7 comentarii

 1. Ca raspuns la aiurismele primite pe messenger, am corectat in ce fel:
  1. ordinea pe buletinele de vot e cea pusa de mine, nu cea promovata de oradeanul si piticu. (ca o paranteza, nu credeti ca faceti un deserviciu celor ce vad buletinele puse invers? in sensul ca exista sansa sa ii aiuriti si sa voteze invers)
  2. Era o chestie scrisa gresit gramatical si am corectat-o. De aceea mi-am pus semnatura pe el. si consider ca am dreptate!

  0

 2. Daca tot ai corectat, de ce n-ai schimbat si numele din titlu? basescu cu b mic…

  0

 3. #3

  Pentru ca e corect scris:)))

  0

 4. Bine ai revenit :)

  In sfarsit un post echilibrat. Multumesc ca macar tu nu imi spui cu cine sa votez ;)

  0

 5. Multumesc. Sunt satul si eu de aia care spun ca esti bou/prostanac/saracan/idiot/comunist etc, daca nu votezi cu cine vor/cred ei:)

  0

 6. @Blegoo ce rau esti

  0

 7. nu mai apare imaginea :) adica .com-ul :P

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]