Do you want a selfie?

Dacă tot a fost ieri tămbălăul cu noul cuvânt din dicționarul Oxford, și anume selfie și cum e el cel mai tare cuvânt al anului pe online, voiam doar să mă laud că dețin selfie.ro. Asta în cazul în care Buhnici se gândește să menționeze acest fapt în emisiunea sa de mâine.

Aștept oferte serioase :mrgreen:
Până atunci, puteți să vă puneți și voi selfie-uri pe el, fără probleme, și așa vă plângeați că nu aveți unde să vă lăudați cu pozele voastre de mari comentatori.

31 comentarii

 1. #1

  ai ajuns la apogeu boss.. io zic sa te retragi in glorie

  0

 2. #2

  Ia uite, reclama de la britanici :)) Sa vezi ce-o sa sara lumea cu oferte

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-24992393

  0

 3. Mai degrabă „quickie”…

  0

 4. #4

  ce dracu, acum l-au bagat in dictionar? Pe bune? Eu ii credeam pe astia de la Oxford oameni seriosi

  0

 5. Toate ca toate, dar ce facem cu sticla aia de vin, ca am ghicit scorul:))
  Ba am fost si pe stadion, ca la fiecare meci al nationalei…amar gust.

  0

 6. Se spune ca pe ciocul fiecarei rate este imaginea unui caine…

  0

 7. @Jerome – Am luat Franta 1/1 – pauza/final , Croatia 1 final si Suedia ca da gol

  Daca ii faci lui Jerome canal special cu ponturile zilei, platim bani grei pt acces la info :)) Serios acu, dar pare ca stie bine cu pronosticurile :))

  0

 8. #12

  Are cineva să mă împrumute și pe mine cu 2.000 euro și îi dau eu?
  Mulțumesc anticipat.

  0

 9. #14

  Ha, s-a barbierit Cismaru. Mai are Zoso sa-si lase plete si punem cruce online-ului din Romania.

  0

  • #15

   Zoso avea plete cand era tânăr si încă nu ii cădea parul si era pe fanclub.ro

   0

 10. #16

  Daa.. eu sunt. Am uitat sa schimb numele :)

  0

 11. #22

  Corbane, nu mai ține frate șmecheria, am hotărît să te dau în gât cu ce te ocupi tu de fapt.
  Deci în caz că vă intrebati, doamnelor si domnilor de unde isi câștigă acest țăran pîinea, iată că vă spun eu. Lucrează la fițuica lui Vadim, Romînia Mare, el este cel care semnează măscările sub pseudonimul Alcibiade. Citiți si vă cruciți oameni buni :))

  ,, * LA DESCHIDEREA EDIŢIEI. Încă o diversiune contra preşedintelui PRM s-a fleşcăit, ca o tumoare extirpată şi aruncată la gunoi: aşa-zisul cont secret, de 3,5 milioane de euro, dintr-o bancă din Olanda. Minciuna a fost clocită de puşcăriaşul Cezar Marin, pe care Tribunul l-a dat afară din slujba de şofer atunci cînd a aflat că e protagonist al Dosarului Balerina, referitor la o reţea de traficanţi de minore pe ruta România – Italia. Scîrnăvia asta nu ştie ce să mai scornească pentru a scăpa de o nouă condamnare: face ca raţa, se dă cu curul de pămînt, zgîrie, muşcă etc. N-are nici o şansă: pînă la urmă, procurorii care l-au ţinut în braţe pînă acum şi au „rătăcit“ Dosarul Penal, între Poliţie şi Parchet (Laura Codruţa Kövesi şi Codruţ Olaru), vor fi nevoiţi să îl abandoneze, ca să nu-şi rupă, ei, gîtul. ”

  E CLAR STILUL LUI DANI CORBAN

  0

 12. #23

  Sau :))

  ,, Revenim la textul despre piticania obraznică şi incultă Liviu Mihaiu. Îl redăm integral, că e scurt: „Marţi seară (şi miercuri dimineaţă, în reluare) TVR 1 a transmis una dintre cele mai idioate emisiuni din ultimii ani: claca (sau, mai degrabă, cloaca) fostului caţavenc Liviu Mihaiu. Ştiţi cine, golănaşul obraznic, cu cap de ocnaş şi picioare scurte (cur jos), care a primit «bani negri» de la Dinu Patriciu. Analfabetul ăsta cu ifose de ziarist şi moderator a făcut un fel de masă rotundă pe tema Republică sau Malahie, pardon, Monarhie. Cu acest prilej, s-au făcut de rîs următoarele flaşnete stricate: Stelian Tănase, C.P. Tăriceanu, Toader Paleologu. Au avut o prestaţie raţională şi convingătoare: Petre Roman, Mihail Neamţu şi Florin Iaru (o remarcă, totuşi, pentru acesta din urmă: Mihai de Hohenzollern nu e «un om excepţional», ci un criminal). Impresia generală a fost jalnică. A se observa o politică diabolică a postului public de televiziune – plătit din bani publici, adică ai unei populaţii înfometate – care încearcă să ţină la reanimare Fantoma de la Versoix. Oh, sfîntă mare neruşinare!“. *

  Hai Corbane, recunoaste ca TU ESTI.

  0

 13. hehe! sunt acolo :)) selfie-urile mele au aparut ca reactie de „numa de ciuda” pentru toti cei care le detesta. Pentru ca nu cred ca exista cineva care sa nu-si fi facut UN selfie, distribuit sau nu, problema e cand iti pui selfieuri din baie, de la dus, de pe buda sau.. mai stiu eu ce din „compartimentul unde intra doar o singura persoana”. Selfie-urile in sine nu sunt o problema. Cum le faci… unde le faci, aia e.

  0

  • #25

   Uite eu sunt ăla care și-a făcut selfie niciodată.

   0

 14. Berea si chilotatul nu merg gura-n mana.Plus dubla personalitate :D

  0

 15. #29

  Scrumez, și dau fumu înspre voi…Fuuuuuuuuuuuu……

  0

 16. #30

  Selfie eraun cuvânt mai potrivit pentru laba. Gen „ma duc la baie sa fac o selfie”.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]