19 comentarii

 1. #1

  Ai nimerit-o pe de-antregul, pe de o parte, tipele arata traznet. Pe de alta parte, cititorii tai sunt super pretentiosi, nu prea o sa le placa. In plus, astea se intretin cu bani putini, ce fac oamenii de aici cu restul de salariu?

  0

  • #2

   Nu vreau să fiu grammar-nazi, deci nu scriu nimic. Nimicuța. Pe de a întregul. Pa. :-)

   0

  • #3

   dan andrei nu te mai baga an seama ca pe de antregul se ia asa cum e

   0

  • #4

   Crede.ma ca am observat imediat ce am postat. Am considerat ca nu merita efortul de a face precizarea. Oricum, ma bucur ca ai observat si tu. Succesuri! :)

   0

 2. #5

  imi explica si mie de ce femeile isi iau chiloti de plaja care acopera bucile, dar ii indeasa intre buci??
  exista tanga pt astfel de scop, de ce ai face aia?

  0

 3. yeah right, tipa din poza 7 citeste Biblia :)

  0

 4. #9

  Bune rau tipele astea pe plaja, atat de bune incat aproape m-au facut sa uit ca se inselase Carl Sagan in celebrul sau serial Cosmos cand spunea ca numarul tuturor fire de nisip de pe toate plajele Terei e mai mic deca numarul total al stelelor din Univers.
  Avem intre 100 si 400 miliarde de stele in galaxia noastra si cam tot atatea galaxii in universul observabil(nu luam in calcul multiversul) de unde rezulta ca sunt minim 10,000,000,000,000,000,000,000 (10*10^21)stele in univers. Intr-un cm poti pune cca 20 de fire de nisip una langa cealalta de unde rezulta ca 1 cm cub de nisip are 20^3 = 8.000 fire de nisip.
  S-a calculat ca tot nisipul de pe plaje are avea un volum de cca 7 *10^20 cm cubi. Inmultim volumul total cu numarul firelor de nisip si ne da 5.6*10^24 fire de nisip.
  Deci stele minim 10*10^21 iar nisip minim aprox 5*10^24 rezulta ca sunt de 100 de ori mai multe fire de nisip pe plajele lumii decat stele in univers.

  0

  • practic, tu zici ca universul observabil e acelasi lucru cu universul. e ca si cum m as opri eu in sahara su as decide ca tot ce vad in jur inseamna terra

  • #11

   Observabil cu intrumente gen Hubble Deep Space sau pe viitor cu teltescopul James Webb.

   0

  • @Psioncs: Moama ce te-au mai inspirat bucile astea!

   0

  • e un demiurg

 5. E meserie Bianca Andreescu (17 ani!) din echipa Canadei. Ii va pune probleme mari Irinei Begu.

  0

  • #15

   Dar arata ca dracu, zici ca este Alina Mungiu Pipi in tinerete.

   0

 6. #16

  Mam uitat la pozele aistea. Nu ieste asa de bune cum zice-ti. Ba incadrarea e proastra, ba linia orizonrului e stramba, ba au taiat din fiintele alea, unele nau juma de cap. Sa puna mana sa invete cum se face pozele corect.

  0

 7. #23 seamana cu anda adam…

  0

  • #18

   A fi vrut Anda Adam să aibă așa țâțe, chiar și după ce și-a băgat silicoane!:))))))))

   0

 8. Mai veche decat mine : “Azi sunt trista, mi-a intrat nisip in cizma! Dar sunt mare, si-am sa pot, sa bag mana pan’ la cot, si sa scot nisipul, tooooot!”

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]