7 comentarii

 1. Ca raspuns la aiurismele primite pe messenger, am corectat in ce fel:
  1. ordinea pe buletinele de vot e cea pusa de mine, nu cea promovata de oradeanul si piticu. (ca o paranteza, nu credeti ca faceti un deserviciu celor ce vad buletinele puse invers? in sensul ca exista sansa sa ii aiuriti si sa voteze invers)
  2. Era o chestie scrisa gresit gramatical si am corectat-o. De aceea mi-am pus semnatura pe el. si consider ca am dreptate!

  0

  0

 2. Daca tot ai corectat, de ce n-ai schimbat si numele din titlu? basescu cu b mic…

  0

  0

 3. #3

  Pentru ca e corect scris:)))

  0

  0

 4. Bine ai revenit :)

  In sfarsit un post echilibrat. Multumesc ca macar tu nu imi spui cu cine sa votez ;)

  0

  0

 5. Multumesc. Sunt satul si eu de aia care spun ca esti bou/prostanac/saracan/idiot/comunist etc, daca nu votezi cu cine vor/cred ei:)

  0

  0

 6. @Blegoo ce rau esti

  0

  0

 7. nu mai apare imaginea :) adica .com-ul :P

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]