Vodafone, Best in Test in Europa (P)

vodafone best test

Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania.

Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri in Romania. S-au efectuat peste 10.000 apeluri in conditii de mobilitate completa si au fost consumati peste 1.000 GB trafic de date.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications, iar toti operatorii au fost notificati in acelasi timp, in avans.

Certificatul se găsește și aici.

best test certificat

17 comentarii

 1. #1

  Cea mai bună glumă pe anul ăsta :)

  0

 2. #3

  Ce tristete maxima! Pai cica best in test, da’ in real life use suge la greu. De astia de la vodafone e doar gura. Vai de viata lor. In titlu cica best in europe si in poza best in Romania. Oricum e bascalie.

  0

 3. #4

  Ce sus va tineti nasul ma baieti (vladimir si halex) avand in vedere ca romania are cea mai buna infrastructura de date din europa la cele mai mici preturi. Iar Vodafone chiar sunt cei mai buni la infrastructura in europa. Poate nu va satisfac da alta infrastructura mai buna nu gasiti, nici t-mobile, nici orange nu o au mai buna. Ca toti is gozeri, asta e alta discutie.

  0

 4. Asta e una dintre glume. În Brașov lucrez în BBP. În interior n-am semnal deloc, iar internetul merge la viteze GPRS.
  Acasă am internet, dar doar într-un singur punct. Dacă mă mișc, pică semnalul și de la voce și de la date. Și nu e telefonul meu de vină, așa face vodafoneul.

  În iunie îmi expiră prelungirea de abonament. După 12 ani petrecuți cu vodafone, cred că o să schimb compania.

  0

  • #8

   :) Si cu cine ai sa-i schimbi? Cu Telekom – fix la fel daca nu mai rau ( din experienta vb – am abonament Telekom). Cu Orange – acelasi kkt. Digi – inca o gluma…

   0

 5. #9

  Nu inteleg mofturile, ce retea de telefonie mobila din Romania este mai buna decat Vodafone ? Nu sunt perfecti, dar nici eu nici multi altii nu stiu sa fi avut vreo nemultumire vreodata cu ei …

  0

  • #10

   Stai sa vezi cind o sa ai nevoie de vreo reziliere a abonamentului.

   0

 6. #11

  Pentru a atrage si pensionarii in retea Vodafone va da cate o tigaie gratis care va fi folosita pe post de telefon.

  0

 7. Ma intreb si eu, daca nu se baga si gigi in piata asta mai erau vitezele si preturile astea?

  0

 8. #14

  Eu nu am semnal in casa, aproape de singurul mall din Brasov si ei o ard pe premii! Si iti mai cer si taxe de reziliere daca vrei sa pleci, chiar daca nu ai luat telefon.

  0

  • #15

   Bosinio, eu de cand stau in tara interneto-bananiera am invatat sa imi aleg serviciile care merg ok acasa si in zonele frecventate de mine. Nu merge ceva, faci scandal pt a reziliere si te muti la operatorul ala cu infrastructura mai slaba in general dar cea mai buna in zona ta. Iti iei si nr. de mobil cu tine.

   Rabdare putina. Iese eSIM si cu ala o sa poti schimba operatorul din meniul la planul tarifar care iti convine, pentru ca in final se dau pe brazda gozerii astia de operatori, intind pelteaua cat pot si ei sa stoarca bani din contracte determinate dar nu-i vor mai tine mult. Vor fi obligati sa accepte MVNOuri. De fapt daca oamenii s-ar strange acum si ar face presiuni la consiliul concurentei i-ar forta sa lase MVNOuri cu eSIM care fac contracte cu toti operatorii ce detin infrastructuri si clientul ar putea schimba reteaua din meniu in functie de calitate serviciilor din zona. Sa vezi atunci cum le-ar arde curul sa investeasca in infrastructura. Da cum nimeni nu ii impinge de la spate mai astepti 5 – 10 ani.

   0

 9. #16

  „Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa”- gresit!
  Consulta site-ul celor de la P3 si ai sa vezi ca informatia este gresita.

  0

 10. #17

  Eu iau de la orange young minimul de minute cu 8€ si net 2.3 gb, daca exista ceva mai bun lemme know.

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]