Viața sănătoasă în 2015


De Patrick Andre de Hillerin aka PAH

„În acest restaurant se manancă!”, „În acest bar e permis consumul de alcool!”, „În această discotecă se poate dansa!”, „Pe aceste ecrane pot fi urmarite și imagini”, „Curvele din acest bordel pot fi futute!”.

Transmitem, doamnelor și domnilor, din anul 2015, primăvara, iar aceste anunțuri fac parte din realitatea cotidiană.

De când România s-a aliniat complet la toate organismele euro-atlantice posibile, inclusiv „Planul Marshall Mathers pentru o viață săntoasă in Europa Centrală și de Sud-Est„, cetățenii patriei noastre trăiesc mai bine, mai curat și mult mai uscat.

Greenpeace conduce lumea occidentală, iar în Delta Dunării mai au voie să calce doar cei ce pot merge pe apă.

Plantele modificate genetic au fost distruse, animalele hrănite cu plante modificate genetic au murit de foame, iar pe 98,97% din suprafața planetei se cultivă rapiță.

Mașinile circulă pe bază de biodiesel făcut din ulei de rapiță, carnea de porc (mai grasă) se face din tulpini de rapiță, în timp ce carnea de vită se obține din frunze de rapiță. Din rapiță amalgamată cu soia de 98, fără plumb, se obțin ouă, brânză și cristale Swarovski.

Trăim o nouă eră. Tot ceea ce nu este corect politic se apropie de sfârșit. Tot ceea ce nu poate provoca orgasm feministelor virgine de peste 35 de ani este sau urmează a fi interzis.

Și totul a început (să le mulțumim și să le ridicăm statui) la inițiativa unora care – deși n-au călcat niciodată în locuri unde se mânca, se bea, se râdea și se fuma și de unde se ieșea pentru a merge acasă și a face sex – s-au simțit agresați de fumători.

În sfârșit, în 2015 nu se mai fumează. Iar copiii, și ei, se obțin tot din rapiță.
Pe săptămâna viitoare.

14 comentarii

 1. Vreau sa mor, cu tigara-n gura mancand o ceafa de porc calcand-o pe autostrada cu un Porsche benzinar in timp ce sunt satisfacut de-o blonda cu tarife mici, beata. Toate astea, azi :)))
  Arhi, tu n-ai auzit ca in 2012 murim dracu toti?

  0

 2. Hhahha
  pai cam asa e; green..vrajeala

  0

 3. Putem vorbi de discriminare pentru fumatori???

  0

 4. #4

  Dude !!! WTF !!! Guest post?

  0

 5. copii din rapita? how the fuck do you do that :))

  0

 6. Referitor la fumat, ai văzut că de la 1 ianuarie toate localurile care aveau de ales între a permite şi a interzice fumatul au devenit locuri pentru fumători. Asta mă condamnă pe mine, nefumător şi nesuportător de fum de ţigară, să stau în casă. Noroc că am nevastă tânără.

  0

 7. Arhi, te-a suparat cineva, sau ai avut o viziune?

  1

 8. daca`ti zic ca iti sta bine cu parul blond si lung te superi ?

  0

 9. Eu as face toate locarule pt fumatori

  De ce ?

  Un fumator daca nu poate fuma pleaca

  Un nefumator doar daca dus cu capu sau are impresia ca e el miezu din mugure pleaca

  So it’s good for biziness

  Eu fume stiu ca nui bine incerc sa ma las dar ma simt jignit chiar aseara am patit-o am intrat intr-un restaurant micutz si nu aveau locuri pt fumatori mam intors si am plecat 🙂

  1

 10. Mi-a trecut pofta de mancare cand am vazut poza asta 😛

  0

 11. #12

  Aveam un restaurant preferat, unde erau si vreo trei mese intr-un separeu in care nu se fuma. De cand cu legea asta, scrie mare pe usa „In acest local se fumeaza”. Drept pentru care n-am mai calcat pe-acolo de-atunci. Sunt convins ca nu mi-a simtit nimeni lipsa, in schimb nici eu nu simt lipsa hainelor imbacsite de fum.
  In concluzie, mi se pare ok sa scrie pe usa „In acest local se fumeaza/nu se fumeaza”, macar stie omul daca mai are rost sa intre sau nu. Se evita surprize neplacute.
  Eu propun chiar sa se extinda legea si sa apara de ex. in piata afise de genul „La aceasta taraba se fura la cantar”. Sau la magazine: „In acest hypermarket, preturile de la casa nu corespund celor de la raft”. „In acest local se poate lua teapa.”

  0

 12. big imagination. Cine stie ce ne mai asteapta.

  0

 13. #14

  Accepta ca fumatul e daunator.. n-ai de ales :))) bahahahaha

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]