Să vorbim puțin și despre oameni

Oameni care au nevoie de noi.

1. Cristian Voinea. Leucemie mieloblastica. Reporter. Om

În urmă cu aproximativ două luni, Cristian Voinea se simţea slăbit, fără prea mult chef de viaţă şi dădea semne de oboseală. Soţia lui, Elena, chiar îl lua peste picior, glumind că a îmbătrânit înainte de vreme. Până la urmă, Cristi şi-a făcut curaj şi s-a dus la analize. Nu i-a venit să creadă ce i-au zis medicii de la spitalul Fundeni. A repetat analizele într-o clinică din Manheim. Dar nimic nu s-a schimbat. Diagnosticul a fost pe cât de clar, pe atât de dureros pentru familie – LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ POST SINDROM MIELODISPLAZIC”

2. Catalin Sandu. Sarcom intraabdominal. Doctor. Om

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

 1. Apropo de Cristian Voinea, la o leucemie acuta omul asta are nevoie de ajutor acum, nu peste doua zile, leucemia acuta ataca extrem de rapid. Din cate imi amintesc se poate ajunge la chestii urate in cateva saptamani. Din pacate prietenul meu are leucemie mieloida cronica si stiu mai multe decat as vrea pe tema asta. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l ajutam si noi cum putem. E groaznic sa treci prin asa ceva.

 2. am o colega la lucru, care trece prin asa ceva. asteapta de aproape un an un donator compatibil. in acest moment nu o ajuta banii, doar rabdarea, increderea, si …. . acesti oameni au nevoie de o minune. pentru ca vindecarea de cancer intr-o faza acuta este o minune…

 3. pacat de acest articol. cred ca subiectul e prea greu….

 4. #5

  Puteti sa donati acum si prin Paypal!

  https://drcatalinsandu.wordpress.com/
  in dreapta paginii.
  Va multumim!