19 comentarii

 1. #1

  Ai nimerit-o pe de-antregul, pe de o parte, tipele arata traznet. Pe de alta parte, cititorii tai sunt super pretentiosi, nu prea o sa le placa. In plus, astea se intretin cu bani putini, ce fac oamenii de aici cu restul de salariu?

  Thumb up 0
  • #2

   Nu vreau să fiu grammar-nazi, deci nu scriu nimic. Nimicuța. Pe de a întregul. Pa. 🙂

   Thumb up 0
  • #3

   dan andrei nu te mai baga an seama ca pe de antregul se ia asa cum e

   Thumb up 0
  • #4

   Crede.ma ca am observat imediat ce am postat. Am considerat ca nu merita efortul de a face precizarea. Oricum, ma bucur ca ai observat si tu. Succesuri! 🙂

   Thumb up 0
 2. #5

  imi explica si mie de ce femeile isi iau chiloti de plaja care acopera bucile, dar ii indeasa intre buci??
  exista tanga pt astfel de scop, de ce ai face aia?

  Thumb up 0
 3. yeah right, tipa din poza 7 citeste Biblia 🙂

  Thumb up 0
 4. #9

  Bune rau tipele astea pe plaja, atat de bune incat aproape m-au facut sa uit ca se inselase Carl Sagan in celebrul sau serial Cosmos cand spunea ca numarul tuturor fire de nisip de pe toate plajele Terei e mai mic deca numarul total al stelelor din Univers.
  Avem intre 100 si 400 miliarde de stele in galaxia noastra si cam tot atatea galaxii in universul observabil(nu luam in calcul multiversul) de unde rezulta ca sunt minim 10,000,000,000,000,000,000,000 (10*10^21)stele in univers. Intr-un cm poti pune cca 20 de fire de nisip una langa cealalta de unde rezulta ca 1 cm cub de nisip are 20^3 = 8.000 fire de nisip.
  S-a calculat ca tot nisipul de pe plaje are avea un volum de cca 7 *10^20 cm cubi. Inmultim volumul total cu numarul firelor de nisip si ne da 5.6*10^24 fire de nisip.
  Deci stele minim 10*10^21 iar nisip minim aprox 5*10^24 rezulta ca sunt de 100 de ori mai multe fire de nisip pe plajele lumii decat stele in univers.

  Thumb up 0
  • practic, tu zici ca universul observabil e acelasi lucru cu universul. e ca si cum m as opri eu in sahara su as decide ca tot ce vad in jur inseamna terra

  • #11

   Observabil cu intrumente gen Hubble Deep Space sau pe viitor cu teltescopul James Webb.

   Thumb up 0
  • @Psioncs: Moama ce te-au mai inspirat bucile astea!

   Thumb up 0
  • e un demiurg

 5. E meserie Bianca Andreescu (17 ani!) din echipa Canadei. Ii va pune probleme mari Irinei Begu.

  Thumb up 0
  • #15

   Dar arata ca dracu, zici ca este Alina Mungiu Pipi in tinerete.

   Thumb up 0
 6. #16

  Mam uitat la pozele aistea. Nu ieste asa de bune cum zice-ti. Ba incadrarea e proastra, ba linia orizonrului e stramba, ba au taiat din fiintele alea, unele nau juma de cap. Sa puna mana sa invete cum se face pozele corect.

  Thumb up 0
 7. #23 seamana cu anda adam…

  Thumb up 0
  • #18

   A fi vrut Anda Adam să aibă așa țâțe, chiar și după ce și-a băgat silicoane!:))))))))

   Thumb up 0
 8. Mai veche decat mine : “Azi sunt trista, mi-a intrat nisip in cizma! Dar sunt mare, si-am sa pot, sa bag mana pan’ la cot, si sa scot nisipul, tooooot!”

  Thumb up 0