Do you want a selfie?

Dacă tot a fost ieri tămbălăul cu noul cuvânt din dicționarul Oxford, și anume selfie și cum e el cel mai tare cuvânt al anului pe online, voiam doar să mă laud că dețin selfie.ro. Asta în cazul în care Buhnici se gândește să menționeze acest fapt în emisiunea sa de mâine.

Aștept oferte serioase :mrgreen:
Până atunci, puteți să vă puneți și voi selfie-uri pe el, fără probleme, și așa vă plângeați că nu aveți unde să vă lăudați cu pozele voastre de mari comentatori.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. #1

  ai ajuns la apogeu boss.. io zic sa te retragi in glorie

  Thumb up 0
 2. #2

  Ia uite, reclama de la britanici :)) Sa vezi ce-o sa sara lumea cu oferte

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-24992393

  Thumb up 0
 3. Mai degrabă „quickie”…

  Thumb up 0
 4. #4

  ce dracu, acum l-au bagat in dictionar? Pe bune? Eu ii credeam pe astia de la Oxford oameni seriosi

  Thumb up 0
 5. Toate ca toate, dar ce facem cu sticla aia de vin, ca am ghicit scorul:))
  Ba am fost si pe stadion, ca la fiecare meci al nationalei…amar gust.

  Thumb up 0
 6. Se spune ca pe ciocul fiecarei rate este imaginea unui caine…

  Thumb up 0
 7. @Jerome – Am luat Franta 1/1 – pauza/final , Croatia 1 final si Suedia ca da gol

  Daca ii faci lui Jerome canal special cu ponturile zilei, platim bani grei pt acces la info :)) Serios acu, dar pare ca stie bine cu pronosticurile :))

  Thumb up 0
 8. #12

  Are cineva să mă împrumute și pe mine cu 2.000 euro și îi dau eu?
  Mulțumesc anticipat.

  Thumb up 0
 9. #14

  Ha, s-a barbierit Cismaru. Mai are Zoso sa-si lase plete si punem cruce online-ului din Romania.

  Thumb up 0
  • #15

   Zoso avea plete cand era tânăr si încă nu ii cădea parul si era pe fanclub.ro

   Thumb up 0
 10. #16

  Daa.. eu sunt. Am uitat sa schimb numele 🙂

  Thumb up 0
 11. #22

  Corbane, nu mai ține frate șmecheria, am hotărît să te dau în gât cu ce te ocupi tu de fapt.
  Deci în caz că vă intrebati, doamnelor si domnilor de unde isi câștigă acest țăran pîinea, iată că vă spun eu. Lucrează la fițuica lui Vadim, Romînia Mare, el este cel care semnează măscările sub pseudonimul Alcibiade. Citiți si vă cruciți oameni buni :))

  ,, * LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Încă o diversiune contra preşedintelui PRM s-a fleşcăit, ca o tumoare extirpată şi aruncată la gunoi: aşa-zisul cont secret, de 3,5 milioane de euro, dintr-o bancă din Olanda. Minciuna a fost clocită de puşcăriaşul Cezar Marin, pe care Tribunul l-a dat afară din slujba de şofer atunci cînd a aflat că e protagonist al Dosarului Balerina, referitor la o reţea de traficanţi de minore pe ruta România – Italia. Scîrnăvia asta nu ştie ce să mai scornească pentru a scăpa de o nouă condamnare: face ca raţa, se dă cu curul de pămînt, zgîrie, muşcă etc. N-are nici o şansă: pînă la urmă, procurorii care l-au ţinut în braţe pînă acum şi au „rătăcit“ Dosarul Penal, între Poliţie şi Parchet (Laura Codruţa Kövesi şi Codruţ Olaru), vor fi nevoiţi să îl abandoneze, ca să nu-şi rupă, ei, gîtul. ”

  E CLAR STILUL LUI DANI CORBAN

  Thumb up 0
 12. #23

  Sau :))

  ,, Revenim la textul despre piticania obraznică şi incultă Liviu Mihaiu. Îl redăm integral, că e scurt: „Marţi seară (şi miercuri dimineaţă, în reluare) TVR 1 a transmis una dintre cele mai idioate emisiuni din ultimii ani: claca (sau, mai degrabă, cloaca) fostului caţavenc Liviu Mihaiu. Ştiţi cine, golănaşul obraznic, cu cap de ocnaş şi picioare scurte (cur jos), care a primit «bani negri» de la Dinu Patriciu. Analfabetul ăsta cu ifose de ziarist şi moderator a făcut un fel de masă rotundă pe tema Republică sau Malahie, pardon, Monarhie. Cu acest prilej, s-au făcut de rîs următoarele flaşnete stricate: Stelian Tănase, C.P. Tăriceanu, Toader Paleologu. Au avut o prestaţie raţională şi convingătoare: Petre Roman, Mihail Neamţu şi Florin Iaru (o remarcă, totuşi, pentru acesta din urmă: Mihai de Hohenzollern nu e «un om excepţional», ci un criminal). Impresia generală a fost jalnică. A se observa o politică diabolică a postului public de televiziune – plătit din bani publici, adică ai unei populaţii înfometate – care încearcă să ţină la reanimare Fantoma de la Versoix. Oh, sfîntă mare neruşinare!“. *

  Hai Corbane, recunoaste ca TU ESTI.

  Thumb up 0
 13. hehe! sunt acolo :)) selfie-urile mele au aparut ca reactie de „numa de ciuda” pentru toti cei care le detesta. Pentru ca nu cred ca exista cineva care sa nu-si fi facut UN selfie, distribuit sau nu, problema e cand iti pui selfieuri din baie, de la dus, de pe buda sau.. mai stiu eu ce din „compartimentul unde intra doar o singura persoana”. Selfie-urile in sine nu sunt o problema. Cum le faci… unde le faci, aia e.

  Thumb up 0
 14. Berea si chilotatul nu merg gura-n mana.Plus dubla personalitate 😀

  Thumb up 0
 15. #29

  Scrumez, și dau fumu înspre voi…Fuuuuuuuuuuuu……

  Thumb up 0
 16. #30

  Selfie eraun cuvânt mai potrivit pentru laba. Gen „ma duc la baie sa fac o selfie”.

  Thumb up 0