Vietato l’ingresso ai cani e agli italiani

La sugestia lui baghy, am facut un micut banner, care spune totul despre dragostea mea fata de italieni.
Acest tip de afis era folosit in Germania anilor 50, cand emigrantii italieni devastau totul in calea lor, iar mafia venea din urma si lua caimacul.
In traducere libera, inseamna:
Accesul cainilor si al italienilor, strict interzis.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. :)) inca caut o poza originala

  0

  0

 2. daca o gasesti, sa o dai si la je, ca fac banner si o pun in sidebar. campanie sociala, ce plm

  0

  0

 3. #3

  Parca era „l’ingResso”…

  0

  0

 4. multam de corectare. am schimbat

  0

  0

 5. #5

  O solutie extraordinara! Daca unii romani si romi comit nenorociri prin Italia (pentru care tu sau eu chiar nu trebuie sa-ti asumi ne-asumam raspunderea) iar UNII italieni, vazuti prost si de catre conationalii lor, protesteaza pana la extrem, asta ne indreptateste sa postam mesaje rasiste. Cred ca vorbeste numai revolta din tine.

  0

  0

 6. e… exagerezi si tu! asa nu rezolvi nimik… a ba da : devii exact ca ei.. deci pana la urma iti pui interzicerea tie insusi :))

  0

  0

 7. #7

  eu am fost in italia si am fost tratata foarte bine. dar si eu m-am comportat bine.am de gand sa ma intorc pentru ca it.este superba si am prieteni italieni.

  0

  0

 8. stiu ca italia e superba…

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]