Visul meu dulce

Stiti ce ma tine pe mine intreg, in tot zbuciumul si aiureala pe care o traiesc? Un singur om. Sotia mea. Omul care, probabil, este singurul care ma intelege, singurul care incearca, si de cele mai multe ori reuseste, sa potoleasca demonii din mine si sa scoata la suprafata omul, pe care multi nu mai credeau ca il pot vedea.
Iar din toata chestia asta cu internetul, am reusit sa fac o chestie Sa o (re)conving sa isi faca blog. Pentru ca are talent, si scrie frumos si cu har. CU mult mai mult har ca mine.
Bine ai revenit, Nevasta.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. SweetDreamS … ca doar asa spune si blogul ei …. sweetdreams.arhi.tv

  2. Asa da! Pai se lasa asteptata de cam multisor :)

  3. nope, SweetDream e ea, SweetDreams sunt cuvintele

  4. #4

    Congrats!

  5. E o problema cu blog-ul. Pe FF nu prea se-ntelege nimic din ce-i acolo, dar pe IE merge perfect. E doar la mine problema?

  6. cred ca e de la tine, ptr ca eu l-am optimizat ptr ff…adica nu folosesc IE niciodata. Iar la mine se vede perfect

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]