Dacă vrei să înveți despre online…

Internship 2.0 este un proiect gratuit de “învățare online” demarat în anul 2009. După patru ediții (2009 – 2012), la începuturile invaziei “atotcunoscătorilor online”, am decis să pun proiectul “pe pauză”, până când apele (și mințile) se mai liniștesc. Acum, că totul s-a așezat – și a devenit evident că deși toată lumea se pricepe, mai nimeni nu știe cum se face – reiau Internship 2.0 printr-o ediție specială. Ce are atât de special această ediție? În primul rând, spre deosebire de toți ceilalți ani, va exista un singur stagiu. În al doilea rând, cursanții de anul acesta vor beneficia de o serie de oportunități de know-how pe care colegii din anii precedenți nu le-au avut. Iar aceastea fiind spuse (pentru cele nespuse s-a inventat documentarea online)… dacă ești interesat(ă) de participarea la Internship, scrie-mi un mesaj pe adresa sorintudor.ro@gmail.com.

Sorin Tudor este unul din puținii oameni din online care au respectul meu complet, omul pe care, atunci când vorbesc despre el cu prietenii mei, nu îl bârfim, ci doar îl menționăm cu admirație și plăcere.

Dacă chiar vă interesează să ÎNVĂȚAȚI despre online, și nu clasicele șușanele cu experți social media făcuți la apelul bocancilor, aveți mailul lui mai sus. E gratis și o face doar pentru că vrea să ajute.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

1 comentariu

  1. Particip. Mulțumesc frumos :)

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]