Vrei să câștigi un laptop în valoare de 8.300 de lei?

Vrei să câștigi un laptop în valoare de 8.300 de lei? Nimic mai simplu.
PC Garage te cheamă să devii membru în Republic of Gamers și să îți demonstrezi atașamentul printr-un simplu clip, în care să cânți, pe orice coloană sonoră dorești tu, versurile de aici.

Eu și cu doamna inimii mele am făcut unul, sper că e cât de cât bunicel. Fiți blânzi, e prima oară când ne exprimăm prin muzică, împreună.

Câștigătorii vor fi alesi de un juriu format din membrii echipei PC Garage si ASUS Romania, LIVE, pe twitch.tv/pcgarage

Filmare pentru concursul PC Garage

Publicată de Cetin Arhi Ametcea pe Miercuri, 9 Noiembrie 2016

Link de youtube pentru cine nu vede clipul pe facebook.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

41 comentarii

 1. #1

  Felicitarile mele , e funny !!

  Thumb up 2
 2. #2

  Bos ai sacou de piele?

  Thumb up 5
 3. Centuri nu purtați?

  Thumb up 64
 4. #6

  Ok, o Sa ma fac de ras Dar tot o spun: Sunteti simpatici grav

  Thumb up 2
 5. #7

  Nu ma pot pronunta.

  Thumb up 2
 6. #8

  Și eu credeam ca răspunsul este „Treci la munca și-l câștigi”….poor me.

  Thumb up 18
  • #9

   Dacă știam că trebuie să cânt pentru un laptop, nu mai îmi luam unul.

   Thumb up 8
 7. #10

  Ce înseamnă obișnuința clevetelii… Mi-am dat seama că nu le am cu complimentatul, m-am acrit de tot. Deci o să fiu monosilabic, dar măcar sincer: „Aw!”

  Thumb up 8
 8. Luna e de acolo, in schimb Cetin…., Cetin are ceva din Dolănescu, Fuego si Cristi din Banat

  Thumb up 41
 9. Ar trebui sa primesti puncte in plus pentru dansul gratios de la inceput 🙂

  Thumb up 1
 10. #20

  Eu vreau sa castig, dar sunt urat.

  Cum procedez?

  Thumb up 1
 11. CÂND SCOATE RAZVAN BB UN ALBUM!?

  Thumb up 5
 12. grasule 😀

  Thumb up 4
 13. #28

  M-am băgat în pivniță. Ies la primăvară. Am internet, tot ce trebuie, curent tras. In rest am de toate, mâncare, 25 baxuri apă. Backup la curent am. Voi face față cu brio dezastrului care se anunță in această iarnă. Sper să nu cadă electricitatea, să pot ține legătura cu voi, de aici, din beci.

  Thumb up 17
  • #29

   cand spui beci te referi la beci sau la „beci”?

   Thumb up 5
  • mai e unul – un bricolator, nu-l stiti voi – care „transmite” din beci diverse inregistrari… *

   Thumb up 2
 14. Bun video-ul. Mi-a placut. M-a relaxat. Insa doctorul spune ca e vorba de hipoacuzie neurosenzoriala produsa in urma unui soc la nivelul urechii interne. Nu intelef de unde…

  Ps: Arhi, nu suna rau ce canti acolo.

  Thumb up 5
 15. #32

  Asta e metoda românească, nu partikip, nişte putori numai să nu muncească. Păi ce laptop e ăla fără muncă bă românilor, da’ voi credeţi că Dumnezeu vă pune în traistă? Îl ciordeşti prima dată , apoi te rogi să ţi se ierte păcatul, că doar suntem creştini nu animale.

  Thumb up 2
 16. #33

  ,,Varză , varză, hai la varzăăă!” . Așa strigă unii acuma la mine pe stradă, trece cu varză, vinde varză. Mi-am băgat fraierilor deja, stați cuminți. :))

  Thumb up 5
 17. #34

  De fapt cred că o să mai îmi iau vreo 30 de baxuri că nu imi ajung doar 25 până prin martie -aprilie. Hai să zic nu mai pun luna asta noiembrie, dar mai sunt 5 luni decembrie ianuarie februari martie aprilie. Poate doar 4 dacă se termină prăpădul în martie. deci pun 5 luni ori 30 de zile, rotunjim, vine 150-160 de zile. Și punem cel puțin o sticlă de apă zi. Că doar pt băut imi trebuie, de spălat nu o să mă spăl, poate doar așa mai rar. Că oricum o să fie ger afară, în pivniță mai jos de 20 grade nu scade indiferent ce e afară. Deci pt băut imi trebuie, că nu gătesc. Am conserve, compoturi, borcane cu mancare, fructe, legume. Paine am gasit o solutie sa nu mucegaiască, dar nu prea imi trebuie nici paine. DEci 160 de zile, 160 de sticle de apă la 2 litri. asta inseamnă vreo 20 si ceva de baxuri. Și eu să mai am in total vreo 50 de baxuri dacă am , sunt foarte bine. Plus că v-am zis că nu mă spăl, n-are rost, pe geru ăla. Poate așa doar la coaie, la cur, la pulă. Deci cu apa am rezolvat. Iar mâncare v-am zis, am 14 borcane mari cu carne băgată in untură, stă mai bine ca in frigider. Conserve , tot ce vrei si ce nu vrei. Compoturi. Fructe, legume. BaXURI DE DULCIURI. dECI MÂNCARE APĂ SUNT ASIGURAT.

  vINE APOI CURENTU. Mi-am tras curent, am curent în beci. Am lumină, becuri, laptop, frigider nu imi trebuie că cămara unde tin toate alimentele e mai racoroasa. E separata de încăpărea unde voi sta. Mi-am pus o masă, două scaune, un scaun-fotoliu, lampă, pat cu saltea RELAXA. lanterne am, un bax de baterii. Tot ce vrei. 3 lăzi de cărți mi-am adus sa am ce citi. În caz că cade electricitatea de la suprafață de tot, am lampă pe gaz. Am două butoaie de motorină. 5 baxuri de lumânări d-alea groase. Unbax de brichete. 3 baxuri de chibrite. Deci sunt blindat manca-v-as gura. Am rangă, topor, sabie, lopată, cazma, baros, toate uneltele.

  A, și poate unii mă veți întreba dar unde te caci și unde te piși în pivniță? Păi simplu. Am 3 butoaie mari și poate voi suplimenta, în care mă voi căca și mă voi pișa cât timp va dura urgia- 4-5 luni. Când pot ieși la suprafață, ies- mă cac, mă piș, intru la loc. când nu, în butoaie.

  Oricum, vă dați seama până incepe geru ăla siberian și zăpada cu viscol de va acoperi tot și nu se va mai putea deplasa nimic, până atunci mai ies ziua din beci, mai fac mișcare, mai umblu, dar când o veni atunci prăpădu mă bag de tot, nu mai ies la suprafață. Cand o veni prapadu, nu mai ies , va dati seama. Dar m-am băgat de-acuma ca sa ma obisnuiesc cu atmosfera.

  Să sperăm că va fi bine, se anunță un o iarnă nemaivăzută.

  Thumb up 11
  • #35

   @Freige, ia-ți un e-reader. chiar și pe memoria lui încoporată îți încap mai mult de 3 lăzi de cărți, și ocupă mai puțin spațiu decât o carte. 🙂

   Thumb up 1
  • #36

   Ia-ți și un fitbit să cronometrezi câți km de laba faci în 5 luni.

   Thumb up 2
  • #37

   Adyp:

   Stai mă cuminte, că nu merge așa cum crezi tu, frate. Dacă cade curentu, cu ce incarc ereaderu? cu găoaza? Bă, nu ganditi bă deloc. Deci eu trebuie să fiu pregătit pt pana de curent, tu nu auzi că va cădea și curentu mai mult ca sigur? Deci trebuie sa ma asigur. Lasă că nu ocupă loc, daca bag 50 de baxuri de apă, n-am loc si pt 3 lazi de carti?

   Thumb up 1
  • #38

   Freigedank, prepper profesionist.

   Thumb up 0
 18. #39

  Cineva cu suflet bun, dacă poate să facă să ajungă acest material la Marius Ţeicu. Sînt sigur că la auzul Cetinului, i se vor înnoda cîteva lacrimi în bărbia-i tremurîndă şi va murmura: N-am trecut prin viaţă degeaba…

  Thumb up 0
 19. #40

  Sa moara fetele mele, chiar as vrea sa aud cum o da cineva pe manele.

  Thumb up 0
 20. #41

  „Premiul nu beneficiaza de garantie.”
  Da’ de ce, e resigilat? :)))))

  Thumb up 0