11 comentarii

 1. #1

  pai si ce? Nu seamana? Copilul avea dreptate…

  0

  0

  • #2

   Asa tuciuriu si tesit? Poate asa o arata un fund la Karakorum dupa ce e frecat cu nisip.

   0

   0

 2. #3

  Citesc si ma amuz la postarile de acest gen si acum mi-am dat seama ca o sa iti faca mare placere sa le citesti la batranete. Probabil si copiilor.

  0

  0

 3. #4

  Se concentreaza de mic pe ce-i mai important.

  0

  0

 4. #5
  Anton

  Semn de educatie precara, Cetine!!
  Al meu in schimb e role model.
  Mai nou, a ragait la gradinita si a intrebat apoi: ati auzit broscoiul? Sper ca nu l-au intrebat de la cine a invatat :).

  0

  0

 5. A-i fi tentat să zici că frățiorul are imaginație de mic, dar înainte de asta fă un exercițiu de memorie: Nu cumva ai meșterit sub chiuvetă în zilele trecute?

  0

  0

  • #7

   Ce pacat ca nu putem da upvote acestui comentariu.

   0

   0

 6. #8

  Zici tu ca nu intelege nimeni. Au invatat englezii limba romana!

  0

  0

 7. #9

  ce virsta minunata cea in care e amuzant tot ce tine de fund, picioare puturoase si batiste deja folosite…

  0

  0

 8. #10

  frumos acolo la oras, este? :))

  0

  0

 9. #11

  Acolo l-am intalnit pe Garrett. Garrett era curator la insectar si ne-a povestit ca-i era frica de painenjeni cand era copil ( avea arahnofobie) insa tocmai de asta a inceput sa-i studieze si sia cumparat o tarantula pe care o tinea in cutie. Avea si un nume dar uituc cum sunt l-am uitat. Intr-o zi a fugit din cutie, a cazut si s-a spart. :( L-a lipit cu superglue si l-a pastrat. L-a scos din sertar sa ni-l arate. Parea intreg; n-ai fi spus ca e lipit cu superglue.

  0

  0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]