Votați Slightly-bearded bros

Stimate domnule Cetin,
Numele meu este Arsene Mihut și sunt student în București. Am 20 de ani si sunt cititor al blogului dumnevoastra de ceva timp. Vin cu o rugaminte cu care probabil au venit și alții înaintea mea, dar o să încerc, în speranța că nu o să mă trimiteți în zonele întunecate ale originii mele și nici în alte locuri în care lumina nu străbate sau mai rău, în gura presei. :)
Ca să trec la subiect, eu cu încă doi colegi ai mei ne-am înscris într-un concurs organizat de jivina zburătoare purtătoare de aripi, concurs care constă în străbatarea Europei dintr-un capăt în altul folosind doze de Redbull drept unică monedă. Ca să ajungem în aceasta etapă, trebuie să trecem de o etapă preliminară care constă bineînțeles și invariabil într-un concurs de like-uri (sau voturi) atribuite unui videoclip făcut de noi. Nu știu cum au făcut celelalte echipe, dar noi cu 600 de voturi ne clasăm abia pe locul 8. De aceea, vă rog pe dumnevoastră și implicit comunitatea arhiblog să ne ajutați, în măsura în care doriți și puteți. 
În cazul în care nu puteți sau nu doriți să ne ajutați în această aventură, un iepuraș cu tendințe suicidale se va simți din ce în ce mai trist. Nu cred că doriți să va spun ce face un iepuraș care suferă de o astfel de problema atunci cand se întristează. Viața unui animăluț este în mâinile dumneavoastră și cred că sunteți conștient de ferocitatea asociațiilor care lupta pentru animăluțe, cum ar fi „Cuțu-cuțu” sau ”Salvați iepurașii depresivi”.
 În altă ordine de idei, despre asta am vrut să vă comunic. Sper că nu v-am ofensat sau deranjat și cu atât mai mult sper că nu ați găsit acest email total lipsit de un pic de umor. 
Toate cele bune,
Arsene Mihuț și echipa „ Slightly-bearded bros”
P.S: O să încerc să vă impresionez puțin spunând că suntem din Constanța. (chiar suntem, mai puțin unul dintre noi care este din Ovidiu. Ar fi foarte inportun ca memoria să mă înșele și dumneavoastă să nu fiți originar din Constanța dar imi asum riscul)
Mno, ce să zic. Votați-i, dacă credeți că merită.

35 comentarii

 1. o fi din Constanta, dar sigur are pasaport de Rep. Moldova

  ps. sunt tare curios cum te poti caza la un hotel platind doar cu doze de energizant…

  0

 2. #10

  Hipsterofilie.

  0

 3. #12

  Eu nu votez asa ceva. Sa puna mâna sa lucre, nu sa umble cu prostii de-astea prin Europa asa de-ampulea.

  0

 4. #15

  Pe pitonul meu il doare-n cur de la iepurasul vostru depresiv.

  0

 5. #16

  Eu i-am votat așa de încurajare, dar n-are nicio noimă videoclipul :)

  0

 6. #17

  Eu nu ii votez pentru ca red bull nu e o chestie sanatoasa… :(

  0

  • #18

   daca ar fi fost vodka challenge…

  • #19

   De asta il dam la schimb sa ne putem lua o salata de la Mc

   0

 7. #20

  Mie îmi place clipul dar nu știu cum să-l votez.

  0

 8. #23

  pentru ca se stie ca rumanii sunt hateri, am cautat video de pe locul 2 si i-am votat pe aia.
  offtopic: la tine pe blog mai nou nu pot folosi click stanga tinut apasat (gen sa selectez text, trag bara de scros…). in alte pagini acelasi browser merge

  0

 9. #25

  Eu as sustine o asemenea initiativa daca ar folosi ca moneda hirtia igenica.

  0

 10. #28

  daca ajung sa citesc despre actiuni hipsteristo-hedoniste pe cetin deja imi pag boola. De ce rahat sa-i votez eu pe hipsterasi care poa’ ar trebui sa colinde europa cu niste voluntariat ceva sau cu studii sau cautandu-si un job nu aiurea.

  0

  • #29

   Si eu care credeam ca nu suntem mainstream pentru ca am ramas in tara la studii :(

   0

  • #30

   …da ba, ca plecatul afara la studii e doar o formalitate. Nu implica nimic altceva decat sa ai chef. Meriti statuie ca esti student in Romania

   0

  • #31

   „Dragostea de patrie este cea dintâi religie a omului civilizat.”
   Te asigur ca urmeaza sa profesam tot in aceasta tara si incercam sa ne facem un viitor aici. Nu neaparat o statuie, dar putin respect cred ca merita toti studentii care aleg sa ramana in tara.

   0

 11. Nu vreau sa fiu rau , dar cei care sunt pe primul loc pe site redbull chiar merita sa fie. Nu se compara clipul lor cu asta si ideea si tot e mai buna. Asa ca eu i am votat pe ei :)

  0

  • #33

   Suspectez ca si parintii nostri au facut ceva similar. Macar am incercat

   0

 12. #34

  Ce putem spune… a fost un risc asumat

  0

 13. Au un vot de la mine pentru incurajere si pentru ca vreau sa vad pana unde ajung, sa-i vad ce vor putea face doar cu acele doze de RedBull.

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]