In vizita la World Museum

Cei 2 mostenitori Ametcea, la World Museum. Andrei racneste:
– Aisha, Aisha, vino repede, e ceva foarte important!!!
Vine Aisha intr-un suflet, la care fracsu:
– Uite, seamana cu un fund!
Asa m-am bucurat ca nu ne intelege nimeni….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  pai si ce? Nu seamana? Copilul avea dreptate…

  • #2

   Asa tuciuriu si tesit? Poate asa o arata un fund la Karakorum dupa ce e frecat cu nisip.

 2. #3

  Citesc si ma amuz la postarile de acest gen si acum mi-am dat seama ca o sa iti faca mare placere sa le citesti la batranete. Probabil si copiilor.

 3. #4

  Se concentreaza de mic pe ce-i mai important.

 4. #5
  Anton

  Semn de educatie precara, Cetine!!
  Al meu in schimb e role model.
  Mai nou, a ragait la gradinita si a intrebat apoi: ati auzit broscoiul? Sper ca nu l-au intrebat de la cine a invatat :).

 5. A-i fi tentat să zici că frățiorul are imaginație de mic, dar înainte de asta fă un exercițiu de memorie: Nu cumva ai meșterit sub chiuvetă în zilele trecute?

 6. #8

  Zici tu ca nu intelege nimeni. Au invatat englezii limba romana!

 7. #9

  ce virsta minunata cea in care e amuzant tot ce tine de fund, picioare puturoase si batiste deja folosite…

 8. #10

  frumos acolo la oras, este? :))

 9. #11

  Acolo l-am intalnit pe Garrett. Garrett era curator la insectar si ne-a povestit ca-i era frica de painenjeni cand era copil ( avea arahnofobie) insa tocmai de asta a inceput sa-i studieze si sia cumparat o tarantula pe care o tinea in cutie. Avea si un nume dar uituc cum sunt l-am uitat. Intr-o zi a fugit din cutie, a cazut si s-a spart. :( L-a lipit cu superglue si l-a pastrat. L-a scos din sertar sa ni-l arate. Parea intreg; n-ai fi spus ca e lipit cu superglue.

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]