Vorbe, le-aud în fiecare zi

Se făcea că odată, demult, în vremuri imemoriale, când se potcovea pyuric cu 99 ocale de fier și tot sărea ca un greiere, la un eveniment, niște prieteni foarte dragi mie, mă bârfeau cu un elan demn de o cauză mai bună. Nu zic ce bârfeau, că ar fi păcat, doar că îmi pun o întrebare.

Dacă mă disprețuiești atât, dacă ce fac eu te deranjează atât de tare, dacă până și simpla mea prezență te irită iar amintirea mea te face să te confesezi altora despre cât de nașpa e să ai săpată amintirea mea în tine, prietene, dragule, iubitule, de ce nu îmi spui în față lucrurile astea? De ce, atunci când mă vezi, nu vii să mă scuipi între ochi și să îți urli disprețul? De ce continui să îmi săruți duios anusul, pe toate rețelele sociale, ba și mai mult, ai pretenția de a-mi cere să fac chestii pentru tine?

De ce?

Eh dragii moșului, veți remarca cum se vor schimba multe lucruri în relațiile noastre…

17 comentarii

 1. #1

  Si cum i-ai prins?
  Precum cavalerul in armura pre vrajitoarele din reclama ICE Felix de pe vremuri?

  0

 2. ii vorba de crivat cumva? :D

  0

 3. Dacă sărută duios mai multe anusuri, speră să aibe mai multe beneficii de la mai multe persoane posesoare. În altă ordine de idei, arată o lipsă de caracter şi multă laşitate.

  0

 4. Sigina, apreciez eforturile tale susținute de a mă „mușca” de câte ori ai ocazia. Denotă convingere, dedicare și constanță.

  Știu că uneori îți iese și că oameni normali apleacă urechea la mizeriile pe care le spui despre mine. Bănuiesc că asta te motivează să mai încerci.

  De data asta, însă, ai greșit adrisantul. Nu e Cetin omul care să pună botu’ la bârfe slabe.

  Dar te rog să nu te oprești. Dacă vrei, îți fac un shortlist de (alți) oameni cu care ai putea încerca să-mi strici prietenia. Că mi se pare foarte amuzant.

  0

 5. #6

  @andrei crivat: cum sa-ti strice prietenia? adica arhi nu stie cine erau aia de-l barfeau si trebuie sa-i spuna sigina?

  0

 6. #7

  Eu eram, eu! Din când în când ies din anonimitate, mă duc incognito la întâlnirile de bloagări şi scuip venin în stânga şi în drepta.

  Pentru că ştiu că toată lumea dă doi bani pe părerea mea. Mai ales prietenii tăi. Cu siguranţă mă vor asculta. Aham. Dada.

  0

  • Maddame » stii ce e trist? cum sa fii atat de prost incat sa te scuipi de fata cu cineva care stii SIGUR ca imi e prieten?

   0

  • poate ca nu-l intereseaza si vrea sa ajunga mesajul la tine cat mai repede…..

   0

 7. #10

  cum zicea dr house „daca ma port urat cu tine, te prti la randul tau urat cu mine. distrugere recirpoca garananta”. sunt niste jeguri care se vor si pe jos si in caruta, le e mai comod sa nu spuna nimic. le e frica :)

  0

 8. Mestere, cam criptica postarea ta :)
  La mine merge cu subiect si predicat, sa stie omul clar ca muia e a lui.
  Acum… fiecare cu fineturile si politeturile lui

  0

 9. #13

  Slightly off-topic, slight return : ce nume e „Sigina”?

  0

 10. Andrei, m-am obosit sa iti citesc primul rand. Ai fi surprins sa afli ca nu vb niciodata de tine. Era o remarca haioasa, din ce am observat pana acum. I don’t really give a damn.

  0

 11. Ca sa intelegi mai bine, „I don’t really give a damn.” adica daca nu are legatura directa cu mine, ca am o viata destul de plina.

  0

 12. Ai fost scarbos.

  0

  • Roxi » data viitoare mananc ceva dulce inainte, poate o sa iti placa

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]