Vodafone, certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie din Romania (P)

vodafone-romania

P3 Communications, companie de audit germană, a testat serviciile de date și telefonie mobilă a 3 mari operatori din românia și Vodafone Romania a fost certificata pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania.

În mod practic, măsurătorile au fost efectuate în secret față de operatori, de-alungul a 8400 de kilometri prin România, folosind smartphoneuri, pe rețelele 3G și 4G.

Vodafone este la a 5 a certificare oferită de P3 Communications.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Comparat cu Orange si cu Cosmote? Sau cu Gigimobil si inca unul, are idee cineva?

 2. #2

  400 GB de trafic? Daca v-a mers prost netu’ la un moment dat, sa stiti ca „le-a cules pe toti ei”.

 3. mda, audit comandat de compania x si compania x iese prima in top.
  daca-mi dai niste bani sa-ti numar vizitele zilnice, rezolv cumva sa iasa mai multe decat la zoso…

  • nu e comandat de vodafone.

  • #5

   de unde stii ? doar ca scrie acolo ?
   Si Hrebe a zis ca nu are bani in Elvetia , oh well…
   Pe de alta parte e credibil, cand depasesti limita la net sau cand nu ai o oferta activa vitezele de download la Vodafone ( si Orange ) ajung la 300 MB pe secunda pe un htc. Si 3000 lei de plata peste noapte.

 4. Bai deci chestia asta nu o inteleg. Ne laudam cu viteze astronomice in oras sau DN1 si la 15 km de Bucuresti pe DN7 abia daca dau GPRS.

  • #7

   stai linistit, am birou la Unirii, pe langa Nerva Traian, trebuie sa ies la geam sa vorbesc la telefon, de 3G nu poate fi vorba, trebuie sa stau pe wifi de la RTC .
   Asta se intampla tuturor celor cu sim Vodafone din cladire.

 5. #8

  Sa fie sănătoși.
  Stiu ca s nea Caisa, dar nu ii înghit de cand m am dus la ei cu un telefon codat pe vodafone Romania si nu au vrut sa mi l decodeze(pe bani) pentru ca nu am factura de achiziție.Sunt sigur ca ei nu au bani de o baza de date cu privire la terminalele cumparate din shop urile lor, doar nu or fi mârlani si vor sa te oblige sa le cumperi cartelele sau sa ti faci abonament la ei.
  Asa ca prefer sa dau altora 300 RON pe decodare si lor sa le dau muitsa.

 6. Pe mirobolantul tren Bucuresti – constanța semnalul mi-a picat de două ori. Dap, Vodafone rulz
  Ah si ca idee, mai am un tel de la concurență, 2G, tot Nokia dar nu smart, care, ce sa vezi, avea semnalul oscilant de la 1/2 la 3/4. Vodafone-ul era MORT

 7. Păi cum să nu, doar deasupra apartamentului meu este cel mai mare releu GSM existent:)

 8. #11

  Pentru domnisoarele de marketing de la Vodafone care monitorizeaza comentariile: Pe cand mai bagati pe nasosul cu „maxim am spus” in reclame?

 9. #12

  Vaaai, si eu care tocmai am reziliat 2 abonamente la ei. O sa sufar cumplit :)))

 10. #13

  i left voMafone, i went to GIGI, life is „gooder”

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]