A venit, a venit iarna

Acoperă-mi inima cu ceva. Fulgii de nea cad ca niște clopoței mistici, înșiruindu-se pe nasuri reci de domnișoare, norocul a fugit, pentru că căcații de câine sunt înghețați și nu mai poți călca ÎN ei. Meanwhile, in soviet Russia.

A, nu știu dacă știați, dar așa cum vă spuneam acum câteva luni, dacă nu ai cauciucuri de iarnă, poți să ai pe mama lui CASCO, că nu te mai despăgubește nimeni. Și se lucrează intens și pentru RCA.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. In curand pe micile ecrane „Car Crash Compilation 2012” La Multi Ani!

 2. Bine, ei sunt acomodati cu vremea asta destul de bine si, cred ca se conduce si cu vodka la bord fara probleme, ca doar e frig.

 3. #3

  Si mi se pare normal ca firmele de asigurari sa tina cont de lucrul asta.

  • #4

   important e cum o sa ti se para cand te va lovi unu’ care nu are bani si RCA-ul nu va fi valabil.

  • Attilla » RCA-ul va fi valabil, dar asiguratorul te va da in judecata pentru a-si recupera banii. RCA e asigurare obligatorie, nu poate fi refuzata la plata

  • #6

   Atilla, nu cred ca legea ma dezavantajeaza pe mine, cel lovit de retard, ci se refera strict la neacordarea de despagubiri strict pt el.
   Cazul pe care tu il prezinti ar fi un paradox al acestui proiect si eu nu cred in el, deocamdata. O sa ma documentez, dar eu nu vreau sa cred in posibilitatea asta.

  • #7

   Daca e cum zice ARHI > il da compania asiguratoare in judecata pe respectivul ca sa-si recupereze banii> e OK (sau aproape OK…ramane discutia referitoare la implicarea autoritatilor locale in curatirea strazilor) dar mie mi-e tare teama ca va fi aplicata romaneste > prietene, el e de vina ca te-a accidentat cearta-te cu el daca vrei sa-ti repari masina (nici eu nu vreau sa cred ca va fi aplicata asa…dar plm….in ultimul timp am devenit cam negativist….si eu ma intreb de ce)

  • Attilla » nu, nu au cum, m-am interesat. desigur, ei ar vrea, dar RCA-ul e asigurare obligatorie, e lege.

  • #9

   HAHA buna asta cu „e lege”. Nenorocitii aia daca nu vor, nu despagubesc si gata. Am un prieten pe care l-a lovit unu’. Ala are RCA ASTRA si oamenii nu-l despagubesc pe amicul meu pentru ca: „ai avarii prea mari – te-ai inteles cu asta si-ti repari pe RCA-ul lui o avarie mai veche”. Si nu prea are ce sa le faca.

  • vladutz » ma refer la faptul ca nu pot transforma asta in regula oficiala. a, ca sunt muisti cu asigurarile, aia da, stim. poate sa ii reclame la comisia de asigurari si sa ii dea in judecata. o sa castige. prin 2015

 4. …numai daca evenimentul s-a produs pe un drum acoperit de zapada, polei si alte chestii. Adica acolo unde se considera contraventie.

 5. Ala de la 2:00 trebuia sa traga dreapta ca scapa mult mai usor.

 6. vreau sa iti zic, ca nu este primul „car crash compilation” pe care il vad si sunt pur si simplu uimit , astia asa prosti sunt mah? adica unele accidente de aici pot fi evitate extrem de usor cu putina atentie … oare chiar asa ???

 7. Cum vor da primii fulgi, cum vor aparea si primele tamponari, blocaje etc. Se intampla. An de an. si nu numai in Romania :). Iarna nu-i ca vara dupa cum bine spunea un mare clasic in viata :)

 8. #15

  Desi mi se pare foarte corect sa nu te despagubeasca in caz de accident daca masina nu e echipata corespunzator, sau daca esti beat, la fel de corect mi s-ar parea sa se aplice aceasta regula doar pentru contractele noi de CASCO/RCA! Nu schimbam regulile jocului din mers..

  • Cipper » si mie mi s-ar pare la fel, adr nu uita ca anul trecut boc a dat lege ca toti cei cu contract de drepturi de autor trebuie sa plateasca impozit din urma cu 5 ani. conform noii legi inventate in 2010. deci, nu, nu cred ca se va intampla asa ceva

 9. #17

  legea aia cu drepturile de autor arevaloare 0, nu va plati nimeni pe 5 ani in urma tva si alte nebunii .
  Asta cu asigurarile si cauciucurile este o chestie normala, daca nu ai cauciucuri si derapezi ca prostu in alte masini pe alea le fac oamenii pe rca dar tu pe a ta nu o vei putea face pe casco.
  Se va tine cont de circumstante .

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]