Dacă vrei să înveți despre online…

Internship 2.0 este un proiect gratuit de “învățare online” demarat în anul 2009. După patru ediții (2009 – 2012), la începuturile invaziei “atotcunoscătorilor online”, am decis să pun proiectul “pe pauză”, până când apele (și mințile) se mai liniștesc. Acum, că totul s-a așezat – și a devenit evident că deși toată lumea se pricepe, mai nimeni nu știe cum se face – reiau Internship 2.0 printr-o ediție specială. Ce are atât de special această ediție? În primul rând, spre deosebire de toți ceilalți ani, va exista un singur stagiu. În al doilea rând, cursanții de anul acesta vor beneficia de o serie de oportunități de know-how pe care colegii din anii precedenți nu le-au avut. Iar aceastea fiind spuse (pentru cele nespuse s-a inventat documentarea online)… dacă ești interesat(ă) de participarea la Internship, scrie-mi un mesaj pe adresa sorintudor.ro@gmail.com.

Sorin Tudor este unul din puținii oameni din online care au respectul meu complet, omul pe care, atunci când vorbesc despre el cu prietenii mei, nu îl bârfim, ci doar îl menționăm cu admirație și plăcere.

Dacă chiar vă interesează să ÎNVĂȚAȚI despre online, și nu clasicele șușanele cu experți social media făcuți la apelul bocancilor, aveți mailul lui mai sus. E gratis și o face doar pentru că vrea să ajute.

1 comentariu

  1. Particip. Mulțumesc frumos :)

    0

    0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]