Să vorbim puțin și despre ei

Nu mai cereți cadouri pe care vedeți că le-au primit alți bloggeri de la clienți/agenții și pe care vouă clientul/agenția nu vi le-a trimis din proprie inițiativă. E penibil!
Nu mai scrieți public “eu de ce n-am primit”, reproșînd în felul ăsta clientului/agenției că vouă nu v-a trimis cadoul cu pricina. Dacă nu v-au trimis, E ABSOLUT SIGUR c-au avut motivele lor!

Eu azi am văzut cu ochiul propriu o chestie de asta gen vai, dar eu nu am primit, ce tristețe și durere, de aia și îi dau link lui Andrei, deși eu personal nu mă mai amestec, considerându-mă total în afara zonei.
Seniori suntem puțini :mrgreen:

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. ii foarte drept. seniori suntem putini. #amzis.

  0

  0

 2. #2

  Arhi mie nu-mi merge sa ma mai loghez cu contul.

  0

  0

 3. bre, la aia cu radler am dreptate. cum să mă rateze tocmai pe mine, băutor de radler şi primul in google după acel termen? :)

  0

  0

 4. a făcut ciuc radler o campanie prin primăvară cu trimis o vază plină cu lămâi şi o bere radler la mai mulţi bloggeri. am prezentat cazul la webstock şi m-a intrebat cineva dacă aş fi primit şi eu ar fi fost o campanie bună. asta in condiţiile in care ştii şi tu cât radler luam din viena.

  0

  0

 5. Incerc sa ies din ceata si sa inteleg mai bine despre ce vorbiti.
  Sa inteleg ca o parte din bloggeri CERSESC sa fie invitati la anumite evenimente ? Cersesc dupa …un psicot si ceva in straita ? Nu pot sa cred. Oricum intru si pe la Andrei sa vad cateva exemple.
  Amu inteleg de ce vreti voi sa va feriti de aceasta denumire de blogger.
  Cam tarziu, dar inteleg.

  0

  0

 6. #10

  Salut Arhi. Ai sters ceva useri ? Se pare ca user-ul meu a disparut cu totul.

  0

  0

 7. Am auzit ca ai backup la baza de date

  0

  0

 8. hai mane, iar cauţi scuze să treci pe arhi.eu?

  0

  0

 9. ai inregistrat cetin.ro? :D

  0

  0

 10. Cine sunt acesti clientii/agentii ca vreau si eu sa ma rog:))))

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]