Visul meu dulce

Stiti ce ma tine pe mine intreg, in tot zbuciumul si aiureala pe care o traiesc? Un singur om. Sotia mea. Omul care, probabil, este singurul care ma intelege, singurul care incearca, si de cele mai multe ori reuseste, sa potoleasca demonii din mine si sa scoata la suprafata omul, pe care multi nu mai credeau ca il pot vedea.
Iar din toata chestia asta cu internetul, am reusit sa fac o chestie Sa o (re)conving sa isi faca blog. Pentru ca are talent, si scrie frumos si cu har. CU mult mai mult har ca mine.
Bine ai revenit, Nevasta.

6 comentarii

 1. SweetDreamS … ca doar asa spune si blogul ei …. sweetdreams.arhi.tv

  0

  0

 2. Asa da! Pai se lasa asteptata de cam multisor :)

  0

  0

 3. nope, SweetDream e ea, SweetDreams sunt cuvintele

  0

  0

 4. #4

  Congrats!

  0

  0

 5. E o problema cu blog-ul. Pe FF nu prea se-ntelege nimic din ce-i acolo, dar pe IE merge perfect. E doar la mine problema?

  0

  0

 6. cred ca e de la tine, ptr ca eu l-am optimizat ptr ff…adica nu folosesc IE niciodata. Iar la mine se vede perfect

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]