Ai vota la un referendum pe tema amnistiei?

Republica pune o întrebare foarte bună, care se adresează, probabil, mai mult hipsterului de pârtie decât celor care au dus greul votării.

Ai ieși la vot dacă Iohannis declanșează referendum pe tema amnistiei?


Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

167 comentarii

 1. Eu aş ieşi la orice fel de vot, îmi place să votez.

  0

  • #2

   Eu am votat DA doar ca sa dau tartul la „Cine pula e idiotul care ar vrea amnistie? Probabil vre-un pesedist.”
   Da, sunt un troll de cat. B 🙁

   0

  • @Titel – nu, ești un bou prost. Unii fac așa pe bune, în cabina de vot. Tot titei retarzi din ăștia ca tine.

   0

  • La repezeala io am citit „troll de cacat B”…

   0

  • #5

   Si mie.
   Imi place atat de mult sa votez incat la ultimele alegeri am ieșit din cabina si am mai înmuiat o data stampila ca nu imi ajungea sa pun pe toti.

   0

  • bravo, le-ai super făcut-o! trebuia să faci şi o căsuţă pe care să scrii VLAD ŢEPEŞ! trebuia să te ştergi la cur cu buletinul de vot! trebuia să scri şi Anulat pe el! trebuia să scrii „să v-o dau la muie căcaţilor”! trebuia să scoţi capul afară din cabină şi să întrebi „auzi maică, cum se scrie corect futu-vă-n gură?”! ai salvat România prin gestul tău!

   0

  • #7

   Sunt unii care se iau atat de in serios si au senzatia ca gestul lor de a vota ii face cel putin martiri, incat uita de gluma.

   Sfatul meu e sa te relaxezi. Comentariul meu e la fel de tampit ca al tau, care poate da senzatia ca esti primul la sedintele de bloc in care se voteaza schimbarea becului de la etajul 3.

   0

  • #8

   Nu știu dacă pricepeți un pic de matematică, dar dacă și-a anulat buletinul de vot nu e ca și cum n-ar fi fost la vot.
   El figurează în registru ca și votant care și-a executat dreptul, crescând procentul de prezență la vot.
   Dar anulând buletinul nu-și oferă procentul niciunui partid, dimpotrivă, pesedeu’ va trebui să primească un alt vot ca să-i contracareze mișcarea Vlad Țepeș.
   Așa că ușor cu ‘puteai să ți-l înfigi adânc’.

   0

  • #9

   Uau, câtă ură.
   @Leo – ești fascinant. Tu îți dai seama că ești la fel ca „votantul PSD de pe internet”, dar care votează USR/PNL/etc.?
   Tu (alături de cei care ți-au dat laic) sunteți exact rezultatul bătăilor de care scria Cetin în urmă cu câteva zile.
   Deși s-ar putea să analizez prea mult și cel mai probabil să fii unul dintre cei care nu înțeleg ce este o glumă (fie ea și proastă).

   0

  • #10

   @Titel – da, ma, de-asta s-a chinuit omul asta sa faca un poll: ca sa vii tu, si sa raspunzi la misto. Probabil asa faci si in viata: iei totul la misto, in deradere. Esti ala enervant din grup, care sta si se uita la ceilalti cum incearca sa faca ceva, iar tu de pe margine: nu merge, va spun eu ca nu merge.

   0

  • #11

   Cristi – cam nu-i asa… ce spui se chiama vot in alb ( cauta pe net). Noi nu avem institutia votului in alb. Prin urmare , cand iti anulezi votul nu contezi. Procentele se stabilesc prin raportare la nr total de voturi valabil exprimate.
   Plm – nu ma mai mir de loc de ce a iesit PSD …

   0

  • #12
   Arhi

   voturile anulate se redistribuie procentual, in functie de numarul de voturi valabile. prin urmare, andrei a votat cu PSD, cel mai probabil

  • #14

   mi-e mila de noi.

   0

 2. #15

  Nu cred ca este un subiect pe marginea caruia sa fie necesar referendum. Ar fi ca si cum am accepta ca suntem o tara de hoti.

  0

  • #16
   Arhi

   si nu suntem?

  • #17

   Ar însemna să recunoaștem, iar asta nu putem.

   0

  • #18

   exact. nu suntem? ca din prezenta la vot asta a reiesit :)) si exact lucrul asta il anmistiaza legea.
   si e o chestie foarte bine gandita in stil psd, pentru ca se stie ca psd lucreaza ca mafia. in mafie nu exista un singur om care duce tot greul, e o ‘caracatita’ asa incat fiecare duce cat trebuie, si apoi fiecare ia 5 ani si cineva da o lege de-i gratiaza pe acesti infractori de ‘doar 5 ani’. eu zic sa dezincriminam orice pedeapsa, si asa viata e scurta.

   0

  • #19

   ba din contra, este exact subiectul pe marginea caruia e necesar un referendum, scurt pe doi daca tabara DA castiga referendumul atunci cu siguranta ne meritam soarta.

   0

  • Primul pas spre vindecare, e recunoașterea!

   0

  • #21

   Suntem hoti si ipocriti, aici este finetea observatiei…

   0

  • #22

   @bogdan.m: Adica dupa ce PSD castiga majoritatea si la locale si la parlamentare tu inca nu esti convins ca ne meritam soarta?

   0

  • Pai si daca sintem toti hoti de ce sa mai existe gratiere? Sa se scoata furtul din codul penal! Iar in Vaslui, si violul.

   0

  • #24

   cata vaicareala, ce cuvinte, soarta… cum pm sa iti asumi ca psd e soarta ta, tre sa fii prost. ridicati-va creierul de pe coaie, ca de la voi va doare.

   0

 3. Intrebarea din articol difera de cea din chestionar.. La care ar trebui sa raspundem?

  0

 4. #28

  Probabil ca rezultatul pollului va fi in majoritate covarsitoare pentru Nu.
  Nu inseamnca ca in cazul unui referendum real – rezultatul final nu va avea sanse mari sa fie Da.

  Votantii PSD – carora Domnu’ Liviu le va promite inca 50 de lei pe luna prin diverse modalitati – se vor prezenta la vot si vor Vota DA.

  Noi – votam aici la tine pe blog si aia e…

  0

  • #29

   Votantii PSD ii plang de mila D-lui Professssor Voiculescu, intemnitat pe nedrept de marsava justie basista.

   0

 5. #30

  Dupa rezultatele votului de la parlamentare, mi-e frica de rezultat.

  0

 6. Da, normal. Un referendum inseamna ca guvernarea cere parerea poporului privitor la o chestiune, iar eu ca cetatean ma simt obligat sa ma informez asupra chestiunii si sa-mi spun parerea. Asa functioneaza democratia.

  0

 7. #32

  Eu am votat „Da” pentru că vreau să se aleagă praful. Nici măcar praf să nu mai fie. Să avem un hău mare, să bântuie neantul unde trăim noi astăzi. Trebuie să fim purificaţi la nivel celular, înlocuiţi cu altă materie, alt sânge, altă rasă. Păi ce rost are să mergem în continuare aşa? Unde mergem? Spre ce?
  Noi, poporul, am votat PSD. Noi, poporul, vrem amnistie şi toate kkturile care vor veni. Ce rost mai au referentumuri şi alte întrebări? Nu, neică. Amnistie să fie! Să fie de toate până nu mai rămâne piatră peste piatră.

  0

  • #33

   Vezi ca ai omis sa te semnezi cu Freigedank.

   0

  • #34

   Doar ca nu se va alege praful de tot. Atât timp cât oamenii plătesc taxe, se va alege praful de acei bani, care vor ajunge in continuare in conturile corupților. Deci nu se duce dracului toată sandramaua, ci se prelungeste aceeași cloaca in care baltim.

   0

  • #35

   Cât nihilism :))) Eu am votat NU, deși ar fi trebuit să mă abțin, că n-am votat la parlamentare și atunci măcar să fiu consecvent. Dar puțină ipocrizie n-a omorât pe nimeni, right?

   0

  • #36

   prea las sa te sinucizi, prea curajos sa nu te tarai. oribil loc

   0

  • #37

   @Maithun: hmmmmmmmmmmmmm…. asta cu putina ipocrizie n-a omorit pe nimeni e de dezbatut. As spune ca se aplica de la caz la caz.

   0

  • #38

   I love ya. 🙂
   De aia îmi place maxim serialul Wayward Pines. Se vede atât de frumos nevoia omului de adevăr, libertate și pseudocontrol. Adevăr care îl distruge în lipsa vreunei forme de autoritate.
   Dar nu știu în ce măsură ar funcționa acest potop, eventual dacă ne-ar coloniza careva, care ar fi salvarea Africii la ora asta, btw.

   0

 8. #39

  13 voturi pentru amnistie!!! Care sunteti ma?

  0

  • #40

   Care crezi? :))

   0

  • #41

   Or fi cei care credeau ca voteaza „Da” pentru prima intrebare, respectiv daca ai merge la vot.

   0

  • #42

   Ooo MMZ!
   Pare că blogul de faţă este citit şi de cei ce îşi doresc eliberarea prin amnistia sus menţionată?
   Că nu prea îmi pot da sema de unde voturile pro amnisite….

   În altă ordine de idei: „Esti de acord ca penalii PSD să fie amnistiați?” Păi aci se pune problema doar punctual în referinţa „penalilor PSD”. Da’ cu „ăilanţii”, nepenalii PSD, ce ne facem soro?!

   0

 9. Direct din constituție „ART 47 (2) – Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea.”.

  Sunt conștient că „inițiativă legislativă a cetățenilor” e altceva, dar se rezumă cam la același lucru. Nu consulți marea masă de oameni in legătură cu subiectele de mai sus.

  0

  • #44
   Arhi

   nu prea stii ce e aia initiativa legislativa, nu? ti s-a parut tie ca suna pe acolo si aia a fost

  • Ar fi o idee ca unele lucruri să fie și în spiritul constituției nu doar în litera lor.

   De mai alegem parlamentari dacă nu pot legifera ce căcat doresc? De să mai organizăm referendumuri dacă ultimele N au fost degeaba? Hai ca de acum în colo să prezideze Iohannis toate ședințele guvernului ca să se asigure că nu se votează căcaturi. E bine așa?

   0

  • #46

   Totusi articolul ala reprezinta fix ce e gresit in lume. Cum ar veni eu nu am vreun cuvant de spus daca nu vreau nu stiu ce fiscalitate sau daca n-am chef sa ma duc sa am o moarte glorioasa pe campul de lupta din vaslui.
   Nu zic ca daca n-ar fi chestia aia acolo ne-ar fi mai bine, doar ca orice om de pe pamant e cetatean al unei tari si totusi unii cetateni au dreptul sa decida cu privire la chestiile astea.

   0

  • #47

   Daca citezi tot articolul parca se intelege altceva.

   Art. 74 – Iniţiativa legislativă
   (1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.
   (2) Nu pot face obiectul iniţiativei legislative a cetăţenilor problemele fiscale, cele cu caracter internaţional, amnistia şi graţierea.
   (3) Guvernul îşi exercită iniţiativa legislativă prin transmiterea proiectului de lege către Camera competentă să îl adopte, ca primă Cameră sesizată.
   (4) Deputaţii, senatorii şi cetăţenii care exercită dreptul la iniţiativă legislativă pot prezenta propuneri legislative numai în forma cerută pentru proiectele de legi.
   (5) Propunerile legislative se supun dezbaterii mai întâi Camerei competente să le adopte, ca primă Cameră sesizată.

   0

 10. #48

  Eu as propune sa facem un referendum care sa rada 3/4 din totalul de parlamentari.
  Oh wait…

  0

  • #49
   Arhi

   da, s-a mai facut…

  • #50

   De ras – i-am ras… Numai că ei tot cu „bărbi” umblă. Indiferent de ce culoare are acea barbă.

   0

  • eu cred ca in momentul in care vad propunerile de pe petitii online si alte basini rad mai mult de 3/4 din parlament. Doar aia din USR nu inteleg umoru

   0

 11. Moare badea cand vede ce poze cu el circula pe interneti.
  Mama lor de bloggeri:))

  0

 12. #55

  Referendum pe tema asta nu va fi si motivul este unul foarte simplu, pentru ca problema este una puerila. De ce nu am face si un referendum pe tema sunteti de acord ca o zi din an codul penal sa nu produca efecte, gen orice infractiune scapi?

  Nu neg, ca orice votant pesedist consecvent va vota ce va spune domnu Liviu, dar sunt niste chestii, care se vor intoarce chiar impotriva celor care le fac acum.

  0

 13. Stiti ca eu sunt un caz mai deosebit si as vedea cu ochi rai ca individul priponit vremelnic de popor, un pion al serviciilor, aka neamtu’ kwi care inca isi permite sa se amestece in treaba guvernarii… psd-iste, in mod brutal si dupa ureche ca un muzicant de duzina… gen base. KWI rebuie sa medieze, el e primul care da cu bata in balta punandu-se rau cu peste 50% din cetateni reprezentati de maj guveranamentala… cum a facut-o si cu trimiterea legii de catre Ciorbea catre curtea constitutionala… ca cica e prea repede. Daca o lege e una gresita si neconstitutionala, mergem inainte ca e de bine pt presidentul kwi. Hm?
  Ceaia ce vreau sa zic e ca… voi astia de dreapta, e bine ca va materializati nazuintele politice prin proteste… dar la vot trebuie clarificate si apoi urmarit metodic tot spectrul politic si … in fine… e de bine cu proteste, e cu alea, alea dar daca vrem sa se faca ceva si in tarisoara ar cam trebui sa dam un raspas si psd-itilor… numa zic, nu dau cu paru’.
  Kwi, e pe campii, abia dupa doi ani a inceput sa maraie ceva pe la politicieni ca de, atata poate… a stat pasiv din ziua un de cand a intrat pe post si a lasat pe Coldea si Laura c Kovesi sa isi faca de cap cu adversarul politic… ca acum adversarul sa fie unul care sa fie la putere si normal cu sete de razbunare… ca in cazul Dragnea in care i s-a inventat un proces penal ca cica a instigat la vot lumea :))) … Iti dai seama in ce tara traim, una care in trecut a luptat la inceput alaturi de Hitler in ww2 din simpatie cavalereasca antonesciana, ca de, si mentalitatile romanesti rezonau cu cele naziste si inca nu s-au stins vad…
  Ziceam ca un individ pion al serviciilor, stim la ce ne referim, la SRI, sri care nici nu trebuia sa i-a fiinta caci trebuia sa fie un proces al comunismului in Romania iar SRI e un serviciu secret urmas unuia scelerat si care a facut epurare politica si nu numai prin tarisoara… vad ca inca continua traditia asta, e bun… inseamna ca ne place, ca suntem pe bdsm , hm?

  0

  • mama ce-ai vrea ca mentalitatile romanesti sa se stinga…

   Dar ce ti-am facut, fratioare.

   0

  • Tim, tu cand mananci ai hartie igienica la masa in loc de servetel?

   0

  • #59

   Ba, prostule, ca tot aud asta ca parlamentul ar fi MAI reprezentativ si ar reprezenta vointa boborului MAI MULT decat KWJ. Johannis a fost votat de aproape 6.3 milioane de alegatori, PSD+ALDE abia au strans fo 3.6 milioane de voturi. Deci cine crezi tu ca e mai reprezentativ si are dreptul sa faca gura mai mare?

   0

  • #60

   Tim, tu esti real?! Serios acum, citeste, mergi la scoala, fa ceva. Poate mai e timp sa revi la normal…

   0

  • #61

   Ți-am dat like, pentru dubla aliterație „priponit vremelnic de popor” :))

   0

  • #62

   Bai, voi aveti mult timp de pierdut….
   1.) pentru ca cititi ce scrie Tim
   2.) pentru ca-i mai si raspundeti.
   Pe bune acuma….

   0

  • #63

   @radu, nu conteaza cat a luat psd + alde. e vina populatiei ca n-a iesit la vot. dar da, presedintele e votat de toata tara. pe proasta de caracal si pe cernea delfinul o mana de oameni.

   0

  • Da, e bine ca aveti un presedinte uns de USA, care USA se pare ca dat ordin pe unitate pentru Iohanis…
   @ crtiticilor mei, in democratie toate vocile care exprima idei in mod legal sunt legitime, in rest ca 6,5 milioane vs ca sunt 3,6 meleoane… luati cu paine ca de, ati jucat tantaroiu pe noi astia de stanga cu ajutorul lu’ base, cam 10 ani acum luati cu paine democratie originala…
   Abia asteptam sa va rupa dintii democratia asta originala romaneasca care, daca nu stiti poate imbraca aproape orice forma chiar si o dictactura presidentiala mascata ori ba… asa ca acum: ciocu’ mic ca noi suntem la putere si, da nu ar avea cum, cand inventezi procese pe banda rulanta: ba lu voiculescu, ba lu Dragnea, ba lu’ Gigi si exemplele pot continua… si daca mai faceti caz de vointa celor 50% +, care acum pot produce legi sau ordonante de urgente ca sa curme nedreptatile unor legi strambe dupa clapod de dreapta nazista de romanica atunci, eu unul ma pregatesc si de razaboi civil cu prostanii de dreapta… eu sunt pregatit nu mai am nimic de pierdut: desteptilor!

   0

  • #65

   Tim, macar spune-ne ca faci pe bani asta. Ai scadea foarte mult in ochii nostri s-o faci gratis.

   0

  • #66

   @Tim:

   Bravo, Time!! Eu te apreciez frate pt că îți spui părerea ta sincer! Chiar și eu mă gândeam, apropo de ce zici tu, ce-ar fi să organizăm și noi, cei care suntem de acord cu o amnistie, să organizăm și noi un protest. Ce, noi n-avem dreptu? Un contra protest.

   0

  • #67

   @Tim;

   Frate, nu te lua după prostu de ambasador Klemm, ăla o să zboare acuma după ce preia Trump. Deci nu americanii sau rușii sunt în spatele acestor anarhiști ci alte forțe oculte, alții, forțe care nu vor binele acestui popor!! Care vor să ne țină sclavie! Alții, alte agenturi! D-aia zic că ar trebui un contra-protest

   0

  • #68

   @ Tim
   Ești de o prostie atroce .

   0

  • #69

   S-a votat la putere PSD-ul, acuma ce mai vor? Să facă debandadă, scandal. Ăștia sunt sabotori frate, anarhiști, ăștia care ies pe stradă. Sunt manevrați de alții care sunt plătiți de alții. N-ar fi rău să bage galeriile în joc PSD-ul, contra acestor elemente. În loc să lase guvernu votat, să își facă treabă, să se ocupe de proiecte,de guvernat, ăștia numai să pună bețe în roate sunt buni. să facă circ.Din cauza acestor nenorociți, care au manevrat țara până acum, am ajuns de ne-a dat-o la muie Putin acum, a scos harta aia ne-a umilit/. Dacă știam să ne punem bine, să avem relatii bune cu ei, nu mai îi dădea lu porcu ăla de Dodon harta aia. Trebuie să ne recăpătăm demnitatea

   0

  • Nu sunt postac, relax…
   @A. Freigedank, stiu, metoda reducerii prin absurd sua bine , insa aici psd a facut ce a vrut… ca nu convine celor de dreapta sau sri-ului, asta e , ghinion!
   @mirco, spre neneorocul tau, nu sunt prost sunt realist: recte, mai bine ai combate ideile ce le-am expus si nu mai trage in pianist ca de, se vede ce cultura forumistica ai :))

   0

  • „democratia asta originala romaneasca care, daca nu stiti poate imbraca aproape orice forma chiar si o dictactura presidentiala mascata ”

   nu stim Tim, explica-ne cand a fost dictatura prezidentiala, ca in Irak.

   0

  • „asa ca acum: ciocu’ mic ca noi suntem la putere ”

   pai tu parca luptai impotriva dictaturii. Acuma te-ai sucit, o aplauzi.

   0

  • #73

   Tim a sintetizat in comentariul asta realitatea văzută prin ochii unui votant PSD, magistral și cu o deplina înțelegere a psihicului colectiv românesc cu IQ subunitar.

   După care a preferat să nu tacă și i-a răspuns lui Freige, crezând că poate fi magistral din nou. #cumucinfasole, #cubatanbalta, #dacataceai…

   0

  • Cristigr@, prost ori neprost se pare ca voi astia, inteligentii o sa va luati mare teapa… de ce asa… de inteligenti ce sunteti si de empatici… in rest e de bine! Nu o sa va luminez de ce, unii dintre voi meritati sa stati in bezna ca niste trogloditi ce sunteti!
   Cum zici psd sau ca ai votat cu psd, pac esti prost… de parca dreapta nazista din romanica ar fi panaceul universal, chiar si pt cei care au nevoie de o stanga puternica la guvernare… bai absurzilor… treziti-va!

   0

  • #75

   Tim, am sa-ti spun o singura data. Noi astia, „nazistii”, „trogloditii”, „intunericitii”, ne vom descurca. Teapa cea mai mare voi, astia ca tine v-o veti lua. Asa ca eu nu as mai afisa atitudinea asta triumfalista.
   Mai vorbim noi cam peste 2 ani asa…

   0

  • Genghis Han (bunicul lui Kublai)@, Bine, uite unul care judeca… si noi ne vom descurca, evident, am supravietuit eu statului asta troglodit, scelerat si totalitar numit romania de 11 mii de ori… nu asta e problema… ci cum faci asta… nu?

   0

 14. #77

  Atenție! Amnistie nu e același lucru cu grațierea. Aici e vorba de Grațiere. Ăștia vor să dea grațiere, nu amnistie. Era bine să fi dat și amnistie, îmi dispărea și mie cazierul. Deci mai pe înțelesul plevei: grațiere= atunci când ești în pârnaie sau urmezi să intri, sau ești judecat, și te iartă, îți dă drumul afară sau nu mai execuți, se oprește judecata. Iar amnistia e cu totul altceva. Amnistie=act al puterii de stat prin care se înlătură răspunderea penală a unei infracțiuni. Adică de exemplu cum am făcut eu 8 luni de pârnaie și îmi apare în cazier, prin această amnistie se înlătură. Termenul AMNISTIE vine din greacă AMNESTIA care înseamnă ,,uitare”. De-acolo vine și termenul ,,amnezie”. Deci ca un fel de AMNEZIE, se uită că am bătut-o p-aia, că am făcut pârnaie, că am făcut delictul respectiv . :))

  Lasă frate, mai tre să și uităm, că doar suntem creștini. NU mai fiți așa de încruntați, de crispați, de porniți, de stresați, că vă crește colesterolul, trăiți mai puțin… treaba voastră. Fiți mai relaxați

  0

 15. #78

  NU.
  Pentru ca ceea ce se intampla acum in Romanie, nu doar legea amnistiei, ci tot ce face acest guvern, este vointa majoritatii covarsitoare a celor care au votat.
  Asta ati vrut, asta aveti.
  Eu le-as interzice votul la un eventual referendum celor care nu au votat deloc in decembrie.
  Nu te-a interesat atunci, de ce sa te agiti acum?
  Aaa, nu stiai ca votezi cu PSD si se va intampla chestii nasoale? Iar imi pare rau pt tine.
  Si atunci? Cine sunt eu sa contest dorinta majoritatii?
  4 ani cel putin sa fie PSD, pentru ca asta meritam. Ce-ti faci cu mana ta se numeste….?

  0

  • #79

   @Baxty: ce-ti faci cu mana ta se numeste cautare aprofundata in atlas pentru a afla capitala Asiei. Desi daca stam stramb si judecam drept, Irakul, Nepalul si India sunt si ele in Asia. Da’ cum tatarul primordial prefera numai ochii oblici…

   0

  • #80

   Manareala?

   0

  • #81

   …..civic masturbation?

   0

  • #82

   Lucru manual

   0

  • #83

   Dupa 40 de ani se numeste verificare de sistem 🙂

   0

  • #84

   @marcian: dupa 40 de ani despre ce sistem vorbim?

   0

 16. #85

  Să fim serioși, românilor le convine sa se fure. Ca să ciupeasca si ei ceva. Să fie loc și pentru mânutele lor. Nu contează ca își fura singuri căciulile. La noi furtul (mic sau mare, de la patron sau de la stat) e motiv de mândrie. Am fost certată de o colega de apartament ca nu am adus și eu niste mănuși de la lucru, ca doar are patronul. Am rămas afiș când am auzit. Dar asta e realitatea. Toți vor să bage mâna, singura nemulțumire fiind că altul fura mai mult ca el.

  0

 17. #86

  Ca orice român care mă respect, am încercat să fur la vot, să mai votez o dată, dar îmi zice- ,,thank you, you already vot” :)))

  0

 18. #87

  Haha am votat da in ideea de a participa si sa zic nu.. dar apoi mi-am dat seama ca de fapt e nevoie de 50% prezenta sa se valideze rezultatul deci mai bine stau acasa…

  0

 19. cetin, pentru un asa referendum io as pune conditia dizolvarea parlamentului care l-a propus.

  ca m-am saturat ca penalii sa faca tot felul de referendumuri si suspendari de cate ori vor muschii lor, si sa nu se intample nimic cand reiese ca au batut campii.

  Nu-i opreste nimic sa mai incerce odata, si de 2 ori, ca e fun! si poate iese!

  0

  • ai provocat o mizerie care n-a iesit/a scos lumea in strada? Demisia, instant.

   Cer demisia ministrului Justitiei care a produs ordonanta. Si apoi verificarea tuturor a caror semnaturi se regasesc pe ea.

   0

 20. #90

  boss scoate chestionaru ala
  rezulta din el ca 10% din vizitatorii tai sunt oligrofreni, nush daca da bine, doar zic

  0

  • #91

   Credeai ca esti singurul?

   0

  • #92

   moldovene ce faci ma :))))
   e ghini cu pesede-ul a?
   te-n gura pe ma-ta de idiot :))))

   0

  • #93

   Tre’ să fii foarte vită să scrii asta din orașul unde e firea primar.

   0

 21. #94

  Dupa umila mea parere, cel mai bun lucru care s-a intamplat pe perioada basescului a fost condamnarea viculescului.

  0

  • #95

   Eh, vorbeste pt tine. Eu am futut-o pe una, Madalina, in perioada aia, a fost mai tare ca la condamnarea varanului.

   0

  • #96

   Madalaina aia de fapt avea mustata. Si nu era Madalina ci Madalin.

   0

  • #98

   Cata laba trista o fi vazut husa aia galbena de pe pat…

   0

 22. #99

  Ăsta seamănă cu Cetin? Ai fost la proteste aseară e clar 🙂

  0

 23. #101

  Sefu… doar zic:
  „Ai ieși la vot dacă Iohannis declanșează referendum pe tema amnistiei?”

  „Esti de acord ca penalii PSD să fie amnistiați?”
  „Da”
  „Nu”

  Vezi ca se incurca oleaca intre ele. Eu initial citisem prima intrebare, am vazut fata de dobitoc al lui badea si nu am mai observat textul de sub el.

  0

 24. #103

  NU!
  Punct!

  Fără alte comentarii. Inutile.
  Dar nu mai conterază. Alea jacta est!

  0

 25. #104

  Eu as merge la vot in eventualitatea unui referendum, si as vota impotriva unei legi a gratierii/amnistiei (desi in cazul nostru era vorba de OUG, nu de o lege). Dar atentie, lucrurile sunt foarte complicate. Un referendum trebuie sa stabileasca ceva foarte clar, nu daca suntem de acord cu o lege. Atat timp cat legea in formatul final nu o decidem noi, e irelevant ce decidem la referendum. Poate ca iese pe DA si parlamentul scrie in final ce doreste in textul legii (micile detalii fac diferenta). Au acoperire ca asa a decis poporul. Apoi ne dam cu capul de toti peretii cand vedem ce iese la final. Concluzia: m-as duce la referendum (votez NU) dar ar fi o mare greseala daca Iohannis ar propune un referendum pe aceasta tema.

  0

 26. #105

  Cu dedicatie de la mine pentru tehnocraţ https://www.youtube.com/watch?v=GZcyUaUBDf8

  0

 27. ies întotdeauna la vot, orice s-ar vota.

  0

 28. #107

  Vai domnu’ cetin, dar nu crezi in voita poporului?

  Apropou’, daca vrei un exemplu de masturbare basino-filozofica pe subiect vezi ce debiteaza colegu PAH.

  Ba, nu mai e unu in redactie la AC sa ii dea un capac?

  0

  • #108

   dupa logica lui pah, presedintele reprezinta 20 de milioane de cetateni, deci el e singurul care ar trebui sa zica ce legi sa se faca in tara asta

   0

 29. #109

  Practic cum il stim va propune domnul Dragnea un referendum cand vine din America si va fi o singura intrebare: ‘Esti de acord cu interzicerea casatoriile intre homosexuali si eliberarea coruptilor?’

  0

  • #110

   @BigOne: nu iei in calcul ca poate lu’ dom’ Profesor i-o fi cazut cu tronc colegu’ de celula si-o dori sa-si puna pirostriile la iesire. In cazul asta, Dragnea va trebui sa execute(asa se ne ajute dzeu!) si sa injumateasca intrebarea.

   0

  • #111

   Nu duce lipsa de boarfe dom’ Profesor.

   0

  • #112

   o are pe moldoveanca de ma-ta la discretie

   0

  • #113

   Cetin boss,
   te rog eu frumos sa-i dai o muie lu’ jegosu ăsta din partea mea. Una de moldovean daca se poate ca pare obisnuit

   0

  • #114
   Arhi

   nu stiu ce l a apucat, de cateva luni zici ca s a tampit iremediabil

  • #115

   Bai, si daca e cine cred eu ca e, chiar nu e de inteles, pentru ca Dani Corban nu prea a mai comentat pe blog (ma rog, mult mai rar).

   0

 30. #116

  Cand si unde?

  0

 31. #117

  e o uriasa eroare sa consideri o idee buna organizarea unui referendum pentru un asemenea subiect. pentru simplul motiv ca poporul roman nu e indeajuns de educat pentru a putea sa ia o asemenea decizie in cunostinta de cauza. practic un referendum pe subiecte de genul asta nu face decat sa deresponsabilizeze institutia care are asa ceva in fisa de post. plm, a zis poporul atunci e bine. faptul ca iese un cacat e irelevant, a zis poporul. guvernarea prin referendum nu este o solutie in romania. cel putin pana nu se mai cizeleaza tugulanul, adica macar 2-3 mii ani.

  0

 32. #118

  În toată lumea, sunt și vor fi intotdeauna infractori- hoti, criminali, violatori , pungasi, tot ce vreți voi. Asta e specia umană. Mare căcat, dă drumu la 3000 de hoti mai repede. Oricum, ăia se liberează in cativa ani. Că nu grațiază criminali sau pedofili. Care și ăia oricum o să se libereze la un moment dat , pentru că astea-s legile aici. Și repet, grațierea asta care se vrea, e doar pt anumite categorii de fapte, în general găinării, pedepse mici. Nu se gratiaza violatorii, criminalii, pedofilii, ăia o duc în continuare boierește la Găești :)). Nu, mă, serios, nu se grațiază orice infractor, e pentru găinării, să-i mai dai o șansă omului. Mi se pare omenește până la urmă, creștinește, mai tre să și iertăm. Deci eu sunt de acord cu grațierea asta. Mi se pare un gest omenesc, se practică și în alte părți. Uite, cioroiu de Obama i-a dat acu drumu, i-a comutat pedeapsa lu aia cu wikileaks. O condamnase la 35 de ani. Belise pula. Și-a grațiat-o niggeru ăsta acum. Gest frumos, omenesc, crestinesc. Din toate timpurile, din antichitate se practică gratierea. Ce atâta agitație nu inteleg. Altele sunt probleme țării, nu cateva mii de găinari, care mai mult de jumate dintre ei, pleacă afară după ce le dă drumu. Și stați liniștiți, că sunt mai mulți hoți afară decât la pârnaie. Hoți nevăzuți, printre care și mulți străini care fut și jefuiesc această țară de 26 de ani încoace. Și nu mă refer doar la jidani. Și alții. Se știu ei.

  0

  • „Hoți nevăzuți””

   acuma numai probleme cu oamenii invizibili ii mai lipseau romaniei.

   0

  • #120

   ai fi semi-amuzant daca ai fi macar semi-informat. toate persoanele incarcerate care au peste 60 de ani vor fi gratiate cu jumatate din pedeapsa, indiferent de crima comisa. deci, pedofilii, violatorii si criminalii batrani au sanse reale sa scape. totusi, eu as sta linistit, ca astia probabil s-au reabilitat, in sistemul penitenciar romanesc atat de bun, nu? si nu e ca si cum la varsta asta ii mai angajeaza la clubul copiilor sau la salonul de bronzat. tot pe langa alimentari, statii de autobuz, intrari de bloc si scoli vor trebui dea tarcoale. asta, desigur, pe langa calitatea de bou rasist.

   0

  • #121

   sunt de acord, pana la urma ce, numai aia cu franci japonezi, sau elvetieni sa aiba parte de gratiere?
   ps. asta e unul din lucrurile care imi face sila de rromania, de fiecare data se schimba regulile in timpul jocului;
   pps. postarea asta mi-a adus aminte de serpico, daca nu se vrea, asta e, traim realitatea pe care o avem, de ce sa te gandesti ca puteam aveam statii spatiale si masini electrice(zburatoare) autonome, lasa sa vina extraterestii sa le importam din galaxia andromeda

   0

  • #122

   Oare cum o fi cu condițiile astea, se și cumulează? Dacă ai peste 60 de ani și îți violezi minorul de sub 5 ani faci doar un sfert din pedeapsă sau tot jumate?

   0

  • #123

   da, pentru ca gluma pedofila mai descreteste fruntea, in timp ce Dragnea&Grindeanu umbla pe la Washington cu bulionu in buzunar ca sa intre la cina cu apucatoru de pizde. si ce-am mai ras pana a venit Coalitia inapoi gata de lucru. una cu relevanta ambasadorului Romaniei in SUA ai?

   0

  • #124

   ba chiar astept cu nerabdare ca Ciorbea sa conteste la Curtea Constitutionala faptul ca sunt gratiati doar pedofilii peste 60 de ani sau care au avut norocul urias de a primi pedepse sub 5 ani, e discriminare, nu?

   0

  • #125

   @mac gregor:

   Da, vrei să-ți desenez? Hoții care au furat cel mai mult in tara asta, nu sunt și nu vor fi la bulău. Nu sunt vizibili, sunt invizibili, dar eu îi știu cine sunt. Începe cu J :))

   @freakazoid

   Bă, voi habar nu aveți de legi și tu habar nu ai pe ce lume trăiești. În primu rând că eu am făcut pârnaie și eu cunosc mult mai bine lucrurile din interior, și legile de asemenea. Proiectu respectiv de lege spune așa:

   „Se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoare de pana la 5 ani inclusiv precum si pedepsele cu amenda aplicate de instanta de judecata. NU beneficiaza de clementa cei care sunt acuzati sau au fost gasiti vinovati de: omor, santaj, agresiuni sexuale, talharie, inselaciune, proxenetism, trafic de droguri dar si fapte de coruptie precum: luarea si darea de mita, traficul de influenta si cumpararea de influenta, spalarea de bani (infractiuni la codul vamal, trafic de persoane, terorism, evaziune fiscala, insloventa)”

   Iar pentru persoanele trecute de 60 de ani, da se reduce la jumătate. Dar oricum pedeapsă maximă la noi este 25 de ani, și oricum cei peste 60 de ani, se pot elibera conditionat la jumătatea pedepsei pt că merg cu 6 luni la an. eu de exemplu am intalnit un criminal care a mierlit-o pe nevasta-sa la 44 de ani. El avea acum 61 și urma să se libereze conditionat, de fapt s-a liberat. Deci idn 25 de ani cat i-a dat , a făcut 17. Altu, Nea Dită la fel, din 20 cat i-a dat a bagat vreo 14. Deci asta e legea la noi, ce pula mea nu vă convine? Militati voi pt execuție, sau inchisoare pe viață, nu vă mai căcați pe voi atât că un criminal stă cu 3 sau 5 ani în minus. E o nimica toată pt el. Habar nu aveți voi psihologia lor. Eu am.
   Și iarăsi aberezi, penitenciarul nu te REABILITEAZĂ, penitenciarul te PRIVEAZĂ DE LIBERTATE, atât. Pușcăriile sunt făcute pentru apărare. Așa că nu cred eu că moșii trecuți de 60 de ani mai reprezintă un pericol pt cineva. Cei mai mulți si-au incheiat socotelile cu viața. Și chiar dacă reprezintă, repet- ASTA E LEGEA, dacă nu îți convine, schimbă tu legea, militează pt execuție capitală sau pt inchisoare pe viață. Deocamdată asta e legea. Așa că nu vă amai agitați, binomiștilor, nu inventează PSD acujm nimic, astea sunt legile.

   Apropo de pedofili, ați auzit de cazu ăsta? -http://www.cancan.ro/primul-interviu-cu-ucigasul-larisei-chelaru-tanara-violata-si-aruncata-la-gunoi-in-urma-cu-zece-ani.html

   Tot PSD l-a liberat și p-ăsta?

   Duceti va mă la culcare, nu mai căutați voi nod în papură, e o simplă grațiere, un act de iertare a unor găinari, omenesc, nu le dă drumu la ăia care sunt periculoși pt societate, stați liniștiți. Nu-i dă drumu acu lu Vitalie Proca sau Pasaris. Îi dă lu nea Diță, care e un moș bășinos, de peste 60 de ani, care și-a mierlit tovarăsu cu vătraiu și e conștiința lui, nu a mea, pe mine nu mă afectează cu nimic, și nu e periculos cu nimic pt mine.

   0

  • #126

   bai, esti foarte alambicat, dar nu spui nimic. iti dai cu tesla singur cu argumente gen batranii sunt inofensivi. http://adevarul.ro/locale/galati/pedofil-varsta-77-ani-prins-incercat-ademeneasca-doua-fetite-mearga-acasa-sa-joace-1_582acd4d5ab6550cb885976f/index.html
   manaci c, prietene, unii oameni chiar vorbesc, nu pentru ca sunt juristi, ci pentru ca asa are chef pl, uite eu am chef sa vorbesc despre tara in care traiesc, pentru ca-s viu si traiesc in ea. spre deosebire de tine,care parca murisesi acu ceva vreme. odineste-te in pm in pace. ca n-ai nimic de spus, fantoma de troll care tii cu pedofilii batrani.
   gratierile si amnistierile se fac specific, nu la leu.

   0

  • #127

   Ma primiti si pe mine?

   0

  • #128

   freakazoid

   Așa și? Crezi că mă impresionezi dacă imi dai citate din foaia jidovească- ,,adevărul”? Ce vrei tu să spui cu moșu ăsta? Pedofili există de când lumea. Pe mine n-au încercat să mă babardească doi, pe mine și pe un tovarăș , Mihai Porcu? Dă-i în mm. Eu vorbesc de altceva. Nu, nu țin deloc cu rău făcătorii, ci poziția mea e mai nuanțată. Am și spus mai jos, dacă eu aș fi LEGIUITOR, ce aș face- pentru crimă și pedofilie- LAGĂR DE CONCENTRARE pe viață. Violul mai discutăm, adică și aici aș fi pentru , dar nu violurile din zilele noastre gen s-a uitat urât la mine, vrea să mă fută. Nu, viol adevărat, fără ca femeia să fi provocat cu ceva sau a distorsionat ceva. Viol în adevăratu sens al cuvantului. La viol e de discutat, dar pedofilie și crimă clar, direct lagăr de concentrare pe viață.

   Eu nu țin cu raufacatorii, io vreau doar să vă arăt doar ce lași, ipocriți și proști sunteți. ăștia care săriți de cur în sus acum. Înțelegi? Pentru că voi vă agitați pt nimic. Zi că te afectează că scapă și Dragnea și altii de la PSD, da nu mă lua tu pe mine că vai se liberează moșii pedofili. Moși pedofili și pedofili există și vor exista intotdeauna, indiferent de legi. Dacă ești șmecher, ieși in stradă și cere o schimbare , să fiu eu conducător și să aplic ce-am spus mai sus. Da nu că căcat, că ies moșii mai repede cu 3 sau 4 ani, sau pula mea. Sunteți ipocriti, lasi, bătuți în cap. Da când l-a aliberat pe animalul care a violat-o omorat-o si-a aruncat-o la ghenă pe Larisa Chelaru, unde erați voi societatea civilă? Acuma vă agitați că e cu politică cu șmecherii , cu astea. Scutește-mă. Ia zi, care e mai periculos , a lu Larisa Chelaru sau moșneagul tentativă de ademenire cu bomboane anonim dat exemplu de foaia adevarul, care nici măcar nu s-a cercetat cazul, nu mă iau eu după fițuica evreiască adevarul. Parcă e mai periculos primu nu crezi

   Repet, eu nu am spus că BĂTRÂNII sunt inofensivi, ci am spus că LEGEA E LEGE ȘI TREBUIE RESPECTATĂ. Consideri că pot fi legi mai bune sau altele, ieși pentru asta, nu pentru o grațiere, care nu se face LA LEU, ci doar pentru anumite fapte ușoare până în 5 ani, poate unele chiar nedrepte, tinand cont de ce justitie de cacat avem in Romania. Iar cei trecuți de 60 de ani, da să zicem că aici e de discutat cui să-i dai drumu. Poate ar trebui să se renunțe la prevederea asta cum am spus și mai jos. în rest, nu mă deranjează cu nimic grațierea.

   0

  • #129

   Și nu mai îmi da citate din fituica asta , cloaca asta numită adevărul, fițuica asta evreiască , dela Eminescu incoace a fost o mizerie. Și toate ziarele aproape azi, sunt o cloacă. Auzi, un moș suspectat că a ademenit cu bomboane fete, nici măcar nu îi dă numele intreg, dar e titlu de-o șchioapă- PEDOFIL ETC. Tipic presa mizerabila din ziua de azi. tipic jidovesc. Justiția nu s-a pronuntat dar tu foaie mizerabilă scrii cu titlu de o șchioapă ,,pedofilul Stefan E”. Mi-e silă.

   0

  • #130

   @friptîngang

   asa sunt ratatii xenofobi rasisti si misogini, adica, si mie imi place istoria si putem vorbi oricand deschis despre unele dintre conditiile care au dus la jocurile foamei din 1907, dar a defila cu constipatia asta in 2017 e jenant. ce pm stii tu despre cate miliarde a bagat Arabia Saudita in Albania si in albanimea din fosta Iugoslavie inainte de razboi? ma vezi pe mine ca urlu araboii? nu, pentru ca sunt o persoana cu demnitate proprie, care nu gandeste in complexe de inferioritate sau superioritate in relatie cu alta categorie, oricare. nu cred ca prietenul meu sirian care are magazin de orice la colt e vinovat pentru Serbia.

   in fine, mint, cand vad ratati ca tine devin prostofob. si inca ceva, de unde stii ca nu e o inventie orice se scrie pe lumea asta? daca traiesti intr-un vacuum? sau o vaca? tu stii.

   0

  • Da, eu sunt rasist, misogin, antisemit. Iar această discuție care devine derizorie se încheie aici, prin retragerea mea elegantă.

   0

  • #132

   UPDATE IMPORTANT> Dragnea ma va da in judecata pentru ce am scris aici. țambale

   0

 33. #133

  Da aș ieși la vot. Nu adminstiei.
  Întrebarea poate fi formulată și altfel :
  – Dorești să intre sau să rămână la bulău hoții : voiculescu, udrea, dragnea, băsecu, coproceanu, etc
  Puși pe listă toți, amestecați.
  Așa se mai bulversează un pic și cei doi neuroni ai consumatorilor de latrina 3 și având în vedere că au fost dresați să îi atribuie toate relele pământului lui băsecu și udrea s-ar putea să voteze și ei NU.

  0

 34. #135

  Ai uitat optiunea: „Votez, dar pe feisbuc”

  0

 35. #136

  Nu, mă piș pe amnistia lor.

  0

 36. #137

  Ma-ntreb oare cine-s aia 110 cretini (pana in momentul asta) care au votat DA. Poate n-or fi inteles intrebarea, altfel nu-mi explic.

  0

  • #138

   109. ca unu-i tim. si despre tim stim ca-i cretin

   0

  • #139
   Arhi

   +freige si corban

  • Pai de, eu recuosc am votat dar asa e in democratie… nimeni nu trebuie sa aleaga in locul celuilat: e loc pentru toate opiniile, cand vom invata asta, om putea mere ca lumea mai departe! Daca nu, vom obosi a trage in piansit si se duce de rapa tot si toate 😀 >>>

   0

  • #141

   @Tim
   Lasa pianistu’,s-ar putea sa se ajunga la trotilat tot saloonu’…mai tare decat de obicei.

   0

  • #142

   @peredhil: saloonul e oricum gata trotilat.

   0

  • #143

   @Khan
   Fara nucleu aromatic.Inca.

   0

  • Tim. Sa spui ca e loc de opinia unui psd-ist in treaba asta e ca si cum ai spune ca e loc de parerea unui pedofil privind legalizarea sexului cu copii

   0

 37. #145

  Cică o să iasă iar dumnica seara vreo 3000 de bulangii să protesteze. Dacă aduce PSD-ul galeriile de fotbal îi bate de se cacă pe ei, nici nu-i nevoie de jandarmi. Iete-ai dracu anarhiști, și-=au luat-o în cap. S-a votat, respectați voința poporului, boschetarilor, nu ieșiți să incurcați traficu pe stradă. Oricum, n-au nicio șansă. Dacă aduce ultrașii din galerii îi dispersează repede. Pe Chior atunci cine l-a dat jos, nu galeriilii? :))

  0

 38. #146

  ce atata haos, cu anchete, condamnati si iertari, eu propun justitie directa, il aducem pe inculpat la teve si da lumea pedeapsa prin sms. se pot vinde si bilete, ca la bingo sau pariuri sportive. se baga cineva sa speculeze ce cota ar avea Gita la popor?

  0

 39. #149

  +1 pentru trolul fin al lui A. Freigedank

  0

 40. #150

  [OFF-TOPIC][comment pus aici pt ca la articolul respectiv nu pot]
  Ai un thumbs-up de la mine pt ca la articolele alea cu multe poze (genul astuia cu „e weekend”) pui pe property=”og:image” una dintre pozele cat mai SFW cu putinta. Keep up the good work ! 🙂

  0

 41. #151

  deci, daca alegerile sunt situri, atunci galetile si umbrelele sunt cookies?

  0

 42. #152

  probabil cel mai bun post pentru studiul bulei in care traiesc tinerii frumosi si liberi. meanwhile, psd 50%.

  0

 43. #153

  Eu aș scoate din acest proiect partea cu cei peste 60 de ani, că oricum conform legii actuale, cei peste 60 de ani, merg cu 6 luni la an liberare conditionată.

  Iar EU, dacă aș fi eu conducătorul acestui stat numit România, repet- CONDUCĂTORUL acestui STAT , ci nu al acestei colonii care este Romania la ora actuală, eu aș legifera așa, inevstit cu puteri depline: pentru crimă, pedofilie și viol, pedeapsa închisoare pe viață+muncă silnică. Aș organiza colonii penitenciare, lagăre de muncă forțată, in care acești viețași ar munci pentru stat. Asta e cea mai bună pedeapsă, folositoare statului. Nu execuția. Execuția nu e o pedeapsă. Și nu-mi folosește mie stat la nimic. Dar faptul că îl bag în lagăr și muncește pentru mine pe viață, aia e pedeapsă. A, nu vreți , că e inuma, nu? drepturile omului, nu știu ce. E, atunci, kiss my ass,pupati ma in cur, Breivik pentru 77 de morți stă la lux acum, chiar se plânge că e neglijat, sărăcuțu :))

  0

  • #154

   Peste 60 tre sa execute o treime din pedeapsa. Voiculescu la 10 an, fara carti, ar mai fi avut cel putin 11 luni de stat.

   0

 44. #155

  de aceea suntem in c in care suntem. pentru ca poporanii cu minte de copil debiteaza senin astfel de generalitati, iar in timpul asta pulifricii rezolva pe la spate doua probleme, a prietenilor lor incarcerati si a inchisorilor supra-populate si ne-comforme in general. si se uita ca deocamdata vorbim de niste idei pe o foaie, pe majoritate parlamentara legea poate sa arate la final de o mie de ori mai sexi.
  nu se gandeste nimeni ca din pixul asta abstract pot sa iesi adevarate drame, pentru oameni reali. eu unu ma gandesc ca e important ca omul care a gresit sa faca anii ai, poate ca judecatorii n-au fost cretini cand au zis 5 ani. si psihologic, pentru reabilitare, poate ca e important ca cel care a gresit sa ispaseasca anii aia, afara de ce stiu eu eroism, nu carti.
  este o aberatie sa spui ca sistemul penitenciar are doar scop privativ. atunci de ce se fac orice alte activitati decat stat in celula? altfel, de ce ti s-a mai dat drumul, Freigedank, daca nu esti reabilitat? de ce nu avem doar pedeapsa pe viata pentru orice si gata?
  singura politiciana care merita amnistiata in Romania este Ridzi, orice ati zidci. numai ca cretinul ala a zis nein. dar la subiect, nu asa, sa dam drumul la infractori de-a valma peste oameni si familii fara vina. de ce pm sa mai avem legi si sistem de justitie daca ne f in ele cand avem chef?

  0

  • Mie mi-au dat drumu că am terminat de executat pedeapsa conform legii. Ce-i aia reabilitare? Un criminal are genă de criminal, în situații date, ucide din nou, că așa e gena. Hoț la fel, violator la fel etc. Penitenciarele nu reabilitează nimic, sunt o formă de apărare a societății de inși mai sălbatici. Dacă n-ar exista, ar fi junglă, spre junglă.

   0

  • atunci de ce se fac orice alte activitati decat stat in celula?” Ca să nu se intample ce se întâmpla prin Brazilia. Ca să se evite violențele între detinuți si să existe o atmosferă calmă. La Rahova ne punea în ceai bromură, ca să nu ni se scoale pula să fim violenți, dar eu nu beam mizeria aia.

   0

 45. #158

  basca ca atunci cand vorbim despre justitie si sistemul de pedepse, vorbim intotdeauna in primul rand despre calitatea generala a oamenilor care fac societatea, dar un handicapat emotional ca tine, care relativizeaza pe tema notiunii de viol, probabil pentru ca nu ti s-a intamplat sa stai de vorba cu o femeie care a trecut prin experienta asta sau naiba stie ce-ai mai patit, nu merita atata atentie. m-am exprimat mai sus. sictir.

  0

 46. #159

  Stați așa mă că se întorc ei conducătorii noștrii în țară, să pună bulanele pe golanii ăștia de joasă extracție care au ieșit pe șosea să facă tămbălău, garagață, care nu respectă democrația și votul poporului!! Stați așa că se întorc ei conducătorii nostrii! Deocamdată sunt în America , Grindeanu și nea Dragnea, stau la masă cu omul care va deveni cel mai puternic. În următoarele 24 de ore! Cel mai mare arsenal nuclear și cea mai sofisticată armată! America! USA! Trăiască prietenia româno-americană!

  https://media.stiripesurse.ro/image/201701/w800/media-148485253778852100.jpeg

  0

 47. trezirea bai, aici nu e vorba de puscariasii de drept comun.

  E vorba ca au bagat la gramada si articole gen de acum inainte abuzurile in serviciu de sub 100.000 de lei nu mai sunt infractiuni, sunt contraventii, ca mersul in tramvai fara bilet.

  0

 48. #164

  Da , desigur. Pacat ca suntem prea putini.

  0

 49. #165

  Mă scuzați, am schimbat mai târziu canalul. Găsesc și eu niște londonezi sa mergem mâine în fața ambasadei României la Londra?

  0

 50. #167

  da, sunt de acord sa fie amnistiati….cu o conditie: sa li se ia toti banii. nu inteleg cu ce ma ajuta pe mine ca voiculescu/marean/nastase/bica/vantu….etc si smd sa stea in inchisoare (pe banii nostri), iar apoi dupa ispasirea pedepsei sa ramana cu 60,80,90,150 mil euro in buzunar??

  puscaria este pt talhari, hoti la drumul mare, violatori, pedofili si asa mai departe….pt infractiuni economice….este cat se poate de simplu sa-i iei obiectul furtului…banii, dar toti, absolut toti.

  poate n-am inteles eu bine….acum cateva zile l-am auzit spunand pe becali ca-i da borcea 10 mil euro daca vine la dinamo…. ma intereseaza doar de unde „mai” are borcea 10 mil euro? e normal??

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.