Virginele noastre calcă strugurii ca nimeni altele

Acest băiat, proprietar de vinărie, a decis că vinurile lui se fac doar dacă sunt stoarse cu tălpile, de către virgine.

Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate.

Bine, trecem peste ideea haioaasă de a găsi virgine angajabile, deci peste 18 ani, în Constanța și ne întoarcem la tragismul situației în care o asemenea mizerie este prezentată pe TVR 1. Da, deci uitați-vă la zâmbetul ăla cretin al reporterului, care simte doar mirosul de bani din jur și îl privește pe limbric ca pe o icoană.

Sunt curios, cum facem ca imaginile și textul ăla să ajungă la ITM, cei care sunt singurii capabili să se autosesizeze în acest caz și, dacă e nevoie, să sesizeze alte autorități.

Iar cine cumpără vin de la Viișoara se știe ce e mămuca lui.

ȘI CU BĂ SĂ BEI ZEAMĂ DE PICIOARE??

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. #1

  Nu era mai simplu daca folosea o presa penumatica si angaja o virgina sa apese pe buton? Evetual cu un deget de la picioare.

  95

  • #2

   Virgine in Romania? 40??? Sunt curios cum se face verificarea asta de-ti stabilește virginitatea.

   2

  • #3

   Bine ca nu avem 70 de virgine’n tara. Ne-ar fi napadit „doritoriii”. Oh, stai asa…

   25

  • #4
   Arhi

   ahahahahahahahahahahaha

  • #5

   …bre…poate zdrobeste strugurii cu pasarica…nu cu picioarele…si trebuiau sa fie virgine ca sa nu intre boabele aiurea…:)))

   16

 2. #6

  Se poate spune, astfel, ca si vinul poate fi extravirgin?

  *badum tss*

  35

  • #7

   Mai bine zis „extras virgin”.

   Si nu mai carcotiti despre virgine, ca se gasesc: mai sunt si fete mari pe la un 50-60 de ani, din alea de n-au fost niciodata maritate ca au asteptat pe printzu sau mai stiu eu ce motiv. Sa caute din alea, ca iese vinul la fel.

   27

  • #8

   Kopa_kopan, alea lucreaza deja la sectia de otet natural din vin. Experienta conteaza:)) Urmeaza sa vedem cum sta treaba si-n zona Branzeturilor Maturate…

   2

 3. #9

  E vin pentru fetishisti 😀

  33

 4. #10

  La virgine nu le put picioarele decat a smirnă, si d-aia…..

  19

 5. #11

  Pai ce te plângi pe net? Trimite inregistrarile la itm :))

  32

 6. #12

  Și ce e rau în asta? A angajat niste virgine pentru un eveniment de pr, pentru o campanie publicitara.

  15

 7. #13

  Crama mica si obscura angajam barbati cu pula mare si tare sa zdrobeasca strugurii precum si femei cu sanii mari sa zdrobeasca strugurii intre sani. Facem acest lucru pentru extra savoarea data de acest procedeu stravechi si nu cautam deloc expunere.

  29

 8. #14

  Poate vine si la ASE sa resolve cumva cu bila aia ca a cam ruginit

  7

  • #15
   Arhi

   inca mai e gluma asta? nu a obosit?:))))

  • #16

   o chestie de normalitate ar fi ca la inceputul anului sa ajunga la studentii de la ase o hartie in care e trecuta gluma cu bila pe langa informatiile legate de programul de studii si alte chestii administrative. sa promovam valorile !

   6

 9. #17

  Intreb si eu, GDPR nu are nimic de-a face cu asta? Stiu „virginele” ca le-a vazut o tara intreaga cu certificatul la nenea pensionarul?

  13

 10. #18

  It’s all about the shock value. Italienii au o brânză scumpă cu larve de muște. Indienii au boabele alea de cafea udate de ploaie cu lunile. Indonezienii produc mai scumpă cafea, mâncată și căcată de niște pisici. Idioții au nevoie de o poveste, o istorie interesantă, orice.

  21

 11. #19

  Nu e ca și cum mii de ani cetățenii de pe teritoriul actualei Românii nu ar fi băut zeamă de picioare, că nu le aveau cu tehnologia, Arhimede, Pitagora și alte finețuri, că am și uitat cine a inventat teascul și șurubul fără sfârșit. Mai nou tehnica asta, care nu a dispărut niciodată, nici chiar în jurul Bucureștiului, a fost reanimată sub denumiri de marketing menite să inspire încredere în crearea artizanală de băuturi alcoolice. Doar că aici nu mai sunt handmade, ci footmade.

  11

 12. Bine că vinde vin și nu ardei umpluți, că atunci domnul Titus Steel avea întâietate. 🙂

  5

 13. #21

  Virginelor le miros picioarele a pizda.

  6

 14. #22

  De cacat, de ne-cacat, dar ce treaba are ITM-ul cu asta?

  1

 15. #24

  Fete fecioare despletite, dansand sub clar de luna, desculte zdrobind in ritmuri de Ciuleandra, saruturile dulci ale strugurilor…
  Asta-i poezie si traditie stramoseasca cand e ea mai frumoasa!

  3

 16. #25

  asta cu fecioarele dansand intr-un butoi mare sa striveasca strugurii era si intr-un film cu un american intr-un sat in Italia sau Franta parca. au o scena asa si el li se alatura
  dar de la romantizarea traditiei si pana la tarania cu controlul virginitatii la doctor este interventia meltenismului producatorilor care o iau ad literam, ca PR si altceva nu e, iar daca e, s-au facut de tot cacatul.

  2

  • #26

   Yep…”A goodyear” cu Rusell Crowe daca nu ma insel. Posibil ca treaba asta sa se mai intample inca „din traditie” prin satucuri din IT,SPA sauFRA dar totusi nu mai are deloc deaface cu civilizatia iar treaba cu ITM o vad complet fezabila.
   Ca sa nu ramanem toti cu mirosuri si/sau gusturi ciudate dupa acest articol,propun sa cautati Brande Roderick-Playboy,pe care mi o amintesc de cand aveam vederea intreaga

   1

  • #27
   Arhi

   nu are nicio treaba cu picioarele desi, de la vizita de la o crama, stiu ca, legal, trebuie sa indeplineasca niste conditii draconice de sanatate, nu storcit de pizde in picioarele goale. are legatura cu conditionarea angajarii de niste aptitudini fizice, nici nu le poți spune aptitudini, că virginitatea nu e o aptitudine, ccare nu au legătură cu jobul. nu ai voie să intrebi detalii fizice de acest gen la angajare, nu stiu dacă e infractiune, dar contraventie e cu siguranta. si ITM e singurul care se poate autosesiza, dacă proastele alea nu fac reclamație.

  • #28

   „Grape-treading or grape-stomping (also known as pigeage[1][2][3]) is part of the method of maceration used in traditional wine-making. Rather than being crushed in a wine press or by another mechanized method, grapes are repeatedly trampled in vats by barefoot participants to release their juices and begin fermentation. Grape-treading was widespread in the history of winemaking, but with the introduction of industrial methods, it now survives mostly as a recreational or competitive activity at cultural festivals.
   One of the earliest extant visual representations of the practice appears on a Roman Empire sarcophagus from the 3rd century AD, which depicts an idealized pastoral scene with a group of Erotes harvesting and stomping grapes at Vindemia, a rural festival.[4]
   Many contemporary wineries hold grape-stomping contests to attract visitors. The practice is also the subject of many depictions in contemporary media, including the 1974 Mel Tillis song „Stomp Them Grapes,” the I Love Lucy episode „Lucy’s Italian Movie,” and The Littlest Grape Stomper,[5] a children’s book by Alan Madison.[6]”

   „The erotes are a group of winged gods in Classical mythology. They are associated with love and sexual desire, and form part of Aphrodite’s retinue. The individual erotes are sometimes linked to particular aspects of love, and are often associated with same-sex desire.[4][5][6][7] Sometimes the erotes are regarded as manifestations of a singular god, Eros.[8]

   ha

   deci simbolic, la festivaluri si fara certificat de la doctor, vezi erotes ;).

   0

 17. #29

  Dude… gdpr… sunt curios care e interesul legitim in situatia asta…

  0

 18. Salut! Domnul Albu făcea caterincă. Dar se pare că oamenii se iau prea în serios și pun botul la orice!

  Am plăcerea să îl cunosc, și dacă spunea duma asta cu noi, o luam ca atare. O dumă!

  Și vinurile cramei sunt chiar ok.

  0

  • #31
   Arhi

   cu siguranta facea caterinca. noroc de inregistrarile tvr

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.