De fiecare dată când se întâmplă vreo tragedie națională, suntem chemați, cu mic, cu mare, să donăm, pentru că statul român este prins cu chiloții în vine și nu are de unde. Tot timpul ceilalți trebuie să fie salvați prin donațiile noastre, pentru că statul e ocupat să fure. (mișto teledonul de la antena 3, în timp ce patronul lor e dator 60 de milioane de euro la stat, ce darnici, ce măreție, ce oameni)

Ce face între timp statul român? (selecție de Ovidiu Slăvulete)

– CJ Vrancea achizitiona in mod direct, pe 16 martie, servicii video pentru prezentarea județului in valoare de 130.000 lei.
– Primarul Baluta, la S4 București , a achiziționat direct în sumă de 135.000 lei servicii pentru promovarea sectorului la B1 TV.
– la Lugoj administrația condusă de Francisc Boldea a decis in plina stare de urgenta să achiziționeze servicii reparații la ștrandul municipal. O firma a primit prin încredințare directă un contract de reparații la jacuzzi-ul strandului, la o rigola si la liner, deși ștrandul se afla în perioada de garanție.
– La Suceava, primarul Ion Lungu a cumparat „lumanari uriase”, ornamente de Paște, la doua zile de la declanșarea stării de urgență.
– La Craiova, primăria cumpără aspersoare de 100.000 de euro în timpul pandemiei.
– La Constanța, primarul Făgădău cumpăr băncii din lemn tropical, bănci cu led și jardiniere în sumă de 3. 251. 878.64 lei fara TVA.
– Primăria Galați a încheiat un contract in valoare de 130.000 de lei (26.877 de euro), pentru servicii de monitorizare zilnică a presei scrise, audio-vizuale si electronice, centrala si locala
– Primaria Mangalia a incheiat doua contracte in valoare de aproximativ 37.000 de euro pentru organizarea cursei de masini „Mangalia Super Rally 2020” care urmează să aibă loc in perioada 8-9 mai 2020
– deși Maramureșul este primul județ care a intrat în carantină totală, primăria din localitatea Sasig va plăti 448.000 de lei (92.479 de euro) pentru construcția unei săli multiconfesionale de rugăciune de 111,14 mp
– In județul Giurgiu, primaria comunei Putineiu da 140.000 de lei (28.899 de euro) pentru servicii de organizare spectacole, pretul include program artistic 11 ore, 4 capete de afis, foc artificii, spectacol de lumini laser, scena mare, sonorizare, lumini, prezentator.
– Primarul Brailei a achizitionat tablete de peste 12000 E si flori, aranjamente, cosulete, coroane, de peste 15.000 E

Ovidiu îl uită pe primarul sectorului 1, care tocmai ce a achiziționat asfaltări de 270 milioane de euro.

NU MAI VREAU!

Noi vom dona, vom pune bani, ei vor fura cât de mult pot, ca de fiecare dată, iar lucrurile se vor rezolva, pe banii noștri, toată lumea va fi mulțumită, aia e, ne-am descurcat și de data asta.

NU! UNDEVA TREBUIE SĂ SE SPUNĂ STOP!

Nu există materiale în spitale? Mor pacienții? Mor doctorii? Îndreptați-vă către cei care în loc să dea bani pentru asta, îi fură. Mergeți și trageți-i în țeapă. Revoltați-vă. Dacă tot timpul rezolvăm din mila publică, iar statul e lăsat să fure, niciodată nu se va schimba nimic. NICIODATĂ!

Nu se mai poate așa. Ceva trebuie să se schimbe. Acum. Altfel, tot timpul vom muri cu zile.