Victoria justitie romane, continuare

Am scris zilele trecute despre niste infractoare deosebit de periculoase, cu media de varsta de 65 de ani, condamnate la inchisoare pentru ca unui nenea potent i s-a parut ca i-ar sta mai bine cu pamantul detinut de ele.
Uite ca incet incet se face lumina.
Batranele au fost condamnate la inchisoare si sunt incarcerate, PENTRU CA NU S-A LUAT IN CALCUL INITIALA TATALUI DIN NUMELE UNEIA DIN FEMEI. Adica e vorba de cu totul altcineva. Si absolut nimeni nu s-a interesat de actele care existau la primaria din satul respectiv.
Nu-i asa ca sunteti mandri de justita din romania? De politistii care ancheteaza, echilibrat si echitabil, de procurorii care dispun urmaririle penale si sustin cauzele in fata instantelor, plini de grija fata de oamenii pe care ar trebui sa ii protejeze, de judecatorii care dau solutii procesuale doldora de invataminte, mustind de inteligenta si legaitate, oameni care nu au auzit cuvantul spaga niciodata.
Mi-e scarba ca sunt roman…

8 comentarii

 1. Pentru politaii romani deja nu se mai numeste spaga ci doar o mica atentie.

  Si stai linistit ca nu esti singurul caruia ii e scarba ca traieste in acesta tara lipsita de respect si moralitate.

  Acelasi copil care uraste Romania,
  Andu.

  0

  0

 2. ?i dac? am

  0

  0

 3. Imi vine sa injur…

  0

  0

 4. injura taica, ca doar cu asta ramai

  0

  0

 5. Zicea cineva ca in lumea asta un om inteligent devine ori calugar, ori terorist….

  0

  0

 6. #6

  Hihi nea Arhi; daca ti-e scarba ca esti roman inseamna ca ai luat-o pe urma lui nea Milica Constantinescu.
  Pe cand candidezi la Cotroceni, ca sa-l concurezi pe marinaru’ ala obosit?

  0

  0

 7. :) Nu vreau sa abuzez de bunavointa ta da’ baga-mi-as – tara-mi-as prin analele justitiei romanesti. Babele or intrat la bulau pe neve-ul lu’ unii, aia + copilul s-o aruncat azi ca bla bla bla samd. Plina justitia de nenorociti. Dupa cum spuneam odinioara (si-mi mentin afirmatia): „In Romania justitia e oarba, ea nu vede vinovatii!”.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]