În vizită la Salzburg

Fotografii realizate cu Nikon Coolpix P900 (link afiliat)

Pentru că este weekendul de dinaintea paștelui și pentru că fac mai puțin până la Salzburg decât făceam din Pantelimon până la Ploiești, am mers puțin la Salzburg, deoarece afară era așa de cald și frumos, încât era păcat să nu o facem.

Fost, văzut, urcat de am leșinat până la castelul vieții (obligat de femei, nu din proprie inițiativă), mâncat covrig de ăla austriac, umplut cu chestii, băut bere la 0.2 care costă vreo 4 euro, văzut parcarea salzburgului, săpată în munte, simțit excelent, întors acasă.

Din seria Un papuaș în civilizație.

21 comentarii

 1. #1

  Nice hat :))

  0

 2. #2

  Vreau si eu

  0

 3. #5

  Cind mai ai timp frumos, acu’ pina nu incepe sezonut turistic si se umple de chineji, da o fuga la Rothenburg ob der Tauber. Cel mai misto burg medieval.

  0

  • #6

   am fost saptamana trecuta din nou. a fost plin de turisti.

   0

 4. Si n-a rasunat pe acolo nicio arie, nimic?

  0

 5. #8

  nu te_au lasat sa urci cu funicularul? sau a fost urcarea pe jos ca sa compensati berea?

  0

 6. #9

  Frumos oras, dar are conationali prea multi. .De vreo 2 ori era unul pe langa biserica franciscana, cu “alles gute la familie” :))).
  Iar pe zidul ala de aparare de pe malul opus castelului, de vreo cativa ani erau unii care ocupasera un foisor.
  Nu mai vorbesc de intunecatii de la gara…

  0

  • #10

   Vara sunt din 50 in 50 de metri de la gara pana-n centru, ceva mai multi chiar in Getreidemarkt unde si-a baut el berea.

   0

  • #11
   Arhi

   erau peste tot. o cioara isi lasase doar paharul de cersit langa fotografia cu cei 1 milion de copii saraci si plecase sa isi bea cafeaua

  • #12

   Vara sunt din 50 in 50 de metri de la gara pana-n centru, ceva mai multi chiar in Alter Markt unde si-a baut el berea.

   0

  • #13

   (La topicul cu Erdogan de care nu mai dau)

   Ai nimerit-o cu Erdogan, s-a pus sa-i ameninte pe greci cu razboiul. E ceva total in neregula cu tipul asta. E sef peste o tara din care se uschesc care cum are posibilitatea si el in loc sa se gandeasca cum s-o faca mai buna se gandeste cum s-o faca mai mare.

   https://de.yahoo.com/nachrichten/griechischer-minister-droht-t-rkei-080908760.html

   0

  • #14

   Am fost si eu in Salzburg chiar sambata. Era unu’ care statea cu o mana intinsa sa cerseasca si cu alta mana isi verifica telefonul pe sub patura pe care o avea. Scrolla pe FB dupa cum parea.

   0

 7. #15

  Stii ca puteai urca cu funicularul, nu? In cetate adica.

  0

 8. #17

  baba cetin, ai dat peste oameni ai străzii? că’s vreo 11 milioane prin europa

  0

 9. #18

  ati vazut si piticii din gradinile mirabell ?

  0

 10. #19

  boss
  ca mi-am adus aminte
  nu e cazul sa schimbi motto-ul?
  ca, vorba aia, nu mai esti in tara unde nici apicalipsa nu vine…

  0

 11. #20

  Hai ca merge putin Mozart!

  0

 12. #21

  Frumos. Dl Cetin, ati inceput sa va simtiti asa un pic mai neamt? Doriti sa va pastrati identitatea nationala in noua tara sau doriti sa va metamorfozati in noua cultura (avand in vedere resentimentele fata de locul de bastina….numai cand mentionati numele cartierului Pantelimon…e suficient ptr mine sa va dau dreptate). Multumesc

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]