Vodafone a adus iPhone 7 în România [P]

vodafone

Am fost aseară, ca în fiecare an, încă de la lansarea iPhone 4, la lansarea noului iPhone 7, de la magazinul Vodafone de pe Lipscani. As usual, coadă de oameni care voiau să intre să pună mâna pe telefon, o domnișoară se fixase în spatele meu, crezând că acolo e coada. Am presupus că e din cauză că poate arăt cel mai bine de acolo…

Modelele sunt compatibile cu standardul 4G+, cel mai avansat internet mobil al momentului. Rețeaua Vodafone Supernet 4G+ este disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.

Ca idee, dacă vă doriți telefonul, poate ar fi bine să mergeți să îl luați, pentru că Apple a epuizat deja stocurile. Vodafone a anunțat că va livra cât de repede e posibil, dar în funcție de livrările de la Apple.

Detalii despre iPhone 7.

Am fost puțin și la petrecerea organizată cu acest prilej, dar dacă de băut nu beau, de mâncat nu mănânc, sunt un companion cam tristeanu și l-am cam plictisit pe prietenul meu Mariciu , așa că am plecat destul de repede :mrgreen:

vodafone-party

Poze de la lansare și poze de la petrecere

10 comentarii

 1. #1

  sper ca ai fost cuminte si nu l-ai tamponat pe radu….

  0

 2. #2

  N-ai mancat, n-ai baut si ti-au dat doua telefoane in loc de unul .

  0

 3. Ai ajuns până la urmă la performanța asta, ‘de mâncat nu mănânc’? O, tu, guru al înțelepciunii și cunoașterii, împărtășește-ne și nouă, muritorilor de rând, cum ai făcut!

  0

 4. #7

  Bucureștiul este de fapt una din cele 41 de resedințe de județ, și anume reședința județului Ilfov, deși nu este parte din județul Ilfov. Deci dacă este disponibilă în cele 41 de reședințe de județ nu mai trebuie specificat că și în municipiul București, asta este implicit.

  Ilfovul este cum ar fi blocurile alea care au administrator, dar administratorul stă în alt bloc. Pe vremuri nici nu era considerat județ, era considerat sector al Bucureștiului. Dar nu i se zicea sectorul 7, i se zicea Sectorul Agricol Ilfov. Iar mașinile înmatriculate în Ilfov aveau număr de București. Ca să fie totuși diferențiate de mașinile din București, aveau numărul de forma 9-B-xxxxx (9-B și 5 cifre).

  0

 5. Stiu ca asta e un articol publicitar, dar da-mi voie, te rog, sa-mi exprim „admiratia” fata aceste jeguri de la Vodafone, care isi fura clientii dupa bunul plac.
  Ca sa ma explic, leprele astea considera ca e normal sa inlocuiasca un telefon in service, fara acordul proprietarului, si se fac ca ploua chiar si dupa ce faci sesizare, bazandu-se pe faptul ca e stresul prea mare sa-i mai dai in judecata.
  Nu stiu daca o sa aprobi comentariul, as intelege motivul, dar eu voi scrie de dulce despre rahatii astia de cate ori voi avea ocazia sa-i laud. Niste rromani de cacat! rromani, pentru ca, in tarile cu apa calda, nu-si permit porcarii d’astea.

  0

  • De fapt VDF RRomânia este condusă de un indian. Acum poate pricepi mai bine apucăturile.

   0

  • La cate sesizari am facut si cu cati operatori am vorbit pe tema asta … e clar ca managementul ii sustine, nu iau aia decizii numai de capul lor.
   Am vorbit inclusiv cu reprezentanti Vodafone si Apple din UK si mi-au confirmat ca am dreptate si ca pocedura lor e clara – cer acordul clientului cand ii schimba telefonul. Dar mi-au spus ca trebui sa rezolv local, nu au cum sa ma ajute. Iar asta de la Apple nu par sa aiba support online pentru asemenea cacaturi. Probabil pentru ca (inca) nu i-au cunoscut pe cacanarii din rromania.

   0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]