Voiculescu vrea să fie grațiat și e gata de orice pentru asta

basescu-voiculescu

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta miercuri, intr-un comunicat, ca in ultimele doua zile, detinuti din 8 penitenciare – Iasi, Poarta Alba, Botosani, Oradea, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Vaslui si Braila – dintre cele 45 din tara au protestat impotriva conditiile din detentie, se arata intr-un comunicat al ANP, citat de Agerpres. Principalele nemultumiri ale acestora sunt supraaglomerarea, aspecte legate de participarea la activitati lucrative si educative, programul tv, serviciile medicale, micsorarea cuantumului pedepsei cu inchisoarea si termenele stabilite de comisia pentru liberare conditionata.

De mai multe zile o campanie nu furibundă, ci furioasă, la antene împotriva penitenciarelor și a Ralucăi Prună, cerându-se imperios grațierea deținuților, pentru că, nu-i așa, suferă din greu și le e cald.

Desigur, nu are nicio legătură cu pușcăriașul lor finanțator, domnul doctor Felix.

Observați cât de periculos este un trust de presă în mâna unui pușcăriaș? Și cel mai prost e că sunt sute de mii de fraieri care pun botul la această manipulare.

Încântător. Dacă spun că de fapt Vociulescu trebuia ars exemplar pe rug, ca să nu mai sufere de căldură atâta timp, se supără iarăși domnul Badea și mă dă exemplu negativ pe post?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Ca veni vorba de ars… Eu as arde-o pe copila varanului :))))

 2. #4

  Sa inteleg ca nu mai esti tu scenaristul la ” In gura presei ” deci . . . Pacat ca ai renuntat la salariul ala frumos de 8.500 de euro :( .

  Cat despre Domnul Profesor Vandam Voiculescu, nu spunea el in carti si in interviuri, ca pana la 30 si ceva de ani, a locuit impreuna cu sotia si cu cele doua fete, intr-o casa cu o singura camaruta, de prin Cartierul 23 August ? Credeam ca asta l-a facut sa fie destul de invatat cu conditiile de detentie .

  • #5

   iti dai seama ca 10 detinuti saraci balangane acum frunze de platan la capul distinsului domn profesor…

  • #6

   La banii lui isi permite frunze mai ca lumea, de ficus.

 3. #7

  In zilele urmatoare, macar sa nu te calicesti sau sa-ti cumperi ceva ieftin, ca iar iti zice „saracu-le” si face chetă in platou sa vina cu teancu de bani.

 4. „Principalele nemultumiri ale acestora sunt (…) programul tv”

  bai sa stii ca astia cer antena 3.

 5. Astia de „la racoare” stiu cit e de cald afara?

 6. #11

  In US se vorbea de mortaciuni printre ei…in rromanistan „au conditii proaste” :)) E hotel sau puscarie?

 7. #12

  Se va supara Badea si te va da exemplu negativ pe post.
  Dar eu am facut focul deja. Lipseste dihania.

 8. #13

  Salut Mirciulică, știu că ești cititor fidel. Cum e să citești știri de pe laptop cu o grasă lângă tine la o oră la care doar pensionarii se uită la TV, în timp ce fratele de sânge Ciutacu e bot în bot cu Băsescu în prime-time la postul lui Ghiță?

 9. #16

  Cetine, te rog frumos, nu te mai lega de Mircea. La câtă ură are, mi-e frică să nu faca vreun atac cerebral sau infarct.
  Lasă-l în plata Domnului, că nu merită să te-mpovărezi cu păcate.

  • #17

   cerebral… ma tu esti troll!

  • #18

   aoleu gupi, daca ai sti ce injuratura ti-a lasat chiar colega badea…)))))

 10. #19

  voiculescu seamana cu pinguinul din batman in poza aia :)

Citește și...

Worldclassul de la Auchan este în completă derivă. Sala e jegoasă, aparatele se distrug și nimeni nu le repară, aerul condiționat ori e închis ori nu mai face față, e o căldură de leșini acolo. A fost vreunul din voi la Worldclass Titan Park? E decent, aer condiționat, spațiu MARE și aparate curate […]