Cum vedem care din politicieni mafioti este cu adevărat puternic

dancu toba doctorate

Preludiu:

Peste 250 din totalul de 390 de pagini ale tezei cu care Petre Tobă a obținut titlul de doctor în Științe Militare și Informații sunt copiate ad litteram din lucrări de specialitate sau din referate postate pe internet, fără utilizarea ghilimelelor și fără a respecta normele naționale și internaționale de citare în opere științifice.

FInal:

„institutia, in callitate de IOSUD (n.r: institutia organizatoare de studii universitare de doctorat), a analizat continutul tezei, constatand ca acest demers stiintific este inca de actualitate, iar cercetarea stiintifica desfasurata in calitate de doctorand a domnului Petre Toba a fost utila, cautand sa identifice modalitatile de actiune in domeniul cooperarii politienesti internationale, fapt ce se poate constata concret prin multitudinea de proiecte implementate de Politia Romana alaturi de organisme internationale, privind urmarirea transfrontaliera, schimbul de personal si de informatii dar si dotarea cu tehnica permanenta pentru sustinerea acestor proiecte”

Asta înseamnă putere adevărată. Pe Ponta l-au dat din brațe instant. La fel și pe Negoiță. În schimb, deși 3 sferturi din lucrare e copiată adliteram, universitatea consideră că nu e copiat, ba mai e și extrem de valoroasă, doar pe baza ei au fost făcute o mulțime de cooperări transfrontaliere.

V-ați întrebat vreodată de ce Dâncu și Tobă sunt în guvern? Uite de aia, pentru că sunt atât de puternici încât nimeni nu le poate face nimic.

De aia.

21 comentarii

 1. #1

  Opera a fost copiată dar scrisă de manuta domnului Toba ! Și a fost aprobată pentru că a scris caligrafic !

  0

  • #2

   SI daca nu era copiata, si daca era perfect redactata si ar fi marcat toate citatele corespunzator, si daca ar fi acceptabil sa ai 50 de pagini de citate, ce fac diletantii astia nu se califica pentru lucrare de doctorat. In restul Europei nu se califica nici pentru lucrare de master, este ceea ce faci pentru o prezentare, un mandatory – pe la mijlocul semestrului.

   Sper ca de afara se vede cum sta treaba cu diplomele in Romania, sper sa se pise cu mare jet pe ele pana se reformeaza sistemul.

   0

 2. #3

  Dancu.asta, de cand, ce, cum a aparut?

  0

  • #4

   Grupul de la Cluj.

   Al doilea cel mai mare flagel cancerigen pe care-l putea extrage Ardealul, pe lângă Ioan Rus, Emil Boc, Hellvig, Florian Coldea, Marcel Opriş, George Maior etc

   0

  • #5

   Si s a facut lumina!
   Merci!

   0

 3. #6

  Eu nu am bani de facultate!

  0

 4. #8

  Înainte era ceva sa ai doar liceul, nu mai zic, daca aveai facultate era ceva trăsnet, fenomenal, daca mai aveai si medicina deja erai zeu suprem. Acum toti fac facultati, e ceva banal, si tot prostul face medicina si informatica fiindcă stie ca cu astea mai faci ceva când termini. Dar acum nu sa ai facultate e ceva banal, acum sa ai doctorat a devenit ceva banal. Si stau si mă întreb ce au descoperit toti astia cu doctoratele lor in medicina de exemplu ?! Nimic ! Dar fac doctorate findca asta le asigura un post la UMF si pe urma baga bănuțu’ si isi ia un post in spital. Asa e peste tot.

  0

 5. Asta asa, pentru naivii care au senzatia ca tara asta e condusa de ponta, basexu, ciolos, robotu’ …

  0

 6. #10

  Alegerea acestui Petre Toba ca ministru mi se pare cea mai mare greseala a lui Ciolos.

  0

 7. #12

  waw! E chiar nasoala treaba: recunosti ca furat, dar inchizi ochii sa iei muie, apoi spui si multumesc!

  Mafie in toata regula.

  Cine are impresia ca patronul cu dezinfectantul diluat, ar fi crapat singur, se pacaleste rau: omul ala stia prea multe.

  0

 8. #14

  Devalorizarea scolii…alta lovitura data invatamantului si societatii.
  Ai plagiat, poola doctorat. Simplu.

  0

 9. #15

  plot twist: ei aveau doctoratul in curs de scriere dar pe parcurs i-au intrat serviciile secrete si hackerii in PC, au furat lucrarea si au vandut bucati din ea pe piata neagra a referatelor.

  0

  • #16

   Mda si au dat si timpul inapoi ca sa para ca el a copiat cand de fapt altii au copiat dupa el.

   0

 10. #17

  Prin clasa a III-a, dc mai țin eu bine minte, ne dă Dna învățătoare temă pt acasă de copiat pe caiet poezia „Iarna” de Vasile Alecsandri. A doua zi, verificarea temei. La colegul meu de banca, sa-i spunem Ion Vasilică, scris frumos pe caiet: „Iarna” de Ion Vasilica. Pai cum mai Ioane, zice Dna, ca n-ai scris-o tu! „Ba da, doamna, eu am scris-o, m-a văzut si mama!!!” :)

  0

 11. #19

  Stai linistit chief, ne e puternic, e doar potential util sistemului. Cand nu va mai fi util o sa fie puternic precum mirosul de cacat in ploaie…

  0

  • #20

   mda. pacat, asta inseamna ca sistemul inca e bine mersi

  • #21

   De bine, de rau, tre sa ai un sistem.
   Se joaca un 4_3_3 elastic cu Dragnea volante.

   Bai ce dor imi e de Dinu cu tabla lui.

   0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]