A venit toamna, dar nu la noi

Am fost ieri în Mega Mall, să mă uit și live după un palton de acela de care îmi doresc. Surpriză. Toate magazinele sunt, efectiv, îndesate cu produse de vară. Și serios dacă înțeleg care e trendul și de ce.

Suntem în septembrie. În orice magazin din europa încep vânzările serioase de produse toamnă-iarnă, uneori chiar din august. Nu se insistă pe stocul vechi, pentru că produsele de vară nu se mai vând, iar acele stocuri nu fac decât să consume spațiu de vânzare și spațiu de depozitare complet degeaba, fără să aducă niciun fel de venit.

Logica este să bagi puternic pe produsele de sezon, pentru a vinde bine și cu margine mare până la începerea sezonului de reduceri la toate prostioarele. Și astfel, orice ai avea în magazin, se vinde. Se pare că, totuși, în malurile românești, gestionare sunt tot entuziaste social media, cu marketingul făcut la cursuri ff la Sala Dalles.

Serios, unde naiba poți să te duci să îți cauți haine, în afara mallurilor?

9 comentarii

 1. #1

  Cu noua ani in urma, in Bratislava. Nu are legatura cu articolul dar cu poza: https://www.youtube.com/watch?v=QgnvfMTK5lo

  4

 2. #2

  „Toate magazinele sunt, efectiv, îndesate cu produse de vară.” Pai na, tu nu stii ca incepe vara in emisfera sudica?

  5

 3. Ha, ha, ha, deci nu numai eu am observat asta.
  Eu ma uitam acum o saptamana la incaltaminte… peste tot numai adidasi de panza. In doua locuri numai niste ghetute… Dar la multi, cum spui… ziceai ca incepe vara.
  Totusi la Waikiki (park lake) aveau deja pull-overe :) si geci. Si blugi mai grosi.
  Deci Waikiki e un raspuns.

  0

 4. Pana recent puteai sa te mai duci in Parndorful de la capatul lui 21! No more! :(

  5

 5. numai despre astia se canta pe youtube, trebuie sa fie ceva de capul lor: https://www.gucci.com/ro/en_gb/ca/men-c-men

  1

 6. am o banuiala ca in magazinul victoria sunt tot timpul aceleasi produse. nu cred ca schimba in functie de sezon. nu cred ca schimba deloc produsele. a mai intrat cineva in ultimii 5 ani pe acolo?

  6

 7. Omul din poza (cel facut din Lego, sa ne intelegem) are soseta rupta la piciorul lui drept sau doar are piese negre lipsa?

  2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]