipulare? Haha. Esti simpatic.

   0

  • Există manipulare şi pe online din plin. Dar oricând pot da un Google despre o chestie dacă miroase suspect şi găsesc surse alterntive.
   Spre deosebire de TV unde poţi să tot muţi canalele că peste tot miroase în funcţie de patron.

   0

 3. #11

  Silviu, tu practic te lauzi ca ai net, nu?

  0

 4. Pai cata vreme rata de penetrare a internetului in .ro e sub 50% matematic e corect ca o televiziune sa treaca „internautii” la sectiunea „altii”.

  0

 5. #19

  El*

  0

 6. #20

  Abia astept, Daciana dragostea mea, am invins! :)

  0

 7. #23

  Tot ce se intampla in aceasta campanie + internet + tv este modelul USA . cine se uita la seriale despre alegeri pe acolo intelege la ce ma refer . Totul este copiat 100% , parca ma uit la serial cand ii aud pe astia la teve pe care , dealtfel, nu ii mai suport.

  0

 8. Da, hai sa luam o idee veche, foarte veche (http://www.favbrowser.com/what-we-web-browsers-picture/), sa o adaptam un pic la situatia din Romania si paf! mama, ce inteligent si original vedem noi alegerile….
  Chestia asta e ca bucataria romaneasca, care nu e ea chiar romaneasca in totalitate, dar are un „je ne sais quoi”….

  0

 9. Johannis e pe dial-up

  0

 10. Tot citesc despre alegerile astea prezidențiale şi mă întreb oare cum de nu scrie nimeni despre faptul că dacă va fi ales Președinte Klaus atunci el va fi primul Președinte de etnie a naționalităților conlocuitoare.
  Sau se încearcă şi de data asta ca şi cum a fost în trecut … să ne alegem un rege din străinătate … că noi și așa nu ne înțelegem .

  0

 11. #27

  Eu am explicat de ce as vota Johannis in alt articol, ala cu romanii buni. Nu o da votez, probabil, ca nu as face 900 km dus întors pana la ambasada la Helsinki ca dupa aceea sa ma înjure toți țărăniștii de pe A3 ca de ce votez daca am plecat din tara. Oricum de la anul o sa am dreptul sa votez cu Niinistö sau Väyrynen sau cine Perkele mai candidează.

  0

  • #28

   Țărăniști in sensul de taraneți, autocorrectul lui peste.

   0

 12. #29

  Mai traieste Diaconescu?lol

  0

 13. #30

  – Bade, cu cine votezi?
  – Poi, cu comunistii!
  – Noa, da de ce?
  – Iaca, pe vremuri or venit liberalii si ne-or zis ca ne fac pod. Vezi o urma de pod?…
  – Nu!
  – Apoi or venit pedeliștii si or zis ca ne fac moara. Vezi vreo moara?
  – Nu.
  – Ei, când or venit comuniștii, or zis ca ne iau tot. Si ne-or luat. Aia oameni de cuvânt!!!

  0

 14. misto de tot faza, chiar daca e inspirata dupa IE
  am ras copios :))

  0

 15. :)))))))))))))))

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]