Dacă vreți să știți unde sunt pădurile româniei

defrisare-padure-copy

Senatorul UDMR a înstrăinat, într-o singură lună, în anul 2013, trei clădiri şi trei terenuri, pe care le-a donat unor rude, potrivit declaraţiei de avere depuse de parlamentar la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare.

Mi se pare normal și foarte legal. Omul a donat 3 clădiri și 3 terenuri, rudelor. Deci și prin urmare, nu le mai are, nu?
Partea dureroasă e că nu există nici o cale legală de a suspiciona o asemenea tranzacție.

Sunt curios dacă pot înregistra autoturismul pe numele copilului minor.
Cine știe, dacă verștoi, securea din carpați, își face curățenie în avere, înseamnă că vin vremuri albastre.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. Vezi ca daca pui masina pe numele minorului o sa platesti RCA de te caci pe tine :)))

 2. #2

  Nu există nici o cale legală de a suspiciona o asemenea tranzacție și nici aceea de stabili la Ministerul mediului, guvern după guvern pe cineva de la UDMR. ;)

  • #3

   cum, nu stii ca ungurii sunt cei mai mari aparatori ai mediului, in romania?

  • Am strâns o ură în toți anii ăștia în care am fost martor la mizeriile făcute de ei și sper că într-o bună zi să am puterea sa o refluez.
   Și mor când văd oamenii că ies în stradă să apere câinii maidanezi, roșii montane sau gaze de șist, dar unul nu apără copacii, unul nu ia o hârtie de pe jos.

  • #5

   Acea stabilire la ministere se face datorita faptului ca este o acuta lipsa de c..ie, coloana vertebrala si o nemasurata foame de ciolan(atat cat a mai ramas din el).In alta ordine de idei, imi spune si mie cineva: UDMR, ce fel de partid este(stanga, dreapta, mijloc, sus, jos)?Indiferent ce guvernare ar fi, ce presedinte ar fi, ei tot au partea lor.Am inteles ca:majoritatea parlamentara, ca aliante, dar in pana mea, asa ne ducem la dracu, cu impartirea asta a ciolanului.

 3. La brutarie, Verestoi la brutarie …

 4. #7

  Pai dupa cum am vazut in ultima perioada sunt cam doua varinate de pus averea la adapost: ori se divorteaza si la partaj se da o parte mare sotiei(sau fostelor sotii) care pleaca sa locuiasca prin St.Martin sau prin alte locuri exotice cu diverse gulere, ori se doneaza rudelor care probabil ca locuiesc tot in alte tari.
  In caz de divort daca se reuseste punerea la adapost a ceva afaceri pana la sfarsitul procesului ori se impaca partile ori „uita” sa ajunga la proces si atunci judecatorul nu-i mai desparte.
  In cazul de fata ma intreb daca rudele care au primit donatia locuiesc in Romania

  • #8

   a locui intr-o tara nu e mard branza.trebuie sa fie cetateni ai unei altei tari ca sa fie protejati de legislatie.Si in general,datorita cadrului ue orice hotarare intr-o tara ue e recunoscuta si in alta tara.daca sunt cetatei ai unei tari in afara ue atunci e mai greu…

  • #9

   @delavrancea: exista multe deosebiri intre legilsatiile tarilor ue asa ca odata plecati banii de pe o donatie din asta e greu sa-i mai intorci.
   #Stefan: greu…foarte greu chiar si cu stipularile alea! Doar vorbim de codul penal romanesc…nu?

  • #10

   @Mihaela
   Asa e.

   Not.

  • #11

   @Arhi

   Nu mi s-a afisat in comentariu ce am scris intre semnele „”, care inlocuiau ghilimelele din textul de mai jos.Just sayin, dunno.

   @ Mihaela:
   Asa e.
   ” Pana la Codul Penal te mananca partenerii de guvernare”
   Not.

 5. #12

  Se poate, dar greu.

  Art. 112 ind1. Noul Cod Penal

  Confiscarea extinsă

  (1) Sunt supuse confiscării şi alte bunuri decât cele menţionate la art. 112, în cazul în care persoana este condamnată pentru comiterea uneia dintre următoarele infracţiuni, dacă fapta este susceptibilă să îi procure un folos material şi pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de 4 ani sau mai mare:
  (…)

  (2) Confiscarea extinsă se dispune dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

  a) valoarea bunurilor dobândite de persoana condamnată, într-o perioadă de 5 ani înainte şi, dacă este cazul, după momentul săvârşirii infracţiunii, până la data emiterii actului de sesizare a instanţei, depăşeşte în mod vădit veniturile obţinute de aceasta în mod licit;

  b) instanţa are convingerea că bunurile respective provin din activităţi infracţionale de natura celor prevăzute la alin. (1).

  (3) Pentru aplicarea dispoziţiilor alin. (2) se va ţine seama şi de valoarea bunurilor transferate de către persoana condamnată ori de un terţ unui membru al familiei sau unei persoane juridice asupra căreia persoana condamnată deţine controlul.

 6. Iti spun din „surse sigure” ca a devenit si colectionar de arme de luna trecuta. Poate vrea sa-si cumpere vre-un AKM pe colectie, eu stiu.

 7. #14

  Ioi ce bine le-ar sta manutelor alea doua impodobite cu o pereche de catuse.

 8. #15

  eu il stiam de Drujba lui Dumnezeu daca tu ii zici securea din Carpati il cam bagi la grupa mica. el poate mult mai mult.

 9. #17

  Senatorul Chereștoi! Atilla Chereștoi!Circa 60% din paduri au disparut in ultimii ani.