7 comentarii

 1. Ca raspuns la aiurismele primite pe messenger, am corectat in ce fel:
  1. ordinea pe buletinele de vot e cea pusa de mine, nu cea promovata de oradeanul si piticu. (ca o paranteza, nu credeti ca faceti un deserviciu celor ce vad buletinele puse invers? in sensul ca exista sansa sa ii aiuriti si sa voteze invers)
  2. Era o chestie scrisa gresit gramatical si am corectat-o. De aceea mi-am pus semnatura pe el. si consider ca am dreptate!

 2. Daca tot ai corectat, de ce n-ai schimbat si numele din titlu? basescu cu b mic…

 3. #3

  Pentru ca e corect scris:)))

 4. Bine ai revenit :)

  In sfarsit un post echilibrat. Multumesc ca macar tu nu imi spui cu cine sa votez ;)

 5. Multumesc. Sunt satul si eu de aia care spun ca esti bou/prostanac/saracan/idiot/comunist etc, daca nu votezi cu cine vor/cred ei:)

 6. @Blegoo ce rau esti

 7. nu mai apare imaginea :) adica .com-ul :P

Citește și...

Mai mulți prieteni și-au pus în cap ca, în ziua votării, să își pună mașinile la dispoziția persoanele netransportabile care doresc să ajungă să voteze. Doar că, din ce știu eu, să oferi foloase materiale pentru voturi este ilegal și cumva Dragnea pentru așa ceva a fost condamnat. Ca atare, gradul de pericol […]

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]