În preajma alegerilor, întotdeauna se găsește un grup de semi intelectuali care încep să voiajeze acel citat care îi e atribuit lui Mark Twain sau, după caz, vedetei pe care o gândește respectivul la acel moment.

If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It

În primul rând, așa cum subliniază Snopes, e un fake. Nu există nici o dovadă că Mark ar fi spus asta undeva, oriunde. Iar scrierile sale sunt extrem de bine catalogate.

Practic, toți cad pradă unei intoxicări cu aromă de soviete, adusă în state pe vremea vânătorilor de vrăjitoare din 1970.

Da, votul CONTEAZĂ. Uitați-vă ce s-a întâmplat ieri. Fiți conștienți de forța voastră. Cu o singură ștampilă l-ați făcut pe Dragnea să se cace pe el de frică, în direct, la oră de maximă audiență. Cu o singură ștampilă ați schimbat COMPLET configurația europarlamentarilor români din parlamentul european. Totul cu o singură ștampilă. I-am lăsat prea mulți ani să ne bage în cap că votul nu contează, că nu are de ce să votăm, mai bine să plecăm din țară.

Așa cu bine observa Orlando, PSD are un grup de votanți de circa 3 milioane de oameni. Acest grup e spulberat, la propriu, în momentul în care participarea la vot trece de 50%. Logica e simplă.

VREȚI CA PSD SĂ NU MAI GUVERNEZE? VREȚI CA CELE 3 MILIOANE DE OAMENI ȚINUȚI ÎN ÎNTUNERIC ȘI SĂRĂCIE SĂ NU VĂ MAI CONDUCĂ ȚARA? IEȘIȚI LA VOT!