11 comentarii

 1. #1

  pai si ce? Nu seamana? Copilul avea dreptate…

  0

  • #2

   Asa tuciuriu si tesit? Poate asa o arata un fund la Karakorum dupa ce e frecat cu nisip.

   0

 2. #3

  Citesc si ma amuz la postarile de acest gen si acum mi-am dat seama ca o sa iti faca mare placere sa le citesti la batranete. Probabil si copiilor.

  0

 3. #4

  Se concentreaza de mic pe ce-i mai important.

  0

 4. #5
  Anton

  Semn de educatie precara, Cetine!!
  Al meu in schimb e role model.
  Mai nou, a ragait la gradinita si a intrebat apoi: ati auzit broscoiul? Sper ca nu l-au intrebat de la cine a invatat :).

  0

 5. A-i fi tentat să zici că frățiorul are imaginație de mic, dar înainte de asta fă un exercițiu de memorie: Nu cumva ai meșterit sub chiuvetă în zilele trecute?

  0

 6. #8

  Zici tu ca nu intelege nimeni. Au invatat englezii limba romana!

  0

 7. #9

  ce virsta minunata cea in care e amuzant tot ce tine de fund, picioare puturoase si batiste deja folosite…

  0

 8. #10

  frumos acolo la oras, este? :))

  0

 9. #11

  Acolo l-am intalnit pe Garrett. Garrett era curator la insectar si ne-a povestit ca-i era frica de painenjeni cand era copil ( avea arahnofobie) insa tocmai de asta a inceput sa-i studieze si sia cumparat o tarantula pe care o tinea in cutie. Avea si un nume dar uituc cum sunt l-am uitat. Intr-o zi a fugit din cutie, a cazut si s-a spart. :( L-a lipit cu superglue si l-a pastrat. L-a scos din sertar sa ni-l arate. Parea intreg; n-ai fi spus ca e lipit cu superglue.

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]