Versuri: Ani de liceu

Eu nu stiu unde se gandeau Stela Enache sau Florin Bogardo, cand au compus versurile de la „Ani de liceu”, mai ales partea cu Ani de liceu, cand se-ntampla-o tragedie fiindca el, te-a vazut, la un film cu-n alt baiat”. Adice, faza cu tragedia cand pasarica se duce la film cu altul e valabila doar in liceu?
Eu am terminat liceul de multisor, dar daca o vad pe nevasta-mea la un film cu un alt baiat, se termina cu o tragedie mare de tot.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. ete scartz … piesa oricum e reusita asa ca ce mai conteaza … de ce sunteti voi barbatii uneori asa de gelosi?

  Thumb up 0
 2. hehehehehe…ptr ca femeile sunt usor de dus

  Thumb up 0
 3. Nu orice femeie Arhi. Iar generalizezi. Iar daca sa zicem ca nevasta-ta te inseala… Nu e greseala ei! E a ta ca ti-ai ales-o de consoarta… Asa ca.. think twice you guys ! 😀

  Thumb up 0
 4. #4

  da, daca se fute cu altul, e greseala mea, nu? daca ma fut eu cu alta, e tot greseala mea. fugi repede, gandire de asta prinde la pompalai, nu la un barbat.
  daca ma inseala, ii sparg fatza si punct.

  Thumb up 0
 5. Si daca ii spargi fata o sa te iubeasca la loc ? Sau nu o sa o mai faca nicodata ? Si chiar daca ar fi asa, poti fi sigur ? Pentru ca e groaznic sa traiesti cu indoiala ca de fiecare data cand nu e cu tine, e cu altul… 😀

  Thumb up 0
 6. #6

  nu papusa, nu intelegi. eu nu ling unde scuipa altul. ii sparg fata pentru satisfactia mea personala, pentru faptul ca am trait in minciuna si m-a mintit si ii dau un sut in cur si o trimit unde vede cu ochii.

  Thumb up 0
 7. #7

  Arhi, da’ ce violent esti 🙂

  Si gelos as adauga.

  Thumb up 0
 8. nu e bine sa fii gelos arhi draga :))

  Thumb up 0