Vreau să rămân gravid cu Cristi Borcea

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti a declarat în faţa instanţei că, în percepţia sa, suma de bani primită de la Cristian Borcea nu-i fusese dată în legătură cu „Dosarul Transferurilor”, ci ca urmare a faptului că cei doi s-ar fi plăcut reciproc. Percepţia mea a fost că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou

205 000 euro. Adică douăsutecincimii euro

Vreau și eu să trăiesc în lumea asta, unde oamenii care se plac reciproc își fac cadouri de 200 000 de euro. Pentru că și eu îl plac pe Cristi Borcea. Îl plac atât de mult încât i-aș purta și copiii, nu mă deranjează. Important e că îl plac.

Cristi, te plac enorm, Cristi.
Unde sunt cei 200 000 de euro ai mei?

36 comentarii

 1. #1

  tu ai țâțele lăsate.

  0

  • #2

   e o alegatie neadevarata, sanii mei sunt plini si pufosi

  • #3

   Nu-I nimic, sta cu capul in jos si se ridica ele 🙂

   0

 2. #4

  Nu ai tu sani sa ii scoli interesul lui Porcea! :))))

  0

 3. #15

  Ba Cristiiii

  0

 4. #19

  Care din poze e judecătoarea?

  0

 5. #20

  Te vinzi ieftin.
  Eu nu discut de la 500000 ieuro in sus.

  0

 6. #23

  De fapt judecătoarea a luat 180.000e de la Giovanni și 10.000e de la Borcea, dar sună mai bine să zici că i-a dat doar Borcea 200.000e pentru că îi plăcea de ea.

  0

  • #24

   deci lui giovanni i-a placut de 18 ori iar lu borcea doar o data si bine

   0

  • #25

   ma mir ca nu a ramas gravida…:)))

 7. Sunt colo jos, la duşuri. Ai curaj să-i iei?

  0

 8. #27

  Daca banii ii primesti in functie de performante, adica doar in caz de reusita poate ca dl. Borcea este dispus sa faca o incercare, doua cu tine (cine stie ce apucaturi o fi capatat acolo, in cantonamentul in care se afla) dar in final s-ar putea sa iti iei tzeapa.

  Eu zic ca te risti.

  0

  • #28

   @nea Vici: „tzeapa” isi va lua in orice caz, chit ca ia si morman pe urma sau nu.

   0

 9. un „prieten” mi a spus ca ar exista si curve de lux, in caz ca e adevar in spusele lui… eu nu mi permit

  0

 10. #30

  eu nu inteleg de ce Borcea le fute pe toate. adica inteleg ca are o gramada de bani si asta le atrage pe femei, dar la ce moaca de taranete slinos are, doar faptul ca o are exagerat de mare si noduroasa l-ar mai salva

  0

 11. #32

  Dafuck, nu. Nici pentru un milion de marafeți n-aș putea spune că-l plac pe Porcea. Prefer să muncesc pentru salariul meu lunar, de femeie angajată care nu-l place pe Porcea :))))

  0

 12. BoSS, mai mananc eu litere dar nu chiar toate

  0

 13. #35

  Daca varsta nu excludea scenariul, m-as fi dus sa-mi fac testul de partenitate, sa vad daca nu sunt si eu al lu’ borcea.

  M-am gandit ca poate are puteri speciale, vezi jessica jones, dar atunci nu ar fi fost in parnaie si dinamo ar fi ajuns in liga campionilor, deci nu este asta. Ca e in calduri imi este clar, nu este persoana la care sa nu se fi dat macar, dar nu inteleg cum de si marcheaza atatea goluri, mai ales ca Sorin Corpodean si familia Avram nu sunt mentionati in aceste aventuri.

  Mare mister sau poate mister e mare.

  0

 14. #36

  Cum sa faci un copil cu un buhait libidinos… Nu e nici istet… Groaznic.

  0

Citește și...

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]