Aș vrea tare mult ca cineva să îmi confirme că asta e un hoax

Ieri a fost pe interneți chestia asta, ca venind din partea unui oarecare USR Popular și e extrem de dusă cu pluta, practic citează din CpP. Acum, știm cu toții că useriștii sunt, blând spus, lacși cerebral, dar chiar nu pot să cred că s-au gândit să scoată așa ceva și e doar în mintea tipului cu canalul respectiv.

Help, anyone?
LE: Nu e hoax

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  am zis si pe topicul celalalt, e canalul unui pustiulica vlogger care de obicei scrie despre jocuri si alte chestii specifice varstei lui, dar le are cu partea tehnica. unii, cum ar fi vice, au luat asta de buna, mie mi-e un pic jena sa cred ca USR sunt chiar atat de prosti, mai ales ca e aripa lui Clotilde care pare cat de cat normala la cap.

  0

  • #2
   Arhi

   pai sotul lui clotilde este baza la CpF

  • #3

   @Cetin
   Say what? Hai ma, glumesti

   0

  • #4
   Arhi

   nu glumesc deloc, omul e antivaxer, lupta activ pentru legea anti gay, a fost dat afara din USR. daca nici aia nu l-au suportat, iti dai seama

 2. #5

  1:00 -> doua mii șaișpe… pesedist detected. e hoax!

  0

 3. #6

  Sunt un simplu membru USR. Nici noi nu stim exact cine l-a facut, a aparut aseara tarziu pe grupul intern. Probabil cativa sustinatori a lui Clotilde. In rest fiti si voi mai blanzi cu USR-ul, inca putin timp mai e nevoie pt. clarificarea doctrinei si a conducerii. Din toamna explodam. Promit Arhi!

  0

  • #7

   Explodați, adică vă dezintegrați în multe particule mici și apoi dispăreți?

   0

  • #8

   Îl puneți pe antonio andrusceac președinte ?
   V-am votat, dar apoi mi-am dat seama că sunteți la fel de triști ca ppdd.

   0

 4. #9

  Hoacsareala.
  Si mai urmeaza. Ca echipa A sta la tira cu referendumul. Iese cum vor ei, ii bisti pe ceialti. Nu iese cum vor ei, se bisti singuri si zic ca ailalti i-au bisti.

  Oricum, faza maxima a fost atunci cind am intrebat, facind abstractie ( cu greu ) de joaca politica, bai fratilor, voi vreti ca USR „sa se pozitioneze impotriva referendumului”?

  Da.

  Deci, daca duminica viitoare ar avea loc referendumul, ce inseamna asta? Impotriva referendumului, inteleg. Mai departe ce? Boicot? Sa mearga lumea la vot sa scrie „muie BOR”, ziceti ce?

  A, nu, boicotam, e o cheltuiala inutila.

  Asta inseamna ca partidul parlamentar USR NU VA FI PREZENT IN BIROURILE ELECTORALE? Wow, pai, ii lasati pe ailalti sa faca ce vor ei? Inseamna ca nu vreti sa ii prindeti. Pe cine nu vreti sa prindeti?

  Ba da, mergem in birourile electorale, cum sa nu mergem in birourile electorale.

  Pai, bine, idiotilor, tocmai ce ati spus ca referendumul e o cheltuiala inutila. Daca mergeti in birourile electorale, trebuie sa dati cu batul si sa luati banii. Chiar daca ii donati dupa aia, tot ii luati. Adica ii cheltuiti inutil.

  Noi suntem impotriva CpF! Noi suntem progresisti!

  Baaaa, asa zicea si Trotky!

  Idioti.

  0

 5. #10

  BTW, este un video si pentru usr liberal
  https://www.youtube.com/watch?v=mE0oe4-B7_o
  Probabil facut de aceeasi persoana

  0

 6. #11

  Off-topic important pentru țară. Abia acum înțeleg mai bine și văd în altă lumină anumite postări polarizante. Poate facem o intervenție, să vorbească cineva, eve

  0

 7. #12

  … tual direct în germană, cu Cersei „The Maneater” von Habsburg, să nu mai facă d-astea.

  0

 8. #13

  Stop cadru la 1:51 ca sa invatati si voi cum se scrie 7 milioane si 13 milioane in cifre.

  0

 9. #14

  …care zgârie urechile într-un mod neplăcut: două mii șaișpe, două mii patrușunu, autoritățile trebui’ să ia măsuri, două mii cinșpe. Și boala mea – două mii șaptIșpe. ȘAPTIȘPE. OPTIȘPE. Agramații vieții! Doișpe %. Apoi zice corect 2016.
  Ce naiba, nici într-un spot publicitar nu se poate renunța la româna colocvială?
  ”Scăderea populației are la bază…natalitatea scăzută.” Nu din cauza costurilor mari asociate creșterii decente a unui copil? Din cauza lipsei vaccinurilor?
  ”Căsătoria…temelia familiei”. Da, mă, legal vorbind. Dar atât. ”Măsuri artificiale de inginerie socială”. Ăștia micționează pe parteneriatul civil. ”Inspirație marxist-totalitară”, tu-i neamu nevoii (TM Eminescu) de prostovani!

  Grafica e ok. Dar sigur că medicul e bărbat și profesorul femeie. Asta-i setarea implicită, că nu puteau să le figureze profesia și atât.

  0

 10. #15

  eu nu stiu ce-a fumat baiatu asta
  nu face lumea copii dar e plin de plozi in toate parcurile si locurile de joaca
  nu face lumea copii dar e bataie pe un loc la orice gradinita
  da fuq

  0

  • #16

   Nu face lumea copii dar, orfelinatele sunt pline.

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.