Vodafone a lansat Supernet™4G+, cu tot cu Cabral și Titi Aur [P]

Uitați-vă întâi la clip, pentru că este interesant.

Dacă nu înțelegeți ce e cu Cabral acolo, în grupul nostru de adoratori ai marelui negru, Cabral este cunoscut ca omul care face București – Cluj în 4 ore și care rupe anual niște caucioace pe circuitul de la Nurburgring. Adică știe cu viteza și cu volanul.

În altă ordine de idei, Vodafone a lansat Supernet™4G+.

Lansăm acum Supernet™4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Sunt de acord că experiența de video pe mobil e cea mai bună, tocmai am făcut streaming pe facebook pe drumul Brăila-București de pe mobil, în timp ce colegul de drum nu prea avea semnal să verifice dacă îmi merge streamingul. Fiind pe o rețea concurentă, desigur.

Cu ocazia acestei lansari, Vodafone lansează și Supernet™4G+ City, care înseamnă internet gratuit și nelimitat pentru locuitorii din Iași și Cluj Napoca, asta însemnând și acces la conținutul video de pe HBO GO sau muzica de pe Zonga, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016.

13 comentarii

 1. Eu sunt anti-political correctness cat pot de mult, dar Cabral arata pe de alta parte ca si rasistii sunt in eroare. Cabral e roman 100%, indiferent de culoarea pielii. Vorbeste ca un roman, gandeste ca un roman, glumeste ca un roman, este roman. In conditiile astea, culoarea pielii este cu totul vax, ultima chestie si nu conteaza.

  0

  • #2

   Foarte corect, total de acord cu tine.

   E ca atunci cand ai un Mac inutil si de care ti-e jena dar pe care reusesti sa instalezi Windows 10, instalarea a reusit si laptopul functioneaza perfect.

   Porneste ca un Windows, merge ca un Windows, se blocheaza uneori ca un Windows, marul ala de cacat de pe carcasa e ultima chestie si nu conteaza.

   E Windows 100%, tati!

   0

  • am o surpriza pentru tine: esti Windows. Sinucide-te sau ceva :)

   Anywho, n-ai prea inteles ideea: si Ciolos e roman. Poti sa fii beton din toate punctele de vedere si sa fii roman.

   0

 2. #4

  Fraților, cum a rămas până la urmă cu digi vs electrica? Care e mai bun? Mi-au dat o hârtie de la renel s-o completez pt curent mai eftin. Cum e mai bine? Eu nu plătesc tv sau radio

  0

  • #5

   pai daca nu platesti tv sau radio. la ce-tz trebe curent? nu poti fura?

   0

 3. TOP CĂUTĂRI GOOGLE
  clipuri cu femei care taie găini

  Priceless!

  0

 4. bara fata e plesnita. sau aratau cum au plesnit-o, ca o chestie funny, sau editau imaginea mai cu atentie.

  0

 5. #8

  Cabral e baiat, din cate stiu inca locuieste aici in Berceni la cateva strazi de mine, desi la cati ani are pe tv, si el si nevasta, are destui bani de ceva vila frumoasa printr-o zona decenta .

  Vodafone i-a lasat in urma pe Telekom si Orange, imi amintesc cand rivalizau abonamentele si era concurenta apriga intre toate 3, apoi Cosmote a bagat gratuitati si au castigat mult teren intr-o perioada, dar Telekom i-a cumparat si totul s-a asezat de la sine pentru Voda. Au castigat competitia asta prin autogolurile adversarilor .

  0

 6. #9

  Cabral e ala de a tacut malc atunci cand Buzdugan si Morar bagau glume rasiste cu Congo la Radio Zu?

  0

 7. da bine, cand nu o sa mai pice vosadone-ul pe tren intre bucuresti si cta sa ma anunti si pe mine’!

  0

  • #12

   Internetul are viteza prea mare comparativ cu a trenului. D-aia nu merge.

   0

 8. #13

  Am Abonament Vodafone Special 6 dar nu am 4G, telefonul este Nexus 5 deci compatibil dar pentru acest abonament se pare ca nu este activata opțiunea aceasta.
  Cam aiurea Vodafone.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]