Vreau un plugin

Ultra later edit; Nu chiar, deși cuvintele sunt băgate, sunt roboței care trec bine mersi, fără grii. Din păcate, problema persistă.

Am găsit, tks Mad Mike

Am o idee de plugin de spam, iar furnizorul meu oficial de programare, Ionut Staicu, este ocupat până peste cap.
Care e ideea pluginului?

Simplu.
Am nevoie de un plugin care să nu mai permită comentariul în clipa în care sunt introduse anumite cuvinte cheie. Lăsată o căsuță text specială, unde pot introduce manual respectivele cuvinte et voilă.

Știu că am la Settings/Discussion, dar eu vreau altceva. Nu, nu vreau să ajungă în spam, vreau să nu mai văd comentariile respective niciunde, pur și simplu să fie interzise. De exemplu, la mine pe site nimeni nu va comenta vreodată cu cuvinte ca Zune sau iPod.

Dacă vă întrebați de ce vreau asta, tot pentru voi o fac. Unele comentarii ale voastre ajung în spam, iar acolo se strâng peste 1000 de comentarii zilnic, nu am cum și nu vreau să pierd timp periind zilnic 1000 de rahaturi.

Deci, se bagă cineva? E făcubil?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Akismet ?

 2. Cam asta ar fi ceea ce ai tu nevoie. Acum, nu stiu cum se va proceda cu comentariile, in sensul ca le va sterge automat sau le va trimite in spam (Stiu, nu vrei asta). Merita incercat: http://goo.gl/W6T2s

 3. #7

  Bine ca mi-ai adus aminte sa-mi incarc iPod-u’, Ca e model d’ala vechi, mini din 2006 si nu mai tine bateria ca pe vremuri…

 4. #8

  Incearcă cu rent a coder, mai nou se numesc vWorker.
  http://www.vWorker.com/

 5. #9

  Incearcă cu rent a coder, mai nou se numesc vWorker.

 6. #13

  sa ne dai si noua lista de cuvinte interzise, ca am senzatia ca voi ateriza cu succes in never-never land :D

  • #14

   Maria » nu pot, ar afla si cei carora le sunt adresate. ca idee, evita sa comentezi cu cuvinte in engleza si sa folosesti cuvantul arhiblog

  • #15

   aa, deci lasi cuvintele ….deocheate? atunci voi fi ok.

  • pai si baiatul ala olog de scrie cu dicatfonu’?

 7. mai nou, pe unii tigani ii cheama Windows, Apple, Procesor. poate gasesti unul Plugin, ii explici meseria si-l pui la sortat.

 8. reCAPTCHA?

Citește și...