11 comentarii

 1. #1

  pai si ce? Nu seamana? Copilul avea dreptate…

  0

  • #2

   Asa tuciuriu si tesit? Poate asa o arata un fund la Karakorum dupa ce e frecat cu nisip.

   0

 2. #3

  Citesc si ma amuz la postarile de acest gen si acum mi-am dat seama ca o sa iti faca mare placere sa le citesti la batranete. Probabil si copiilor.

  0

 3. #4

  Se concentreaza de mic pe ce-i mai important.

  0

 4. #5
  Anton

  Semn de educatie precara, Cetine!!
  Al meu in schimb e role model.
  Mai nou, a ragait la gradinita si a intrebat apoi: ati auzit broscoiul? Sper ca nu l-au intrebat de la cine a invatat :).

  0

 5. A-i fi tentat să zici că frățiorul are imaginație de mic, dar înainte de asta fă un exercițiu de memorie: Nu cumva ai meșterit sub chiuvetă în zilele trecute?

  0

 6. #8

  Zici tu ca nu intelege nimeni. Au invatat englezii limba romana!

  0

 7. #9

  ce virsta minunata cea in care e amuzant tot ce tine de fund, picioare puturoase si batiste deja folosite…

  0

 8. #10

  frumos acolo la oras, este? :))

  0

 9. #11

  Acolo l-am intalnit pe Garrett. Garrett era curator la insectar si ne-a povestit ca-i era frica de painenjeni cand era copil ( avea arahnofobie) insa tocmai de asta a inceput sa-i studieze si sia cumparat o tarantula pe care o tinea in cutie. Avea si un nume dar uituc cum sunt l-am uitat. Intr-o zi a fugit din cutie, a cazut si s-a spart. 🙁 L-a lipit cu superglue si l-a pastrat. L-a scos din sertar sa ni-l arate. Parea intreg; n-ai fi spus ca e lipit cu superglue.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii […]

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.