Poate știți că, acum, trendul în vest este că nu mai există doar 2 sexe, identificate prin organele sexuale pe care le deții, ci fiecare dumbfuck se poate identifica sexual cum vrea el, gen plătică sălbatică iubitoare de copaci și toți ceilalți trebuie să se conformeze și să i se adreseze conform, altfel jignindu-i enorm sensibilul interior.

Ok, e de râs, așa e, după purificarea ce va să vină vor dispărea și mizeriile astea, problema este ce facem când porcăriile astea se propagă în viața reală?
Bănuiesc că ați auzit toți de Fallon Fox, sau cum îi spune, tipul care se identifică ca femeie și, ca femeie, participă în circuitele de luptă în cușcă, măturând pe jos cu „competitoarele” sale, care, ghinion, sunt femei. Deci cum e aia? Mă identific femeie, drept urmare, particip la competiții ca femeie? Mai rămâne să mă identific ca femeie și să mă ducă la închisoarea de femei. Dar așa ceva ar fi…

A biologically male rapist who “identifies” as a woman has been accused of sexually assaulting four female inmates shortly after being transferred to an all-female facility.

Stephen Wood is a 52-year-old man and a convicted sex offender and pedophile who now goes by the name „Karen” White. He pled guilty to raping one woman in 2003 and another in 2016. He also adopted the name David Thompson at one point, and is awaiting sentencing for stabbing a neighbor.

Deci cum e asta? Violator condamnat, trimis la închisoarea de femei pentru că se identifică drept femeie? Iar în închisoare mai violează niște femei, pentru că de ce nu, doar la închisoare e vorba de viol, iar el a scăpat de negri masivi cu dorințe sexuale, el însuși este negrul masiv care are la dispoziție o închisoare întreagă, doar pentru el.

Acum, serios, cât de multă nebunie este în lume pentru ca așa ceva să existe? Am înțeles, ești fifi înaripatul, dar la sport mergi în funcție de ce îți atârnă între picioare, nu de ce simți tu că ești, de fapt. La fel și la pușcărie. Pentru că e evident că orice idiot, care simte penisul închisorii depărtându-i bucile, va declara că, brusc, este disforic și este o femeie în trup de bărbat.