Victor Ciorbea este degeaba

Avocatul Poporului anunţă că s-a sesizat din oficiu după publicarea unor imagini cu numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile oraşului Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care s-ar fi aflat sub influenţa drogului „Zombie”. Sesizarea vizează posibila încălcare a unui articol din Constituţie privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Deci înțelegeți pentru ce se face că e plătit grosier ochiosul ăsta de Ciorbea? Nu pentru a demara cercetări legate de noul drog, nu pentru a pune presiune pe poliție ca să îi găsească pe criminali, pe importatori, pe dealeri, oricine e vinovat că drogurile au ajuns în mâinile tinerilor.

Nu, dragi, tovarăși, Ciorbea se sesizează pentru că ziarele au publicat imagini cu ăia prăbușiți pe asfalt și astfel, tinerii nu mai sunt protejați. Înțelegeți ironia? Statul nu reușește să protejeze tinerii de droguri de mare risc, dar le protejează imaginea după ce cad morți.

E ca și cum un violator în serie ar fi arestat și dat pe posturile tv, iar avocatul s-ar sesiza, pentru că e tânăr și îl protejează constituția. Ciorbea, ciorbea, ce păduche ești…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  câcatu ăsta cu ochi nu găsește un alt post mai călduț și gras plătit decât unde este acum
  sclavu lu dragnea, ca să’și mențină postu

  Thumb up 11
 2. Fix ce-am terminat de citit despre asa-zisul drog „Zombie”. Habar nu aveam la ce se refera si speram sa nu fie Krokodyl (ala facut cu prenadez). Aparent e un nou „Spice” de care se feresc pana si dependentii de heroina. Deci nimic grav, zic.

  Ca fapt divers: in majoritatea cazurilor in care oamenii ajung la spital din cauza etnobotanicelor, doctorii dau din umeri. Stii ce faci pentru supradoza de iarba, dar ce sa faci daca ala a bagat in el mixuri de substante chimice atat de amestecate incat examenele toxicologice scot niste rezultate neclare?

  Cat despre ciorbea si declaratia lui: majoritatea spice shop-urilor erau afacerile copiilor de „insert random functie de stat aici”. De asta nu prea se face tam-tam…

  Thumb up 8
 3. Alta poza nu puteai sa pui ? Eram la masa cand am citit articolul.

  Thumb up 22
  • #4

   Totuși, omul e pozat din față, nu din dos… 🙂

   Thumb up 2
  • #5

   @marinel: De obicei nu fac misto de oameni batuti de soarta, ca nu e frumos, dar in cazul lui Ciorbea, care-i diferenta?

   Thumb up 7
  • copiii astia nu il stiu pe maretul lider de sindicat cu fața sa reala:)))

  • #7

   Fsţa ca fața, dar ce minte diabolica are. De la blatul cu puterea de cind era sindicalist pina la despagubirea puscariasilor…

   Thumb up 8
 4. #8

  Are impreuna cu nevasta datorii la banci si fisc in jur de 1.400.000 de euro. E falit. Trebuie sa-l intelegem.

  Thumb up 3
  • #9

   de ce nu’și plătește datoriile? să doarmă pe stradă, nu să frece menta pe bani mulți publici

   Thumb up 2
 5. #10

  Iti dai seama la cat buling si muie o luat asta in tinerete, nu ma mira ca o devenit diabolic de rautacios si meschin. Cred ca are o ura nestapanita si nu vrea decat sa arate in sfarsit ca e el superior cu toate defectele lui fizice. E ca un caine batut de stapan si maltrat sa se lupte cat mai inversunat si sa muste cat de tare poate.

  Thumb up 17
  • #11

   Si eu am primit bullying la greu. Si s a schimbat foaia si s a intors roata vietii. Dar nu am facut rau nimani. Si i am si ajutat. Ce bou am fost…

   Thumb up 0
 6. #12

  Unora le iese neomenia la suprafață și asta se face prin fața pe care o au. De aceea nu este nepotrivit să te kaci pe muia lor. Uitați- vă la nicolicea, șerban, iordache, bușoi, liviu pop, palada, gargamel…
  Vă las, mă duc să borăsc.

  Thumb up 6
 7. #13

  Nu e degeaba; E pus sa latre numai cand i se da voie, si ce i se da voi.

  Thumb up 1
 8. Asta este rezultatul unor experimente genetice nereusite intre quasimodo si smeagol!

  Thumb up 1
 9. #15

  Îmi amintesc ca am citit un interviu back în the day pe vremea când stimabilul era PM, si zicea ca în tinerețe a fost practicant de, atenție!!!, culturism!! I was like, wtf!!!
  Mi-l și imaginez intr-un maoiu din ala cu sfarcurile pe-afara și cu spatele gol rupând fiarele în doua!

  Thumb up 0