E Veka, nu termopan!

Am fost, săptămâna trecută, la o filmare pentru Veka, ca să îmi vadă reacțiile la vederea reclamelor din actuala campanie. Știți cum e, când ești o vedetă de asemenea calibru, oamenii tânjesc să te vadă live în timp ce le urmărești produsul, asta e, e greu, dar cineva trebuie să o facă și pe asta.

Una peste alta, a fost haios, ne-am distrat, ne-am văzut între noi, vedetele, pentru că, în mod normal, nu prea avem timp să ne vedem altfel și, ce e mai important, am văzut cât de importantă e diferența dintre denumirea generică de termopan și calitatea Veka.

De altfel, eroul clipurilor o spune cel mai bine. Dacă vreți să vedeți clipurile din campanie, care sunt chiar haioase, sunt aici.

13 comentarii

 1. (Am închis cu Veka, în 2006, un balcon pe colțul unui bloc necăptușit, la un etaj superior, unde iarna ți se lipea mîna de clanță. A ușii. Panouri foarte înalte și foarte late, care și-n ziua de azi se deschid și se închid perfect, semn că și feroneria a fost de foarte bună calitate. A fost cea mai bună investiție pe care puteam s-o fac în privința asta, toată instalația arată și se poartă la fel de bine și azi, după 13 ani.)

  3

  • ne mai vedem dupa 60 de ani
   vorba lui DUM_AS

   1

  • Bun. Si mai ingheata mana pe clanta? 🙂

   3

  • Pe-a ușii, nu. De alte clanțe nu răspund.

   4

  • La vîrsta mea, dacă ne mai vedem peste 60 de ani și mai țin minte cum se numea termopanul ăla de l-am pus pe la-nceputul secolului se cheamă c-am înfrînt schimbările climatice!

   4

  • Si noi am schimbat ferestrele de la toata casa (casa nu apartament) cu Veka. Diferenta de confort a fost spectaculoasa (e drept ce aveam inainte erau foarte foarte proaste).
   De la fabrica ne-au atentionar ca trebuie mentenanta la feronerie, de 2 ori pe an (vin cei de la fabrica, curata si regleaza pentru iarna/vara)

   0

 2. #9

  ce faine alea cu calendarul vietii… ehm, veka… :))

  0

 3. #10
  radusibiu

  Tare clipul exceptand momentele cand aparea domnul Gheba. Acolo e cringe!! Omul spune ca e comediant dar nu are nimic amuzant in el.

  8

 4. #12

  Din toata filmarea ma intereseaza un singur amanunt, ma rog, ma intereseaza amanuntul asta de mult mai multe vreme… Ce sampon foloseste cizmaru? Cum e posibil si permis la un barbat sa aiba claia aia de par negru si des, ca de copil, in cap??? La el nu se aplica gravitatia, tocirea de la caciula, smulsul de par din cap in trafic in Bucuresti nu ii produce si lui aceleasi daune? Oamenii cu asemenea par ar trebui trimisi in lagar, sunt periculosi lasati liberi in societate.

  9

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]