Se vinde unpol.ro

Proprietarul unpol.ro a decis să vândă situl. Motivul, oarecum irelevant, e că a devenit foarte aglomerat, cu foarte multe proiecte și nu mai are timp să se ocupe de el.

Prin urmare, unpol.ro e de vânzare, nu există un preț fixat dinainte pentru el, cine oferă cea mai mare sumă, primește situl. Este facut Custom cu Zend Framework, există 403 useri activi, care au postat 395 de ciubuce.

Ofertele se pot trimite pe licitație@unpol.ro sau contact@unpol.ro, tot atunci se oferă și mai multe date legate de orice ar putea interesa cumpărătorul, inclusiv ajutor ulterior la transferul de proprietate.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]