Vreme de plajă

Aproape că l-aş plânge pe subiectiv, aşa de urâtă e vremea de afară. Noroc că ştiu în ce companie plăcută este.
Nu-i aşa, dragi constănţeni, că ar fi frumoasă o vreme de asta toată vara?
Adică să plouă cu bulbuci in weekend, când vin nespălaţii să ne murdărească plajele si oraşul, iar în restul săptămânii, soare ca la ecuator.

8 comentarii

 1. Ce n-as da sa fie asa….ma ingrozesc cand vad ca vine vara si iar o sa se umple orasul de spalacituri ale romaniei…
  mai ales ca eu stau exact la intrare in Mamaia si vad toti idiotii cum trec cu manelele la maxim…

  0

 2. Diabolic… exact cum imi place mie ! Daaaaaaaaaaa…. imi place ideea! :D

  0

 3. da. oh, da. bine, pe mine nu m-ar deraja sa ploua si in cursul saptamanii, in fond: haine uscate si cafea buna la cateva minute. spre deosebire de marlanii care vin sa se dea rotunzi, dar pe care cateva picaturi de ploaie ii topesc.

  0

 4. :)):)):)) N-aş vrea să vă stric mica petrecere evil dar la ecuator plouă zilnic la orele prânzului, tot cu bulbuci. :)):)):))

  Eu mă mulţumesc ca atunci când vin la munte să rămână fără hârtie igienică, într-o pădure de conifere… :)):)):))

  0

 5. #5

  deci un IUBITOR DE NATURA, la propriu:)))

  0

 6. #6

  Ai grija ce-ti doresti… a mai plouat cu bulbuci anii trecuti, de v-a luat preaiubitul oras pe sus.

  0

 7. #7

  nu orasul dude. pe bisnitarii din comunele limitrofe

  0

 8. pai si disperatii antreprenorii din constanta care abia asteapta sa vina nespalatii sa le murdareasca nu doar plaja ci si casa pentru cativa lei ce sa faca? sa munceasca? nu cunosc ei conceptul!

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.