Vreau o țară ca afară

La noi când apar fraudele astea cu asigurări? Vreau să văd și eu procese în care vin domni cu gâtul în gips, nu de alta, dar sunt tentat și eu să fac un ban în plus, de o șaoarmă.
Desigur, nu ca băiatul deștept din imagine. Serios dacă nu începe să se facă simțită nevoia unei camere de genul ăsta.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

26 comentarii

 1. =)))) hahahhaha ce retardat

 2. artist, frate! cred că nici pe vopsea n-a lăsat urmă 🙂

 3. Ei, cum ma sa faci asa ceva?
  In alta ordine de idei cred ca in viitor masinile vor veni direct echipate cu ceva de genul asta, ceva care sa filmeze tot timpul si la care sa ai posibilitatea sa salvezi ultima jumatate de ora ori de cate ori va fi cazul.

  • #4

   Pai la americani deja e in discutie o lege care sa oblige producatorii de masini sa le doteze, obligatoriu cu sisteme video etc care sa inregistreze orice miscare… Ghici cat de misto li se pare lor ( si noua de alfel) aceast chestie….

 4. tu trebe sa iti alegi cu grija masina pe care te arunci ca daca e Tico omori soferu’ 🙂

 5. ce tare, ca fotbalistii…

 6. da, este buna o camera de genul asta. dar probabil sentimentul pe care il ai cind judecatorul iti spune ca nu poate fi folosita la proces este priceless!

 7. sunt deja. 😀

 8. Trebuia să încerce să facă asta cu Huidu 🙂

 9. #12

  fraude cu asigurari au aparut deja dar nu cu pietoni. ai uitat de cei cu masinile inchiriate care-i loveau pe cei care veneau de pe cedeaza?

  • Attilla » aia nu e frauda cu asigurari, ca nu ajungi la asigurari cu ei

 10. nea arhi ai aifon4 care filmeaza hasde si tu vrei sa iti iei creative 640×240 :))

 11. #18

  Daca era putin mai rapid dadea si in spate sa cada ala direct jos :))

 12. #19

  Ala sigur era fotbalist roman.

 13. Clipul asta mergea pus si la articolul cu Steaua – Rapid 🙂

 14. #21

  si daca am avea camere ce masini ce credeti ca s-ar rezolva? legea romana nu recunoaste aparate de inregistrare audio/video neomologate. sa mor de nu le-as da foc la toti tampitii care gandesc legi dastea.

  • e vorba sa le avem si sa le si omologheze…. Politia inca vede pixelul albastru…
   legea e idioata in sensul ca nu atesta ca o proba video poate fi adusa ca dovada pe langa masuratorile politiei si alte proceduri asa cum se procedeaza in caz de omor, jafuri la banci etc, procurorul solicita si proba video daca exista (sa ma corecteze cineva daca gresesc).

   Eu cred ca in cazul in care prezinti un astfel de video unui politist care ancheteaza un caz, o sa il ia in considerare sau cel putin o sa lamureasca anumite aspecte chiar daca nu o sa scrie in raport ca a luat decizia exclusiv conform probei video.

   I s-a intamplat cuiva un accident si nu i-a fost luata in considerare proba video? sau agentul a zis ca-i fake?

 15. #23

  Firmele de asigurari prefera sa plateasca 70k/an unui inspector care sa gaseasca chichite si sa evite plata unor daune de 300k anual.

 16. Daca s-ar putea folosi aceste inregistrari ca probe in instanta, s-ar rezolva multe dintre cazurile controversate.

 17. Inca nu sunteti in stare sa faceti diferenta dintre o filmare flagrant (cu camera ascunsa) si o filmare cu camera pe bord. Nu se accepta ca dovada dar poate fi prezentata la proces, caz in care judecatorul cam are dupa ce sa isi dea cu parerea.