O zi din viața presedintelui Florentin Pandele

Am râs cu poftă, pentru că e adevărat. Adică serios, eu chiar așa îmi imaginez că trăiește pandele cu Sârmuliță, înconjurați de mobilier chicios, cu pereți roșii și copii bucălați pe care îi alintă tăurașii mei. Și nu e de glumă. Pentru că președintele Dwayne Elizondo Mountain Dew Herbert Camacho din Idiocracy pare un tip mult mai ok decât râma asta de Voluntari, care tocmai s-a oferit la președinție ca să nu o poată obliga partidul pe Sârmuliță să candideze.

5 comentarii

 1. #1

  :)))) si continuarea e buna…

  https://youtu.be/GFD2ggNxR1g

  0

 2. Nu știți să apreciați frumosul și oamenii de valoare…

  0

 3. #3

  textul e bunicel. interpretarea ma lasa rece.

  0

 4. #4

  Patron, când dau log-in cloneaza același tab fără legătură cu credentialele. O fi bug? O fi superman?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]