Visit Mărgău, ă pleis ăv legend, ză mazărleand ăv Boc

Întrebam eu mai zilele trecute dacă a mai văzut cineva reclama la Mărgău de pe Discovery. Era o chestie ciudată, nu vedeam reclama decât pe televizoarele de pe pistele de alergare de la body-art, nicăieri altundeva, nimeni nu știa despre ce vorbesc, aproape că eram într-un film spooky, unde eu îmi pierdusem mințile și aveam halucinații. Deși practic, interesul meu pentru reclamă era strict profesional, pentru că era FOARTE proastă și voiam să o pun pe blog.

Așteptarea s-a terminat. Am găsit reclama la Mărgău. Am găsit și explicația pentru care mizeria aia rulează pe televizoare. Mărgău e comuna natală al domnului fost prim ministru în fundul gol, Emil Boc. Desigur, reclama pe Discovery, indiferent cât de proastă și vai mama ei, nu are nici o legătură cu funcția deținută de mândrul urmaș mărgăuan.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Arhi, stiu ca nu are absolut nicio legatura cu subiectul tau, dar… cine isi mai aduce aminte de forum.undernet.ro? 😉 Ai mai intrat in ultimul an pe-acolo? Dar daca ai intra, nu ai deveni melancolic (sau miel-alcoolic, whatever)? Exista inca postari si de-ale tale, nu esti curios cum te-ai dezvoltat dupa atata timp de explorat mediul online?
  Nu vreau sa fac reclama, chiar nu e cazul (am intrat acolo dupa multi ani, luat de valul amintirilor – suna a film indian?), dar acum am facut legatura intre userul de acolo, Arhiducele, si proprietarul blogului de fata 🙂

  Thumb up 0
  • LupulAinen » sa zicem ca nu am plecat cu cele mai dragi amintiri de acolo:)) dar le datorez existenta blogului, datorita cenzurii lor.

   Thumb up 0
 2. Comuna Mărgău: de unde pleci Prim-Ministru şi te întorci în fundul gol. 🙂

  Thumb up 0
  • Mai degraba as petrece un week-end in Mărgău, decit in Bucuresti.
   Pe de alta parte mi se pare perfect normal ca daca eu ajung prim-ministru sa promovez locul meu de bastina. Sa ridice mina sus cei care nu ar face la fel. Bucurestenii se exclud, ei sint de inteles…
   In contrapartida, facem pariu ca dupa ce Boc va da coltul, comuna ii va purta numele?

   Thumb up 0
  • mircea » de-abia astept denumirea fostului basarabi, actual murfatlar, in Basescu

   Thumb up 0
  • RBoy » mortal, mortal i tell you:))

   Thumb up 0
 3. Da, ăsta e adevărul că şi ai ce vedea. Cum mulg ăia oile.
  Ar trebui să facă un documentar..

  Thumb up 0
 4. eu stiam ca Boc e din satul Rachitele… dk asa ii spune comunei nu stiu
  zona e destul de frumoasa, este si o cascada aproape (valul miresii), doda pilii… etc

  Thumb up 0
 5. lol, era bine daca si urmaream clipul inainte sa comentez 🙂

  Thumb up 0
 6. Dar care-i faza cu scufita verde?

  Thumb up 0
 7. Buna ziua ARHI ma bucur ca v-am putut fi de folos cu aceasta superba reclama despre Margau.

  Thumb up 0
 8. Loc frumos.

  Thumb up 0
 9. Mi se pare o idee buna promovarea satului. Se gasesc destui care vor sa mearga intr-un loc unde se pot plimba prin natura in liniste, mai vad cate ceva traditional. Cate comune din ro au site si se promoveaza turistic? Mai vorbim de orase? Cu cat e mai la tara si mai in natura cu atat e mai bine, cocalari mai putini, prostime si mai putina. Sa-mi arate mie unu care se duce sa se plimbe prin padure sau merge sa vada stalactitele din Margau… Prin afara asa se face…

  Thumb up 0
 10. #14

  sa zicem ca m-as duce acolo doar daca ar fi singurul loc sigur din lume cand incepe un razboi nuclear

  Thumb up 0
 11. #15

  Sunt curios cate hoteluri si pensiuni sunt acolo.

  Thumb up 0
 12. 1.reclama e prost facuta (tipa in draperie verde nu are nimic natural), dar reputatia postului Discovery compenseaza putin asta
  2.la Margau nu e nimic de vazut. e un sat de munte. atractiile turistice sunt in alte parti si de la Margau pana la cascada (primul loc fain de vazut) faci 2 ore.
  3.promovezi un loc daca ai si drum sa ajungi acolo
  4.numele Margau nu spune nimic. doar ca treci pe acolo ca sa ajungi la Platoul Padis, Cetatile Ponorului, Cascada Valul Miresei, cateva pesteri si ghetari, etc.
  5.Boc nu e din Margau

  Thumb up 0
 13. stiu ca Boc trebuie pus la zid, dar nu cred ca exista legatura intre reclama si el. spun si de ce.
  ca sa mergi de la Margau la Rachitele, trebuie sa treci n dealuri si n vai, paduri si stanci. nu e ca la oras. nu se simte mirosul si nu seamana. Margaul e sat de oameni plecati in Spania, cu termopane si masini cu spoilere si luminite. Rachitele e sat batranesc, case din lemn.
  daca traseul era invers, Rachitele-Margau, intelegeam strategia, ca treceai pe langa Boc. dar cum de la Margau pana in sat la fostul premier mai ai de batut drum, nu vad legatura.

  Thumb up 0
 14. Ehe, daca se face reclama la comuna Margau, astept sa fie promovata si comuna/satul Marghia, nu mai stiu exact. Exista, fara gluma. Doar ca inca n-a dat un prim-ministru.

  Thumb up 0