Dacă vrei un hosting bun, acum e momentul

Chroot, cei care îmi hostează minunatul site, au o ofertă specială, dedicată centenarului, ofertă care, practic, e complet imbatabilă. 19,18 (get it??) euro plus TVA, ANUAL, pentru spațiu de 6 GB SSD, plus domeniu propriu. Iar hostingul vine cu o grămadă de goodies, pe care le puteți vedea și singuri.

Practic, la 1 euro și ceva pe lună, plus domeniul, e o ofertă pe care NU o să o mai găsiți nicăieri și e perfectă pentru un site personal.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. #1

  Cu tva nu e 1e/luna ca e aproape 2e/luna,nuanțe…

  0

  0

  • #2
   radusibiu

   ‍♂️‍♂️‍♂️tot ce e sub 2 este de fapt 1 si ceva.

   0

   0

  • #3

   Șelimbăr ca Șelimbăr, da’ să vezi războiu’ de la Sibiu!

   0

   0

 2. #4

  Sa ne traiesti, bo$$!

  0

  0

 3. Ieftin. La alții e mai scump.

  0

  0

 4. Am luat de sambata. E bine, practic, cu oferte de BF mi-am rezolvat nevoie de hosting

  0

  0

 5. #7

  Un +1 pentru chroot și de la mine.

  0

  0

 6. #8
  Furiad

  Îți mulțumesc Cetin. Și ție, și chroot. Diseară dau comandă. :)

  0

  0

 7. #9

  E amuzant că după ce am am cumpărat un domeniu și hosting, au început să anunțe tot felul de oferte, ba de bf, ba de ro100 :)

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]