15 comentarii

 1. #1

  bine ca tu dormi fara tricou si ea cu… :( Saru-mana doamna Luna. Doar ziceam si eu

  0

 2. #3

  @cetin eu știam ca pe fierul rău nu se pune rugina… da’ acu’… Casa ta, regulile tale :))

  0

 3. #4

  Inceputul seamana a ceva retro anii 80, iar la un moment dat intra instalatorul (sau postasul , depinde de scenariu) si incepe show-ul.

  0

 4. #5

  Boieri. Afara 800 de grade, ei acoperiti. Si-n Capitala. Gg.

  0

 5. #6

  Foarte eficient AC-ul ala. Mai pune odată linkul!

  0

 6. #7

  Rău cu rău dar mai rău fără rău (vezi postarea cu ce fac bărbații când rămân singuri acasă) :))))

  0

 7. #8

  Segnor sunt unii in Cluj care, saracii, n-au putut sa doarma din cauza altora. Batrani, bolnavi de spital (cica, a fost atat de tare, incat aia au avut atacuri de panica se zvoneste), in zona rezidentiala, oameni care vor sa doarma, n-au putut din cauza Untold-ului.

  http://citynews.ro/eveniment/untold-2017-peste-300-de-persoane-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-medicale-iar-7-au-ajuns-la

  0

  • #9

   Anul trecut nu a fost la fel ?
   Festivalul Afterhils din Iași a fost organizat pe camp la marginea orașului, nu înțeleg de ce in Cluj nu s-a procedat la fel.

   0

  • #10

   Cica a fost mult mai groaznic anul asta.

   0

  • #11

   Se plange lumea ca este zgomot dar isi închiriază la negru apartamentele cu sute de euro, micii comercianti si restaurantele din Cluj au numai de câștigat, sa nu mai zic de taximetriști.
   Sa nu mai zic de miile de turisti si de reclama care si-o face orasul altfel nu cred ca cineva care vrea sa viziteze Romania o sa spuna ca vrea sa vada Clujul neaparat.

   0

  • Da lazar, insa daca esti bolnav de inima, internat si operat, te cam doare la racleta de tot ce-ai zis tu acolo …

   0

 8. #13

  bineinteles ca nu poate dormi
  i-a luat huiduma tot aerul,
  o mai lasi sa doarma si la perete
  bai ce om!

  0

 9. #14

  funny

  0

 10. #15

  Eeh, aici merge reamintit un clasic: https://www.youtube.com/watch?v=1TlSW0iwqF4

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]